Χριστιανα
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Γλυκέ μου μόλις μπορέσω θα σου στείλω. Λίγο υπομονή!! ;)Είμαι αυτός που ψάχνεις. Στείλε μου μηνυματάκι και θα περάσουμε σίγουρα υπέροχα.
Γλυκέ μου μόλις μπορέσω θα σου στείλω. Λίγο υπομονή!! ;)Είμαι αυτός που ψάχνεις. Στείλε μου μηνυματάκι και θα περάσουμε σίγουρα υπέροχα.
Γλυκέ μου μόλις μπορέσω θα σου στείλω. Λίγο υπομονή!! ;)
ο πιλοφορις!..Ποιος θα κάνει τον κασκαντέρ, είναι ένα θέμα !
το ελπιζουμε!...και όποιος τον κάνει θα δικαιωθεί
Τα έχω δει αλλά δεν μπορώνα στείλω
Να υποθέσω ότι είναι ο ευγενικός κύριος που θα περιμένει την αντιπροσωπεία του φόρουμ?ο πιλοφορις!..
μμμμμμμαλιστα.....θα περιμενω την αντιπροσωπεια του φορουμ να στειλει πραγματογνωμονα κ θα περιμενω την εκθεση του.
ο πιλοφορις?...δεν υπαρχει ποιο ευγενικος!!!Να υποθέσω ότι είναι ο ευγενικός κύριος που θα περιμένει την αντιπροσωπεία του φόρουμ?
...εεε τότε να τον γνωρίσουμε τον κύριο αφού το λέτε εσείς!ο πιλοφορις?...δεν υπαρχει ποιο ευγενικος!!!
Θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη που μή γνωρίζοντας τους κανόνες λειτουργίας του φόρουμ αλλά και τον χειρισμό του φόρουμ, πριν βάλω τις δικές μου ερασητεχνικές φωτογραφίες έβαλα κάποιες που δεν ανήκαν σε μένα.
Τις έσβησα και απο εδώ και πέρα θα βλέπετε μόνο τις δικές μου φωτογραφίες.
Από αύριο θα αρχίσω να απαντώ στα πμ στέλνωντας περισσότερες πληροφορίες για μένα.
Ελπίζω να μην μου θυμώσατε!! :-*
Καλως όρισες στο σαιτ.
Ειμαι ο Αλεξανδρος.
Ακούγεται επικό. Λείπει η μουσική υπόκρουση όμως, να το φτιάξω:
Ακούγεται επικό. Λείπει η μουσική υπόκρουση όμως, να το φτιάξω:
Σεις μας έχετε ξεχάσει ...
υποχρεωσεις... !
Αυό θα το ανακαλύψεις μόνος σου, αν και μάλλον γατούλα και όχι τίγρης!Είσαι σίγουρη ;
Και για πες μου τι τύπος είσαι PSE ή GFE ?
Δικαιολογίες!
Ελάτε τουλάχιστον να ψηφίσετε στην ψηφοφορία μας.
Το νέο νήμα μας δεν το έχετε τιμήσει...
Αυό θα το ανακαλύψεις μόνος σου, αν και μάλλον γατούλα και όχι τίγρης!