Διαγραμμένο μέλος 148280
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2014
- Like
- 1.562
- Πόντοι
- 206
Υπέρτατο μιλφ
Μεταξύ των λοιπών "επιχειρήσεων" της είναι ένα burger-άδικο. Εαν κρίνω από το επίπεδο φακλανοποίησης, πρέπει καθημερινά να γευματίζει από εκεί.το τρωει το φαι της η μπεμπα..μη κοιτατε που στη μεση εχει βαλει φουλ φιλτρα και φοτοσοπ..ειναι χοντρουλα..ο αντρουλης της με τοσα λεφτα απο μπαμπα..μπορουσε να βρει και καλυτερη..
Για πολλά χύσια η Μιλφάρα, για αλληλομαλακία είναι η καβλιάρα....Μουνάρα και τρομερή καύλα η Χριστινάρα.
Τι έπαθε αυτή και βγάζει τόση κάβλα.....τι κάνει ο άλλος ταξίδια μόνο!!!!Κάτι έχει πάθει με τις καυλες της το χριστινακι...δεν εξηγείται αλλιώς για το πόσο θέλει να μας καυλωσει
Ίσως και ναι...μάλλον μενει ανηκανοποιητο το χριστινακιΤι έπαθε αυτή και βγάζει τόση κάβλα.....τι κάνει ο άλλος ταξίδια μόνο!!!!
Άκουσε να δεις φίλος...και το λέω χωρίς να θέλω να σε προσβάλλω ή να δημιουργήσω κόντρα...το ότι εσένα δεν σου αρέσει δεν σημαίνει ότι δεν είναι ωραία γυναίκα για κάποιους άλλους...εσυ την θεωρείς γριά και άσχημη...δικαίωμα σου στο κάτω κάτω...εγώ πχ και άλλοι φαντάζομαι την θεωρούν ωραία γυναίκα...ο καθένας κρίνει με τα δικά του κριτήριαΑυτή μας το παίζει σούπερ γκομεναρα .οπότε θα δεχτεί και τη κριτικη..είναι χοντρή.καιι γριά πως να το κάνουμε .5αρι οκ να πω ότι είναι..αν και η κλασικη ελληνική της φάτσα δεν ειναι για τα γούστα μου..μουναρα,δεν είναι..
Τυπε ειμαστε στο μοναδικο φορουμ που μπορουμε αν βωμολοχουμε.Άκουσε να δεις φίλος...και το λέω χωρίς να θέλω να σε προσβάλλω ή να δημιουργήσω κόντρα...το ότι εσένα δεν σου αρέσει δεν σημαίνει ότι δεν είναι ωραία γυναίκα για κάποιους άλλους...εσυ την θεωρείς γριά και άσχημη...δικαίωμα σου στο κάτω κάτω...εγώ πχ και άλλοι φαντάζομαι την θεωρούν ωραία γυναίκα...ο καθένας κρίνει με τα δικά του κριτήρια
Μουναρος και μιλφαρα,σωματαρα με από γεννά διδύμων κιολάς και μετά πο προσπάθειες
Σκέτη καύλα