Χριστιανα
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Αυτά τα στήθη είναι για ατελείωτο γλύψιμο.....
Αυτά τα στήθη είναι για ατελείωτο γλύψιμο.....
Συμφωνω και επαψα να ασχολουμαι Παικτη !!!ειναι και η δικη μου απορια, αφου μετα απο μερικα μηνυματα απαξιει να δωσει τηλεφωνο;
μαλλον θα ειναι full booked η φουλ μουφα
οπως αξιζει σε ολες τις λαθος και ερασιτεχνικες συμπεριφορες: στον κουβαΣυμφωνω και επαψα να ασχολουμαι Παικτη !!!
Και να το στειλει τωρα στα σκουπιδια θα το πεταξω !!!
τα έχουμε ακούσει ΞΑΝΑ αυτά, από λόγια...........οπως αξιζει σε ολες τις λαθος και ερασιτεχνικες συμπεριφορες: στον κουβα
Την απαξιωσες τύπεοπως αξιζει σε ολες τις λαθος και ερασιτεχνικες συμπεριφορες: στον κουβα
Την απαξιωσες τύπε
εσυ παλι, που πηρες το τηλεφωνο και μαζεψες επιπλεον σε αυτες τις 42 σελιδες ολα τα στοιχεια, που απαιτουνται για την αποφαση σου, κανε ψυχικο και τραβα γαμα την....Την απαξιωσες τύπε
cim έχεις στο πρόγραμμα? cif?τις πιο καβλιαρικες καλησπερες μου σε ολα τα καυτα αγορακια
οποτε, ποιο συγκεκριμενα ειναι το συμπερασμα σου απο αυτα τα ακουσματα?τα έχουμε ακούσει ΞΑΝΑ αυτά, από λόγια...........
Συμφωνω και επαψα να ασχολουμαι Παικτη !!!
Συμφωνω και επαψα να ασχολουμαι Παικτη !!!
λογική σαν την δικιά σου δεν θα ξαναβρούμε ποτέ!Την απαξιωσες τύπε
υπάρχουν και άντρες που κρατάνε υποσχέσεις...τα έχουμε ακούσει ΞΑΝΑ αυτά, από λόγια...........
το θέμα είναι να τηρήσεις την υπόσχεση σουυπάρχουν και άντρες που κρατάνε υποσχέσεις...
απαντα αναλογα με τον αριθμο ποστ στο παρων νημα της
γι αυτο οσοι δεν εχετε λαβει ακομα το τηλεφωνο, μην απελπιζεστε συνεχιστε την προσπαθεια, και κυριως να κανετε παραθεση τις δημοσιευσεις της, δηλαδη εκει που λεει καλησπερα στα καυτα αγορια, θα απαντατε κατι στο στιλ "καλησπερα στην πιο ωραια ανεξαρτητη βυζαρου", και στο τελος θα σας στειλει το τηλεφωνο
Δηλαδή να λέμε ψέματα.....?απαντα αναλογα με τον αριθμο ποστ στο παρων νημα της
γι αυτο οσοι δεν εχετε λαβει ακομα το τηλεφωνο, μην απελπιζεστε συνεχιστε την προσπαθεια, και κυριως να κανετε παραθεση τις δημοσιευσεις της, δηλαδη εκει που λεει καλησπερα στα καυτα αγορια, θα απαντατε κατι στο στιλ "καλησπερα στην πιο ωραια ανεξαρτητη βυζαρου", και στο τελος θα σας στειλει το τηλεφωνο
Εγώ ένα πμ της έστειλα την προηγούμενη εβδομάδα και ήδη μου έχει απαντήσει δύο φορές.
Αυτο ηταν το εύκολο!!! Τωρα αν την συναντησεις τελικα εμενα να μεΕγώ ένα πμ της έστειλα την προηγούμενη εβδομάδα και ήδη μου έχει απαντήσει δύο φορές.