mandrake999
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 264
- Πόντοι
- 26
μαναρακι και μωρακι !!!!!!
Κυνικό φιλαράκι μπορείς να λες ό,τι θες. Η γνώμη μου είναι εκεί. Και όχι, η Χριστιάνα δεν είναι μέτρια γκόμενα αλλά καλύτερη. Εγώ την πήρα και πέρασα καλά. Και επαναλαμβάνω. Δεν πάω με πόρνες. Φοβάμαι τα μπουρδέλα και τους τρανς τους οποίους θεωρώ εν δυνάμει δολοφόνους. Για την περίπτωσή σου δεν μπορώ να κάνω κάτι, καθότι είσαι ένας σκατόψυχος μπουρδολόγος.
Δόξα και τιμή στη μέτρια γκόμενα. Δόξα και τιμή στην 25αρα με τα παραπανίσια κιλάκια, το ασχημούλικο προσωπάκι που δεν κομπλάρει και αφήνεται στον έρωτα.
Δόξα και τιμή στη μέτρια γκόμενα. Δόξα και τιμή στην ασχημούλικη 30αρα που αποδίδει στον εαυτό της τα τόσα χρόνια που πέρασε ήσυχα, συνεσταλμένα και ανέραστα.
Δόξα και τιμή στη μέτρια γκόμενα. Δόξα και τιμή στο 45άρι-50άρι μιλφονάκι, με το πλαδαρό κωλαράκι, το βλέμμα το ηττημένο απ' τον χρόνο, τα ελαφρά ροζιασμένα χέρια που αντί για σφουγγάρι λαχταρούν να κρατήσουν μια σηκωμένη πούτσα, το μουνάκι το παρατημένο απ' τον γάμο και την έγνοια...
Δόξα και τιμή στη μέτρια γκόμενα.
Προς όλες τις γυναίκες που περπατούν απαρατήρητες δίπλα μας γιατί ματαιόδοξα αναζητούμε μουνάρες, ή τουλάχιστον γλυκοπρόσωπες νεάνιδες.
α και κάτι άλλο!Κυνικό φιλαράκι μπορείς να λες ό,τι θες. Η γνώμη μου είναι εκεί. Και όχι, η Χριστιάνα δεν είναι μέτρια γκόμενα αλλά καλύτερη. Εγώ την πήρα και πέρασα καλά. Και επαναλαμβάνω. Δεν πάω με πόρνες. Φοβάμαι τα μπουρδέλα και τους τρανς τους οποίους θεωρώ εν δυνάμει δολοφόνους. Για την περίπτωσή σου δεν μπορώ να κάνω κάτι, καθότι είσαι ένας σκατόψυχος μπουρδολόγος.
α και κάτι άλλο!
καλύτερα κυνικός με τις πουτάνες παρα αγαπούλης σαν και του λόγου σας!
Νάτος πάλι ο κουραμπιές!τελικα το κομπλεξ ουτε κρυβεται με τιποτα αλλα ουτε και παιζεται !!!!
η κατασταση σου κομπλεξικε ειναι εμφανης.Νάτος πάλι ο κουραμπιές!
Ρε παπάρα θα γράψεις καμιά κριτική,θα βοηθήσεις καθόλου στην ενημέρωση?
βάλε και άλλα emoticons μπας και το πιστέψεις!η κατασταση σου κομπλεξικε ειναι εμφανης.
σε κραζει το σαιτ.
απο εκει και περα τραγουδα.
ετσι κι αλλιως ΓΡΑΜΜΕΝΟ σε εχουν ολοι.
φιλικα.
τραγουδα να στρωσεις φωνη !!!!!βάλε και άλλα emoticons μπας και το πιστέψεις!
Πουθενας είσαι στην κυριολεξία,απο τις κριτικές μέχρι τις συμβουλες που εχεις εδω μεσα είσαι πουθενάς!!!
εεε ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ειναι αυτο να μην το τιμησουμε φιλε αγαπητε ????Τι πάθατε πάλι ρε παίδες????ψυχραιμίααααα
Μαμααααα. Θα φαω ολο το φαι μουεεε ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ειναι αυτο να μην το τιμησουμε φιλε αγαπητε ????
βρε βρε το μαναρακι !!!!!!!!!καλησπερα γλυκα μαναρακια..... μετα απο μερικες μερες αποχης λογω γυναικολογικων και δημοψηφισματος....ξανα εδω μαζι.....
Νησιωτισσα , νησιωτισσα εμαθα πως το κ........καλησπερα γλυκα μαναρακια..... μετα απο μερικες μερες αποχης λογω γυναικολογικων και δημοψηφισματος....ξανα εδω μαζι.....
Νησιωτισσα , νησιωτισσα εμαθα πως το κ........
Ρε σεις . Αυτη ξερει γραμματα !!! Μπας κι ειναι η Κλελια μεταλλαγμενη ?φιλομαθες μαναρακι....
Ρε σεις . Αυτη ξερει γραμματα !!! Μπας κι ειναι η Κλελια μεταλλαγμενη ?