Χριστιανα
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Όλα καλά, Αλλά έχει εξαφανιστεί.
Μην παραπληροφορεις τα μαναρακια γλυκουληηηηη
Όλα καλά, Αλλά έχει εξαφανιστεί.
εδω εσυ με το καλημερα εδω μεσα προσπαθσες να παραπληροφορησεις και να παραπλανησεις,αυτο σε χάλασε?Μην παραπληροφορεις τα μαναρακια γλυκουληηηηη
Μαλλον καποιος αλλος παραπληροφορει....Μην παραπληροφορεις τα μαναρακια γλυκουληηηηη
Γλυκουλη,ξεγλυκουλη ουτε τηλ. σηκωνεις ουτε σουμουσου στελνεις.Μην παραπληροφορεις τα μαναρακια γλυκουληηηηη
Τι κάνετε μαναρακιααααα?
καλο πσκ
πηγαινε,πληρωσε και πες μαςΡε παιδια καποιος εδω εκανε σχολιο οτι ειναι καλο το μωρο αλλα μπαμπατσικο.... Εγω παλι στην τελευταια φωτο της θα ελεγα οτι ειναι μουναρος!!! Τι ισχυει τελικα?
Ρε παιδια καποιος εδω εκανε σχολιο οτι ειναι καλο το μωρο αλλα μπαμπατσικο.... Εγω παλι στην τελευταια φωτο της θα ελεγα οτι ειναι μουναρος!!! Τι ισχυει τελικα?
Κοψε την πρωινη γιατι σε χαλάει!!!!!πηγαινε,πληρωσε και πες μας
Κοψε την πρωινη γιατι σε χαλάει!!!!!
Τι κάνετε μαναρακιααααα?
καλο πσκ
Ειναι σχεδον σιγουρο οτι μετανοιωσε και δεν ξανακανει ραντεβου. Αλλα προσπαθει να διατηρησει την φημη της και την μυστηκοπαθεια της. Διαβλεπω μια πνευματικη διαταραχη. Κριμα το κοριτσακι.Λοιπον παιδες αφου εγραψα και εγω το παραπονακι μου μολις μου απαντησε πως δεν θελει να βρεθει μαζι μου αλλα επειδη ειμαι καλο παιδι Χριστιανα μου δεν θα γραψω δημοσια το νουμερακι σου αυτο το αφηνω σε εσενα...
Aναρωτιέσαι πως είναι η κοπέλα γιατί οι απόψεις διιστανται και σου απαντάω οτι ο μόνος τρόπος για να πειστείς είναι να την πάρεις!Κοψε την πρωινη γιατι σε χαλάει!!!!!
εννοειται ρε φίλε!!ο καθένας πιστεύω το καταλαβαίνει αυτό!Σορι που κουραζω τον κοσμο αλλα ειδα οτι δεν το ανεβασε κανενας... Χριστιανα κανεις μας δεν τρωει κουτοχορτο...οι δυο τελευταιες φωτο σου made in Jenna Jameson...
εσυ προφανώς χαίρεσαι για τον άλλον που δεν νιώθει οτι και καλα μου την είπε όταν ακόμα δεν έχεις καταλάβει ποιες φωτο είναι ψεύτικες και ποιες αληθινές!!