που να μεταφρασεις και αρχαιοελληνικο κειμενο στη νεοελληνικη ...
Εκεί...ζητώ τη γνώση ειδικών!!!
που να μεταφρασεις και αρχαιοελληνικο κειμενο στη νεοελληνικη ...
ωρα για ντουζακι δροσιστικο
"Αναστηθηκε" το θρεντ της Χριστιανας, με την ιδια warned?
Με τετοια μπούτια καλα καναμε... ;)Εδω αναστησαμε ολοκληρο Θεανθρωπο στο thread της Χριστιανας θα κολωσωμε;
Χεχ.... Θνητοι.....
Με λένε Χριστιάνα είμαι Ελληνίδα, 24 ετών, έχω ξανθά μαλλιά και όμορφα γαλάζια μάτια.
Το ύψος μου είναι 1,65 και το βάρος μου 58 κιλά.
Σκοπεύω να κάνω κάποιες συναντήσεις για περιορισμένο χρονικό διάστημα με ευγενικούς κυρίους σε ξενοδοχείο.
Μου αρέσει να σε περιποιούμαι μέχρι να τελειώσεις στο στόμα ή στα όμορφα πλούσια φυσικά στήθη μου καθώς και το sex σε όλες τις στάσεις. Δεν κάνω πρωκτικό.
Το δωράκι μου για μια υπέροχη ώρα μαζί μου είναι 80 ευρώ, αν θες 1 1/2 ώρα είναι 120 και δύο ολόκληρες ώρες 150 ευρώ.
Για περισσότερες πληροφορίες στείλτε μου πμ.
μα καλά ούτε μια ελληνίδα δεν διδει τον πρωκτό; όλες τον φυλάνε για το στεφάνι πια;
μμμμ...... + 30;;
με + 30 πονάει λιγότερο η τα 9μερα γίνονται 3ήμερα; αν ηταν θα λέγε έξτρα ... αλλα όλες ειναι κατηγορηματικες "Δεν κάνω πρωκτικό "
Θυμαμαι ενα γυναικειο νικ που εγραφε εδω μεσα οτι λεει σε οποιον δινει κωλο οτι ειναι ο πρωτος, για να νιωσει ξεχωριστός.και πως θα έμπαινες στην πρίζα να το ζητάς...και να το πλήρωνες extra....αν δεν σου δημιουργούσε την αισθηση του , '' δύσκολου'' του ''σπάνιου'' του αδύνατου''
αλλά και την ''κάλυψη του εγωισμού και του κυνηγού'' ότι είσαι ο μοναδικός...η ότι ανήκεις στους εκλεκτούς !!!!!
μα καλά ούτε μια ελληνίδα δεν διδει τον πρωκτό; όλες τον φυλάνε για το στεφάνι πια;
Θυμαμαι ενα γυναικειο νικ που εγραφε εδω μεσα οτι λεει σε οποιον δινει κωλο οτι ειναι ο πρωτος, για να νιωσει ξεχωριστός.