alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.532
- Πόντοι
- 17.470
καλα μαναρακι μου,περιμενω το έτερο μαναρακι τον καψωνηalpula μαναρακι πως παει καλα?
καλα μαναρακι μου,περιμενω το έτερο μαναρακι τον καψωνηalpula μαναρακι πως παει καλα?
Δεν είπα ότι λες ψέματα δυο λόγια έχω γράψει για την εμπειρία μου ούτε καν κρητική, αλλά μιλάω για την κάκια που βγάζεις και τους χαρακτηρισμούς σου λες και γνωριζόμαστε από χθες.γιατι που λεω ψέμματα?
αφου μονο εσυ και κατι "αλεξιπτωτιστες" γραψανε σχόλια...ψέμματα είναι?
και ο κυκλωπας οταν η κοπελα παρουσιαζοτανε σαν ναταλυ.
Σε κάποιους αρεσουν και πιο γεματούτσικες,όλες έχουν τον πελάτη τους δεν χρειάζεται να γίνεσαι μαλάκας επειδή δεν σου αρέσει,και η κόντρα μας έχει αρχίσει να κουράζει κάλο θα ήταν να σταμάταγε εδώ....ε αφου ειναι χοντρη με κοιλιες ρε φιλε...τι θες να πω?
επισης δεν εγραψες απλα δυο λόγια,οπου σταθεις κι οπου βρεθεις γραφεις για αυτην....
εγω απλα ενημερωνω τους νεους πως ειναι η κοπελα οταν την ξερω...τα υπολοιπα βερεσε...καλο βραδυΣε κάποιους αρεσουν και πιο γεματούτσικες,όλες έχουν τον πελάτη τους δεν χρειάζεται να γίνεσαι μαλάκας επειδή δεν σου αρέσει,και η κόντρα μας έχει αρχίσει να κουράζει κάλο θα ήταν να σταμάταγε εδώ....
Οταν λεω κριτικη εννοω κανονικη και οχι δυο κουτσομπολια. Και αφου μιλανε ολοι για γεματουτσικη κοπελα ξαναρωταω μηπως ειναι η Χριστινα η καθηγητρια ?εχει γραψει ο αλβανος ο πανσπι και 2 τυχαρπαστοι απο μια προταση,ααα μην ξεχασω και τον κυκλωπα που ειχε γραψει σαν Ναταλια τότε που εβγαινε η κοπελα και τον κραξανε ολοι απο κατω
Δεν είπα ότι λες ψέματα δυο λόγια έχω γράψει για την εμπειρία μου ούτε καν [size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]κρητική[/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size], αλλά μιλάω για την κάκια που βγάζεις και τους χαρακτηρισμούς σου λες και γνωριζόμαστε από χθες.
οχι παιχτη,ΔΕΝ ειναι αυτη σιγουρα..αληθεια που την θυμηθηκες αυτη?...Οταν λεω κριτικη εννοω κανονικη και οχι δυο κουτσομπολια. Και αφου μιλανε ολοι για γεματουτσικη κοπελα ξαναρωταω μηπως ειναι η Χριστινα η καθηγητρια ?
Για μένα αξίζει καλές υπηρεσίες,και ότι βλέπεις στης φώτο....Τελικα αξίζει το εν λογω κοριτσι να ασχοληθει κανεις μαζι της;
επισης δεν εγραψες απλα δυο λόγια,οπου σταθεις κι οπου βρεθεις γραφεις για αυτην....
Μονό στον θρεντ της έχω γράψει,και αν μετρήσεις τα δικά μου ποστ είναι λιγοτερα από τα δια σου.
αυτο έλειπε να την διαφημίζεις και σε άλλα....Μονό στον θρεντ της έχω γράψει,και αν μετρήσεις τα δικά μου ποστ είναι λιγοτερα από τα δια σου.
Προσπαθει το αλβανό για μια εκπτωση γιατί εχει ακόμα για φρι φακ.
[/quoteΤο Ποσο ηλίθιος μπορεί να είσαι μας το δείχνεις, την οικονομική δύναμη που έχω εγώ αγοράζω όποια θέλω,ακομα και εσένα όποτε κοιτάξου βλάκα στον καθρέφτη και αναρωτήσου τι είσαι βλάκας η ηλίθιος.
Το Ποσο ηλίθιος μπορεί να είσαι μας το δείχνεις, την οικονομική δύναμη που έχω εγώ αγοράζω όποια θέλω,ακομα και εσένα όποτε κοιτάξου βλάκα στον καθρέφτη και αναρωτήσου τι είσαι βλάκας η ηλίθιος.Προσπαθει το αλβανό για μια εκπτωση γιατί εχει ακόμα για φρι φακ.
καλά που υπάρχουν και οι γραφικοί και γελάμεΤο Ποσο ηλίθιος μπορεί να είσαι μας το δείχνεις, την οικονομική δύναμη που έχω εγώ αγοράζω όποια θέλω,ακομα και εσένα όποτε κοιτάξου βλάκα στον καθρέφτη και αναρωτήσου τι είσαι βλάκας η ηλίθιος.
σιγα ρε μεγιστανα
Το Ποσο ηλίθιος μπορεί να είσαι μας το δείχνεις, την οικονομική δύναμη που έχω εγώ αγοράζω όποια θέλω,ακομα και εσένα όποτε κοιτάξου βλάκα στον καθρέφτη και αναρωτήσου τι είσαι βλάκας η ηλίθιος.