thodorio
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.811
- Πόντοι
- 216
Εδω δεν δινει ραντεβου εσυ θες και κολο ? Ρε μυστηριος εισαι . ΜΠΑΑΑΑΑ
παρθενα θα ειναι...
Εδω δεν δινει ραντεβου εσυ θες και κολο ? Ρε μυστηριος εισαι . ΜΠΑΑΑΑΑ
η ναομι τουλάχιστον εβαζε αληθινες φωτο με ψευτικες κριτικες και αγαπουληδες,αυτη δεν βαζει καν αληθινες φωτο!πηρε τη σκυταλη απο τη ναομι
Χθεσινή συνάντηση με την Χριστιαννα ξανά καταπληκτική πέρασα όμορφα και πάλι! !Γλυκές καλημερες μωρακιαααααα
πρέπει να είσαι ο μοναδικός της πελάτηςΧθεσινή συνάντηση με την Χριστιαννα ξανά καταπληκτική πέρασα όμορφα και πάλι! !
Καλές διακοπές και καλή ξεκούραση κούκλα! !
πρέπει να είσαι ο μοναδικός της πελάτης Δεν ξέρω μαν και δεν με νιαζει κιόλας
Καλο μηνα παιδες Μα καλα ρε φιλε για μαλακες μας περνας? Εγω λεω πισω απο αυτα τα προφιλ παιζει να ειναι ο μπαμπης ο σουγιας, ο πανος ο πεταλουδας κ.α.... Εαν δεν δω την κοπελα live ή καποιος να ανεβασει φωτο δεν πιστευω ουτε τον πατο μου....Χθεσινή συνάντηση με την Χριστιαννα ξανά καταπληκτική πέρασα όμορφα και πάλι! !
πρέπει να είσαι ο μοναδικός της πελάτης
καλά άλλη φορά θα σε φωνάξω να πάρεις μάτι ! ! Τώρα αν πιστεύεις η όχι δικό σου πρόβλημα Τώρα αν θεςλλεπτομέρειες δεν έχω θέμα να σου δώσω ώρα δωμάτιό ξενοδοχείο να πάρεις να ρωτήσεις στην ρεσεψιόνΚαλο μηνα παιδες Μα καλα ρε φιλε για μαλακες μας περνας? Εγω λεω πισω απο αυτα τα προφιλ παιζει να ειναι ο μπαμπης ο σουγιας, ο πανος ο πεταλουδας κ.α.... Εαν δεν δω την κοπελα live ή καποιος να ανεβασει φωτο δεν πιστευω ουτε τον πατο μου....
Τι βλακειες γραφεις ρε? Μα καλα τι με περασες για κανα γυφτο? ανεβασε φωτο με την παταρα τηςκαλά άλλη φορά θα σε φωνάξω να πάρεις μάτι ! ! Τώρα αν πιστεύεις η όχι δικό σου πρόβλημα Τώρα αν θεςλλεπτομέρειες δεν έχω θέμα να σου δώσω ώρα δωμάτιό ξενοδοχείο να πάρεις να ρωτήσεις στην ρεσεψιόν
να στο δωσω εγω παλικάρι μου?ΜΑΓΚΕΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΣ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΝΟΥΝ ,ΓΙΑΤΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΝΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ(ΒΓΑΛΕ ΑΚΡΗ :-) . ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΕ PM ??? ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΦΟΥ Η ΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ
Τύπε αν το εχεις βρει απο αλλον και οχι απο την ιδια, δεν προκειται να σε συναντησει.ΜΑΓΚΕΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΣ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΝΟΥΝ ,ΓΙΑΤΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΝΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ(ΒΓΑΛΕ ΑΚΡΗ :-) . ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΕ PM ??? ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΦΟΥ Η ΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ
που το ξέρεις?Τύπε αν το εχεις βρει απο αλλον και οχι απο την ιδια, δεν προκειται να σε συναντησει.
Αρα γιατι το κουραζεις?
Περσινη συναντση με την χοντρουλα. Δεν περασα καλα γιατι δεν ηρθε στο ραντεβού. Αντε καλες διακοπες . Για οποιον αμφιβαλλει εχω φωτο από την Καθημερινη με την Χριστιανα να πουλαει φλεσουρα στο Ηρωδειο.Χθεσινή συνάντηση με την Χριστιαννα ξανά καταπληκτική πέρασα όμορφα και πάλι! !
Περσινη συναντση με την χοντρουλα. Δεν περασα καλα γιατι δεν ηρθε στο ραντεβού. Αντε καλες διακοπες . Για οποιον αμφιβαλλει εχω φωτο από την Καθημερινη με την Χριστιανα να πουλαει φλεσουρα στο Ηρωδειο.
Περσινη συναντση με την χοντρουλα. Δεν περασα καλα γιατι δεν ηρθε στο ραντεβού. Αντε καλες διακοπες . Για οποιον αμφιβαλλει εχω φωτο από την Καθημερινη με την Χριστιανα να πουλαει φλεσουρα στο Ηρωδειο.
Σ αρεσε εεε ? Την καλημέρα μου
καλημερα φιλτατεΣ αρεσε εεε ? Την καλημέρα μου
Χαθηκε η μπαλα χαθηκε και αυτη σε μακρινο νησιΧάθηκε η μπάλα...έπεσε στη θάλασσα