KINKYCHRIS
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 90
- Πόντοι
- 1
εβαλε νεες φωτο ....εχει αρχισει και φτιαχνει το κοριτσακι !!!!οκ μουναρος δεν θα γιενι ποτε αλλα για καποιους που θελουν πιασηματα κατι γινετε
Δηλαδη πως ηταν πριν ;
εβαλε νεες φωτο ....εχει αρχισει και φτιαχνει το κοριτσακι !!!!οκ μουναρος δεν θα γιενι ποτε αλλα για καποιους που θελουν πιασηματα κατι γινετε
εβαλε νεες φωτο ....εχει αρχισει και φτιαχνει το [size=20pt]κοριτσακι[/size] !!!!οκ μουναρος δεν θα γιενι ποτε αλλα για καποιους που θελουν πιασηματα κατι γινετε
Ρε γαμώ το να θέλει κανείς χοντρές (όχι παχουλές βεβαίως!) και αρκετά άνω των 30 το καταλαβαίνω.
Αλλά να είναι και άσχημες στο πρόσωπο;!
Αυτό παραπέμπει ή σε κάποιου είδους μοναστική άσκηση ή σε προσπάθεια του παίχτη να αποδείξει πως είναι πολύ δυνατός και μπορεί ακόμη και τόσο άσχημη να την καταφέρει...
Είπαμε με τις όμορφες είναι εύκολο για όλους.
Με τις άσχημες είναι τό λαμπρόν πεδίον δόξης δια δυνατούς παίκτας (σαν τα σταυρόλεξα δια δυνατούς λύτες)!
Παναγία μου, αναστήθηκε ο Σουγκλάκος!
Κι εγώ θέλω πιασίματα αλλά με αυτήν θα είσαι πιασμένος για κανά μήνα.
τα μόνα πιασίματα με αυτήν θα είναι κανά κεφαλοκλείδωμαΠαναγία μου, αναστήθηκε ο Σουγκλάκος!
Κι εγώ θέλω πιασίματα αλλά με αυτήν θα είσαι πιασμένος για κανά μήνα.
Έχεις δίκιο παρα-μορφωμένε. Το δικαίωμα να πληρώνει κάποιος για να γαμάει παρόλο που είναι ΑΣΧΗΜΟΣ το έχει μόνο ο άντρας. Άτιμη κοινωνία...Υπάρχουν και τερατολάγνοι σε αυτή την ΖΩΗ. Το μόνο που δεν έχω καταλάβει είναι αν πληρώνεται ή πληρώνει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Γιατί τσάμπα ούτε άνεργος δεν την γαμάει.
¨Έχεις δίκιο παρα-μορφωμένε. Το δικαίωμα να πληρώνει κάποιος για να γαμάει παρόλο που είναι ΑΣΧΗΜΟΣ το έχει μόνο ο άντρας. Άτιμη κοινωνία...
Εγω τωρα γιατι μυριζομαι οτι αντεχει στο ξυλο?
Συγκοινωνούντα δοχεία?
Οι μαυρούλες της Μάγιας (από addos, τζούντη κλπ) έχουν τον ίδιο αριθμό που χρησιμοποιούσε παλιότερα η Χριστίνα. Τι γίνεται?