Νέα

Χριστίνα Μπόμπα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Τρυποκάρυδος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 533
  • Εμφανίσεις 220K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

Jax Teller

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Απρ 2023
Like
6.797
Πόντοι
1.046
:bigdick::erection::wanker::humpleg::kissass:
1000029375.jpg
1000029377.jpg
1000029379.jpg
1000029381.jpg

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.305
Πόντοι
1.346
Άμα σου ερχόταν να μην την πηδουσες
Ρε θα έμενα μια βδομάδα αγάμητος και θα της άφηνα το κωλάντερο στο χέρι, αλλά όπως βλέπεις/ετε η τεχνολογία των υπολογιστών κάνει πολλά και διάφορα θαύματα, συνέκρινε τη φωτογραφία στην 25η σελίδα που δεν έχει φίλτρα και φωτοτσόπ...
Και στην τελική;
Καλύτερα σαβουρογάμης παρά πουσταριό :headbaning1:

ftoxos ergatis

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
7.033
Πόντοι
1.056
Ορίστε και το βίντεο με την αφρατη κωλαρα της να πηγαίνει πάνω κάτω:erection::wanker::cum:
σηκωθηκε 6 η ωρα για να κανει γιογκα. ενω ολοι οι αλλοι πανε στις δουλειες τους. σε ποσο διαφορετικη διασταση ζουνε αυτοι με φραγκα

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.124
Πόντοι
2.646
σηκωθηκε 6 η ωρα για να κανει γιογκα. ενω ολοι οι αλλοι πανε στις δουλειες τους. σε ποσο διαφορετικη διασταση ζουνε αυτοι με φραγκα
Τυπε, λογικά τότε θα μπορούσε να τη γαμησει και ο υπηρέτης, ο κηπουρός κτλ

boobookies

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Δεκ 2006
Like
16.246
Πόντοι
2.256
Απλά παραθέτω το βίντεο της φωτογράφισης όπου μπορεί να διαπιστωθεί το φωτοσοπ που πέφτει καθώς η κωλάθρα της βιντεοσκοπειται από μακριά για ευνόητους λόγους.

Συνημμένα

• insta-save.net_InstagramStory_chrismpo_3495394152590905947.mp4
    1,5 MB · Εμφανίσεις: 0

guy123guy123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2017
Like
1.806
Πόντοι
201
Αν την βγάλετε κι αυτήνα μέτρια ή άσχημη δε θα σας πιστεύω για τίποτα εδώ μέσα, να ξέρετε.
Δεν ξέρω τι φετίχ έχουν να τις βγάζουν ΟΛΕΣ τουλάχιστον μέτριες και μετά να τον ματώνουν γι' αυτές. Τόσο κακό είναι να πεις, ΝΑΙ είναι μουνάρα, ΝΑΙ δεν θα την γαμήσω ποτέ και ΝΑΙ τον παίζω σαν τρελός μαζί της; Αυτό κάνω και δεν έχω καμία ανάγκη να την βγάλω μέτρια

petheropliktos

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2017
Like
496
Πόντοι
21
Δεν ξέρω τι φετίχ έχουν να τις βγάζουν ΟΛΕΣ τουλάχιστον μέτριες και μετά να τον ματώνουν γι' αυτές. Τόσο κακό είναι να πεις, ΝΑΙ είναι μουνάρα, ΝΑΙ δεν θα την γαμήσω ποτέ και ΝΑΙ τον παίζω σαν τρελός μαζί της; Αυτό κάνω και δεν έχω καμία ανάγκη να την βγάλω μέτρια
Κάτι κομπλεξικοί που τα κάνουν αυτά στην πραγματική ζωή (που τους δείχνεις ένα ωραίο μουνάκι -όχι μουνάρα- και λένε "σιγά ρε μλκα" κλπ), το κάνουν για να το παίξουν εκλεκτικοί, ή οτι θα μπορούσαν να ρίξουν και καλύτερο, ή απλά προλαβαίνουν το να φάνε άκυρο. Φοβούνται την απόρριψη και απορρίπτουν εκ των προτέρων όσο γίνεται μεγαλύτερο ποσοστό, έτσι ώστε να μην εκτεθούν που δεν τις κυνηγούν ή που δεν θα μπορούσαν να τις πιάσουν γκόμενες. Τελικά βέβαια την πέφτουν στα κρυφά σε όποιες βλέπουν πιο εύκολο στόχο, και άααααμα ρίξουν καμία, την πλασάρουν σαν γκομενάρα ή εστιάζουν σε ένα χαρακτηριστικό της (π.χ "είδες κωλάρα;" ή αν έχει ωραίο πρόσωπο ξαφνικά σου γίνονται εκτιμητές της ομορφιάς του προσώπου κλπ, ή μέχρι που θα σου πουν τι κρεβάτι/πίπες κάνει), για να δικαιολογήσουν την υπόλοιπη μετριότητα της γκόμενας. Στο μεταξύ, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ έχουν βγάλει μέτριες τις γκόμενές σου και του υπόλοιπου περίγυρου και σκάνε από τη ζήλια τους και την πίκρα.

Τώρα τι κόμπλεξ χρειάζεται για να τα κάνεις όλα αυτά με διάσημες, με αντικειμενικά μουνάρες, και μεταξύ αγνώστων στο ίντερνετ, ένας Θεός μόνο μπορεί να ξέρει.

Και προφανώς μιλάμε για γούστα, αλλά στατιστικα δεν γίνεται τόσοι άνθρωποι να βγάζουν με τόση συχνότητα τελείως άσχημες ή μέτριες, γυναίκες που πιάνουν τα περισσότερα "τσεκ" σε όλα τα στάνταρ ομορφιάς της κουλτούρας μας.

Τελευταία τροποποίηση:

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
2.612
Πόντοι
456
Κάτι κομπλεξικοί που τα κάνουν αυτά στην πραγματική ζωή (που τους δείχνεις ένα ωραίο μουνάκι -όχι μουνάρα- και λένε "σιγά ρε μλκα" κλπ), το κάνουν για να το παίξουν εκλεκτικοί, ή οτι θα μπορούσαν να ρίξουν και καλύτερο, ή απλά προλαβαίνουν το να φάνε άκυρο. Φοβούνται την απόρριψη και απορρίπτουν εκ των προτέρων όσο γίνεται μεγαλύτερο ποσοστό, έτσι ώστε να μην εκτεθούν που δεν τις κυνηγούν ή που δεν θα μπορούσαν να τις πιάσουν γκόμενες. Τελικά βέβαια την πέφτουν στα κρυφά σε όποιες βλέπουν πιο εύκολο στόχο, και άααααμα ρίξουν καμία, την πλασάρουν σαν γκομενάρα ή εστιάζουν σε ένα χαρακτηριστικό της (π.χ "είδες κωλάρα;" ή αν έχει ωραίο πρόσωπο ξαφνικά σου γίνονται εκτιμητές της ομορφιάς του προσώπου κλπ, ή μέχρι που θα σου πουν τι κρεβάτι/πίπες κάνει), για να δικαιολογήσουν την υπόλοιπη μετριότητα της γκόμενας. Στο μεταξύ, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ έχουν βγάλει μέτριες τις γκόμενές σου και του υπόλοιπου περίγυρου και σκάνε από τη ζήλια τους και την πίκρα.

Τώρα τι κόμπλεξ χρειάζεται για να τα κάνεις όλα αυτά με διάσημες, με αντικειμενικά μουνάρες, και μεταξύ αγνώστων στο ίντερνετ, ένας Θεός μόνο μπορεί να ξέρει.

Και προφανώς μιλάμε για γούστα, αλλά στατιστικα δεν γίνεται τόσοι άνθρωποι να βγάζουν με τόση συχνότητα τελείως άσχημες ή μέτριες, γυναίκες που πιάνουν τα περισσότερα "τσεκ" σε όλα τα στάνταρ ομορφιάς της κουλτούρας μας.
στο μεταξυ το ομ0λογω αν ειχα εγω τετοια γκομενα δεν θα σκεφτομουν τιποτα αλλο εκτος απο το σεξ ..εχεις δικαιο ζηλια και κυριως μην ξεχναμε πωε το μοτο των Ελληνων ειναι να ψοφησει η κατσικα του γειτονα

kavloston

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2024
Like
1.486
Πόντοι
200
Αν την βγάλετε κι αυτήνα μέτρια ή άσχημη δε θα σας πιστεύω για τίποτα εδώ μέσα, να ξέρετε.
Δεν νομίζω ότι πάει να τη βγάλει κανείς άσχημη ή μέτρια.
Αρχικά όλοι συμφωνούμε ότι τα γούστα διαφέρουν και κατά συνέπεια το δικό μου 8 είναι το δικό σου 6 και πάει λέγοντας.
Αποκλείσεις θα υπάρχουν αν υπάρχει παράγοντας φετίχ. Πχ "βυζάρες" που γράφουν πολλοί στο θέμα από τις παραλίες και βλέπεις κάτι ξεχειλωμένα κρεμαστάρια που μόνο όγκο έχουν.
Το άλλο που πρέπει να μην ξεχνάμε είναι ότι η κλίμακα δεν έχει μόνο 0(σάπια), 5(μέτρια) και 10(μουνάρα). Έχει διαβαθμίσεις ανάλογα τις παραμέτρους του καθενός.
Και για να γυρίσουμε στο Χριστινάκι, δεν νομίζω κανείς να τη βρίσκει άσχημη.
Έχει ωραίο πρόσωπο και μάτια και ένα ωραίο σώμα.
ΑΛΛΑ δεν παύει να ξεχείλωσε μετά τη γέννα και ο κώλος να έγινε κωλάρα(μέγεθος) και γενικότερα να έχει ακόμα τα κιλά της γέννας(γιατί και τρώει και κάνει το λάθος να έχει ενοχές και να το γυρνάει σε "υγιεινή" διατροφή με ελεγχόμενες θερμίδες που δεν διατηρείται όταν μου θες εξόδους και ποτάρες).
Όμως το κόμπλεξ της την οδηγεί να έχει μόνο φίλτρα και μακρινά πλάνα στα βίντεο που δεν παίρνουν φίλτρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom