alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.532
- Πόντοι
- 17.470
προβατο δεν ειμαι παντως ουτε νταβατζης ουτε προμοτορας ρε σαλιαρη , και λογαριασμο δεν σου δινω
προβατο δεν ειμαι παντως ουτε νταβατζης ουτε προμοτορας ρε σαλιαρη , και λογαριασμο δεν σου δινω
μαναρακια μην μου τσακωνεστε...μια χαρα κοπελα ειναι η χριστιανα....εγω δηλωνω fan παντως !
μαναρακια μην μου τσακωνεστε...μια χαρα κοπελα ειναι η χριστιανα....εγω δηλωνω fan παντως !
τραβα γαμησου εσυ και η χοντρη σου
εγκυος είσαι?αλλιως η κοιλια δεν εξηγείται αφου έχεις χασει 10 κιλα σύμφωνα με τον καπσονι!ιδια εισαι οπως παλιά...
Ωπα ρε .....εσυ και η Σπεραντζα Βραννα
πρεπει να εισαι η μόνη χοντρουλα με ραγαδες
Αφού έχει χάσει κιλά σου λέει η κοπέλα!
καλώς τα αρχιδια μας
δεν μπορω να καταλαβω τι προβλημα εχεις με τα κιλα της..αν δεν σου κανει απλως δεν την παιρνεις.Η κοπελα ειναι φιλοτιμη και μου εξηγηθει ντομπρα σε ενα αρνητικο σχολιο που ειχα κανει και την αδίκησα.πρεπει να εισαι η μόνη χοντρουλα με ραγαδες
και πολύ καλά θα κάνεις!δεν μπορω να καταλαβω τι προβλημα εχεις με τα κιλα της..αν δεν σου κανει απλως δεν την παιρνεις.Η κοπελα ειναι φιλοτιμη και μου εξηγηθει ντομπρα σε ενα αρνητικο σχολιο που ειχα κανει και την αδίκησα.
λοκω καποιων υποχρεσεων και ενος προβληματος που μου προεκυψε δεν εχω την ευκαιρια να την παρω τωρα αλλα σιγουρα μεσα στον επομενο μηνα θα την παρω σιγουρα αν συνεχισει να δουλευει
Δεν πας να δουλεψεις και λιγο.....τεμπελοχανα
και πολύ καλά θα κάνεις!
όπως εσυ έχεις το δικαιώμα να γράψεις φιλοφρονήσεις,έτσι και εγω λέω την άποψη μου,τουλάχιστον εγω την εχω δει,σε αντιθεση με εσενα....
παλια ρε...δεν διαβαζεις εδω μεσα...υπηρχε και παλιαόταν λες την έχεις δει εννοείς ότι έκλεισες ραντεβού και πήγες ?
παλια ρε...δεν διαβαζεις εδω μεσα...υπηρχε και παλια