Jax Teller
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2023
- Like
- 6.797
- Πόντοι
- 1.046
Α ρε πατρίδα τι μουναρα έβγαλες!
Φλοκια αβέρτα για τις βυζάρες τηςΧύνεις ακατάπαυστα
Ρε θα έμενα μια βδομάδα αγάμητος και θα της άφηνα το κωλάντερο στο χέρι, αλλά όπως βλέπεις/ετε η τεχνολογία των υπολογιστών κάνει πολλά και διάφορα θαύματα, συνέκρινε τη φωτογραφία στην 25η σελίδα που δεν έχει φίλτρα και φωτοτσόπ...Άμα σου ερχόταν να μην την πηδουσες
σηκωθηκε 6 η ωρα για να κανει γιογκα. ενω ολοι οι αλλοι πανε στις δουλειες τους. σε ποσο διαφορετικη διασταση ζουνε αυτοι με φραγκαΟρίστε και το βίντεο με την αφρατη κωλαρα της να πηγαίνει πάνω κάτω
Τυπε, λογικά τότε θα μπορούσε να τη γαμησει και ο υπηρέτης, ο κηπουρός κτλσηκωθηκε 6 η ωρα για να κανει γιογκα. ενω ολοι οι αλλοι πανε στις δουλειες τους. σε ποσο διαφορετικη διασταση ζουνε αυτοι με φραγκα
Δεν ξέρω τι φετίχ έχουν να τις βγάζουν ΟΛΕΣ τουλάχιστον μέτριες και μετά να τον ματώνουν γι' αυτές. Τόσο κακό είναι να πεις, ΝΑΙ είναι μουνάρα, ΝΑΙ δεν θα την γαμήσω ποτέ και ΝΑΙ τον παίζω σαν τρελός μαζί της; Αυτό κάνω και δεν έχω καμία ανάγκη να την βγάλω μέτριαΑν την βγάλετε κι αυτήνα μέτρια ή άσχημη δε θα σας πιστεύω για τίποτα εδώ μέσα, να ξέρετε.
Κάτι κομπλεξικοί που τα κάνουν αυτά στην πραγματική ζωή (που τους δείχνεις ένα ωραίο μουνάκι -όχι μουνάρα- και λένε "σιγά ρε μλκα" κλπ), το κάνουν για να το παίξουν εκλεκτικοί, ή οτι θα μπορούσαν να ρίξουν και καλύτερο, ή απλά προλαβαίνουν το να φάνε άκυρο. Φοβούνται την απόρριψη και απορρίπτουν εκ των προτέρων όσο γίνεται μεγαλύτερο ποσοστό, έτσι ώστε να μην εκτεθούν που δεν τις κυνηγούν ή που δεν θα μπορούσαν να τις πιάσουν γκόμενες. Τελικά βέβαια την πέφτουν στα κρυφά σε όποιες βλέπουν πιο εύκολο στόχο, και άααααμα ρίξουν καμία, την πλασάρουν σαν γκομενάρα ή εστιάζουν σε ένα χαρακτηριστικό της (π.χ "είδες κωλάρα;" ή αν έχει ωραίο πρόσωπο ξαφνικά σου γίνονται εκτιμητές της ομορφιάς του προσώπου κλπ, ή μέχρι που θα σου πουν τι κρεβάτι/πίπες κάνει), για να δικαιολογήσουν την υπόλοιπη μετριότητα της γκόμενας. Στο μεταξύ, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ έχουν βγάλει μέτριες τις γκόμενές σου και του υπόλοιπου περίγυρου και σκάνε από τη ζήλια τους και την πίκρα.Δεν ξέρω τι φετίχ έχουν να τις βγάζουν ΟΛΕΣ τουλάχιστον μέτριες και μετά να τον ματώνουν γι' αυτές. Τόσο κακό είναι να πεις, ΝΑΙ είναι μουνάρα, ΝΑΙ δεν θα την γαμήσω ποτέ και ΝΑΙ τον παίζω σαν τρελός μαζί της; Αυτό κάνω και δεν έχω καμία ανάγκη να την βγάλω μέτρια
στο μεταξυ το ομ0λογω αν ειχα εγω τετοια γκομενα δεν θα σκεφτομουν τιποτα αλλο εκτος απο το σεξ ..εχεις δικαιο ζηλια και κυριως μην ξεχναμε πωε το μοτο των Ελληνων ειναι να ψοφησει η κατσικα του γειτοναΚάτι κομπλεξικοί που τα κάνουν αυτά στην πραγματική ζωή (που τους δείχνεις ένα ωραίο μουνάκι -όχι μουνάρα- και λένε "σιγά ρε μλκα" κλπ), το κάνουν για να το παίξουν εκλεκτικοί, ή οτι θα μπορούσαν να ρίξουν και καλύτερο, ή απλά προλαβαίνουν το να φάνε άκυρο. Φοβούνται την απόρριψη και απορρίπτουν εκ των προτέρων όσο γίνεται μεγαλύτερο ποσοστό, έτσι ώστε να μην εκτεθούν που δεν τις κυνηγούν ή που δεν θα μπορούσαν να τις πιάσουν γκόμενες. Τελικά βέβαια την πέφτουν στα κρυφά σε όποιες βλέπουν πιο εύκολο στόχο, και άααααμα ρίξουν καμία, την πλασάρουν σαν γκομενάρα ή εστιάζουν σε ένα χαρακτηριστικό της (π.χ "είδες κωλάρα;" ή αν έχει ωραίο πρόσωπο ξαφνικά σου γίνονται εκτιμητές της ομορφιάς του προσώπου κλπ, ή μέχρι που θα σου πουν τι κρεβάτι/πίπες κάνει), για να δικαιολογήσουν την υπόλοιπη μετριότητα της γκόμενας. Στο μεταξύ, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ έχουν βγάλει μέτριες τις γκόμενές σου και του υπόλοιπου περίγυρου και σκάνε από τη ζήλια τους και την πίκρα.
Τώρα τι κόμπλεξ χρειάζεται για να τα κάνεις όλα αυτά με διάσημες, με αντικειμενικά μουνάρες, και μεταξύ αγνώστων στο ίντερνετ, ένας Θεός μόνο μπορεί να ξέρει.
Και προφανώς μιλάμε για γούστα, αλλά στατιστικα δεν γίνεται τόσοι άνθρωποι να βγάζουν με τόση συχνότητα τελείως άσχημες ή μέτριες, γυναίκες που πιάνουν τα περισσότερα "τσεκ" σε όλα τα στάνταρ ομορφιάς της κουλτούρας μας.
Δεν νομίζω ότι πάει να τη βγάλει κανείς άσχημη ή μέτρια.Αν την βγάλετε κι αυτήνα μέτρια ή άσχημη δε θα σας πιστεύω για τίποτα εδώ μέσα, να ξέρετε.