anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.336
- Πόντοι
- 4.636
καλή πι[τ]α...?Καλα μιλαμεε για την.ΠΙΠΑ
καλή πι[τ]α...?Καλα μιλαμεε για την.ΠΙΠΑ
καλή πι[τ]α...?
την έχω στο πρόγραμμα την καθηγήτρια...απ τις καλυτερες κατ εμε
την έχω στο πρόγραμμα την καθηγήτρια...
για κάτι ιδιαίτερα μαθήματα σεξολογίας....
πίτα καλή...!!!Ετσι ετσι
πίτα καλή...!!!
πίσω πόρτα...!!!
τα υπόλοιπα λεπτομέρειες....
βεντούζα βεντούζα η κλαρινοτρομπονι...
βεντούζα βεντούζα η κλαρινοτρομπονι...Καλα μιλαμεε για την.ΠΙΠΑ
Η πιπα οπως πρεπει να ναι απλα :coolcondom:
το Χριστινάκι είναι selfmotivated, κάθε ραντεβού και διαφορετικό, συνεχώς ετοιμάζει πολύ δυνατές εκπλήξεις, που καμιά άλλη δεν το κανει.. από μόνη της.Αφού μου αρέσει πολύ!!!!! Γιατί να το κρυψω??? Ιδίως όταν ο άλλος με αφήνει να εκφραστω όπως θελω....
Αφού μου αρέσει πολύ!!!!! Γιατί να το κρυψω??? Ιδίως όταν ο άλλος με αφήνει να εκφραστω όπως θελω....
φίλη σ βλέπω κάνει κ ντουο μαζι σ η μόνο στα τηλέφωνα είναι το κορίτσι..Καλησπέρα!!!! Εαν δεν απανταω στο πρωτο τηλ που εμφανιζεται στην υπογραφή μου, τότε καλεστε στο άλλο που το σηκώνει μια φιλη μου.
εσενα σοχχακο στο σηκωνει καμμια :- η περιμενης το μαγικο χαπακι να στο σηκωσειφίλη σ βλέπω κάνει κ ντουο μαζι σ η μόνο στα τηλέφωνα είναι το κορίτσι..
για αυτο Ρώτησα για να ξέρω τήν δώσει από το χάπι να πάρω αν είναι μία η δυο κατάλαβες Σούλη είμαι κ γέρος βλέπεις..εσενα σοχχακο στο σηκωνει καμμια :- η περιμενης το μαγικο χαπακι να στο σηκωσει
γεια σου κοριτσαρα ;)
απο εμενα θα παρεις επιστημονικη απαντηση ;) θα σε βοηθησηγια αυτο Ρώτησα για να ξέρω τήν δώσει από το χάπι να πάρω αν είναι μία η δυο κατάλαβες Σούλη είμαι κ γέρος βλέπεις..
μάλιστα γιατρέ..απο εμενα θα παρεις επιστημονικη απαντηση ;) θα σε βοηθηση
σωστοςΕυχαριστώ πολυ χριστινάκι για το εξαιρετικό service , νομιζω ότι πρεπει να ανηξεις σχολη και να διδασκεις στοματικό sex.