anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.555
- Πόντοι
- 4.636
καλή πι[τ]α...?Καλα μιλαμεε για την.ΠΙΠΑ![]()
καλή πι[τ]α...?Καλα μιλαμεε για την.ΠΙΠΑ![]()
την έχω στο πρόγραμμα την καθηγήτρια...απ τις καλυτερες κατ εμε![]()
την έχω στο πρόγραμμα την καθηγήτρια...
για κάτι ιδιαίτερα μαθήματα σεξολογίας....
πίτα καλή...!!!Ετσι ετσι![]()
πίτα καλή...!!!
πίσω πόρτα...!!!
τα υπόλοιπα λεπτομέρειες....
βεντούζα βεντούζα η κλαρινοτρομπονι...
βεντούζα βεντούζα η κλαρινοτρομπονι...Καλα μιλαμεε για την.ΠΙΠΑ![]()
Η πιπα οπως πρεπει να ναι απλα :coolcondom:
το Χριστινάκι είναι selfmotivated, κάθε ραντεβού και διαφορετικό, συνεχώς ετοιμάζει πολύ δυνατές εκπλήξεις, που καμιά άλλη δεν το κανει.. από μόνη της.Αφού μου αρέσει πολύ!!!!! Γιατί να το κρυψω??? Ιδίως όταν ο άλλος με αφήνει να εκφραστω όπως θελω....
Αφού μου αρέσει πολύ!!!!! Γιατί να το κρυψω??? Ιδίως όταν ο άλλος με αφήνει να εκφραστω όπως θελω....
φίλη σ βλέπω κάνει κ ντουο μαζι σ η μόνο στα τηλέφωνα είναι το κορίτσι..Καλησπέρα!!!! Εαν δεν απανταω στο πρωτο τηλ που εμφανιζεται στην υπογραφή μου, τότε καλεστε στο άλλο που το σηκώνει μια φιλη μου.
![]()
![]()
εσενα σοχχακο στο σηκωνει καμμια :-φίλη σ βλέπω κάνει κ ντουο μαζι σ η μόνο στα τηλέφωνα είναι το κορίτσι..
για αυτο Ρώτησα για να ξέρω τήν δώσει από το χάπι να πάρω αν είναι μία η δυο κατάλαβες Σούλη είμαι κ γέρος βλέπεις..εσενα σοχχακο στο σηκωνει καμμια :-η περιμενης το μαγικο χαπακι να στο σηκωσει
![]()
![]()
γεια σου κοριτσαρα ;)![]()
απο εμενα θα παρεις επιστημονικη απαντηση ;) θα σε βοηθησηγια αυτο Ρώτησα για να ξέρω τήν δώσει από το χάπι να πάρω αν είναι μία η δυο κατάλαβες Σούλη είμαι κ γέρος βλέπεις..
μάλιστα γιατρέ..απο εμενα θα παρεις επιστημονικη απαντηση ;) θα σε βοηθηση![]()
![]()
![]()
σωστοςΕυχαριστώ πολυ χριστινάκι για το εξαιρετικό service , νομιζω ότι πρεπει να ανηξεις σχολη και να διδασκεις στοματικό sex.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()