boobookies
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2006
- Like
- 17.646
- Πόντοι
- 2.256
Ταλαιπωρία μανΟ αληθινός κώλος της Χριστίνα ς Μπόμπα, όπως τον παρουσίασε χθες ο σύζυγος στο χιονοδρομικό. Χωρίς φίλτρα και με κοντινό στο πρόσωπο όπου διακρίνονται κάποιες ατέλειες. Τα φίλτρα παρουσιάζουν έναν άλλο κόσμο
Ποιο πράγμα τυπε? Ο κωλος η οι ουρες στο χιονοδρομικο?Ταλαιπωρία μαν
Snip χάζεψε τώρα τον κωλο της στο μπουρδελα.γρ κ μετά κατούρα λίγο που θα τους γαμησεις όλους…. Κλόουν ε κλόουν.είναι βίζιτα αυτή; ο σύζυγος νταβάς; ή πάνε πακέτο τους γαμάς και τους δύο;
Νταξει προφανώς και παίζουν φίλτρα...στο κάτω κάτω ποια δεν βαζει...αλλά όπως φαίνεται εδώ πιστεύω ότι για γυναίκα 36 ετών μετά από δίδυμη γέννα μια χαρα κωλο έχει...φυσικός και τσουπωτός...και ας έχει ατέλειες...εγώ προσωπικά βρίσκω τον κωλο της υπέροχο για αυτό που είναι...Ο αληθινός κώλος της Χριστίνα ς Μπόμπα, όπως τον παρουσίασε χθες ο σύζυγος στο χιονοδρομικό. Χωρίς φίλτρα και με κοντινό στο πρόσωπο όπου διακρίνονται κάποιες ατέλειες. Τα φίλτρα παρουσιάζουν έναν άλλο κόσμο
Εμένα η μόνη μου κριτική είναι ότι άλλα λένε(να αγαπάτε το σώμα σας, φυσική ομορφιά κλπ) και άλλα κάνουν (φίλτρα, επεμβάσεις κλπ)Ο αληθινός κώλος της Χριστίνα ς Μπόμπα, όπως τον παρουσίασε χθες ο σύζυγος στο χιονοδρομικό. Χωρίς φίλτρα και με κοντινό στο πρόσωπο όπου διακρίνονται κάποιες ατέλειες. Τα φίλτρα παρουσιάζουν έναν άλλο κόσμο
Φοράει όμως το πουστικο ανορθωτικο κολανΟ αληθινός κώλος της Χριστίνα ς Μπόμπα, όπως τον παρουσίασε χθες ο σύζυγος στο χιονοδρομικό. Χωρίς φίλτρα και με κοντινό στο πρόσωπο όπου διακρίνονται κάποιες ατέλειες. Τα φίλτρα παρουσιάζουν έναν άλλο κόσμο
Το παίζει παρθένα η τουνη; Μέρα παρά μέρα δείχνει ρώγες και κωλάρα, έχουμε στερέψει να τον παίζουμε γι' αυτήνΕγω την παραδέχομαι γιατι διαφημίζει κανονικά εσώρουχα παρόλα το οτι ειναι παντρεμένη. Και εχεις απο την αλλη την Τουνη, την Κεφαλα κ.α. επειδή απλα εχουν γκόμενους να το παίζουν παρθένες.
Οι άλλες που λες δεν έχουν "ξεκάθαρο πρότερο βίο", οπότε προσπαθούν ίσως να "θολώνουν" τα νερά, ειδικά όταν υπάρχει κόσμος που ακόμα τις θεωρεί βίζιτες.Εγω την παραδέχομαι γιατι διαφημίζει κανονικά εσώρουχα παρόλα το οτι ειναι παντρεμένη. Και εχεις απο την αλλη την Τουνη, την Κεφαλα κ.α. επειδή απλα εχουν γκόμενους να το παίζουν παρθένες.
Διαφημίσεις με εσώρουχα εχουν σταματήσει να κάνουν και οταν κάνουν πολυ σπάνια απλα τα απλώνουν στο κρεβάτι και τα δείχνουν... και ολα αυτα απο τοτε που ειναι με γκόμενους.Το παίζει παρθένα η τουνη; Μέρα παρά μέρα δείχνει ρώγες και κωλάρα, έχουμε στερέψει να τον παίζουμε γι' αυτήν
Εσύ τί λες; Υπάρχει επαγγελματική φωτογράφηση άνευ επεξεργασίας;Έχει πέσει επεξεργασία ή μου φαίνεται
Όταν βλέπεις λεία πόδια και μασχάλες χώρίς λεπτομέρεις(ατέλειες, τρίχες/ρίζες κλπ) έχει πέσει στη καλύτερη soft blur.Έχει πέσει επεξεργασία ή μου φαίνεται
Πω ρε η πουστρα