Επισκέπτης
προφυλακτικα ειπαμε ? εκει ειναι μικροτερα !
Ναι αλλα σχετικα ακριβη.η ται ειναι καλη αεροπορικη εατιρια? την εχει χρησιμποιησει κανεις?
ποια εταιρεια κινητης τηλ προτεινεται γιατι σκοπευω να παω για κανενα μηνα;
το μεγαλητερο ποσοστο μουσουλμανων βρισκονται στην νοτια ταιλανδη συνορα με μαλαισια.το κορανι το επιτρεπει.εδωσε το παραδειγμα ο μωαμεθ.εκει νοτια οσο ειναι στη πλειωψηφια μουσουλμανοι η κηβερνηση δεν ανακατευεται.και για να μην εχει συγκρουση με τη μουσουλμανικη αηδια.η παιδεραστεια ετσι και αλιως διωκεται και ειναι πιο αυστηρα.οχι οπως ακουγοταν παλια.βεβαια παντα υπαρχει καπου καπνος.
εγω ειχα παει hat yai airport πηγαινε κχο λιπε με τη δικια μου και εβλεπα οι περισοτεροι με μπουρκες.μου λεει η δικια εδω νοτια συνορα με μαλαισια ειναι μουσουλμανοι.εχω ακουσει κοβουνε κεφαλια.και εχω δει βιντεα.φιλιππινες ουτε για αστειο.πιο ασφαλης νιωθω στη ταιλανδη.Κανεις δεν παταει εκεί κάτω
Όπως στα νότια νησιά των φιλιππίνων
στο κι λιπε πως ήταν φίλε?Σαν πιπι περιπου?Σκεφτόμουν να πάω καμία εβδομάδα με την ελλεηνίδα φέτος,αλλά το άφησαεγω ειχα παει hat yai airport πηγαινε κχο λιπε με τη δικια μου και εβλεπα οι περισοτεροι με μπουρκες.μου λεει η δικια εδω νοτια συνορα με μαλαισια ειναι μουσουλμανοι.εχω ακουσει κοβουνε κεφαλια.και εχω δει βιντεα.φιλιππινες ουτε για αστειο.πιο ασφαλης νιωθω στη ταιλανδη.
παραδεισος.πες οτι εχει ξεψηχησει και εισαι παραδεισο.μικρο το νησακι δεν εχει πολυ βαβουρα.δωματιο κλεινεις απο πριν .στη τιμη ειναι μεταφορα απο αεροδρομιο hat yai σε παει λιμανι ειναι ενα δυωρο.μπαινεις στα εκδωτηρια λες για που θες.οπως το βλεπεις στη φωτο.και σου δινουν ενα κοκκινο η μπλε αυτοκολητο.περιμενωντας το μποουτ εξω διχνουνε ποιοι ειναι με το κοκκινο η μπλε.ενα παει κχο λιπε το αλλο παει αλλου.τωρα εισητηρια εμεις πηγαμε με νοκ αιρ 1950μπατ ο καθενας πηγαινε ελα.η δικια μου τα χει κλεισει δυο μηνες πριν για καλη τιμη.και το δωματιο το οποιο η πολιτικη τους οταν το κλεινεις στελνεις τα μισα και τ αλλα μισα καποιες μερες πριν.το δωματιο με πρωινο.απο τι θυμαμαι 07.00 η 09.00 ειναι ετοιμο.τρως του σκασμου παιρνει απο τους μπουφεδες.bhudala resot.ειναι οπως τη φωτο μικρα σπιτακια.εμεις μειναμε 2βραδιες 5000.μπατ στο κοστος ειναι με τη μεταφορα απο το αεροδρομιο και σε παει πισω παλι.το μποατ πληρωνεις 100μπατ και οι δυο.καπου εκει.θα ξερεις τι ωρα θα ερθει το βανακι θα σου χουνε πει και τον αριθμο κυκλοφοριας.και καλα να περασεις αμα πεις.εγω δεν ξερω αν θα παω εχω φοβια με τα μποουτ σπεεντ μποουντ.στο κι λιπε πως ήταν φίλε?Σαν πιπι περιπου?Σκεφτόμουν να πάω καμία εβδομάδα με την ελλεηνίδα φέτος,αλλά το άφησα