curie29
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2010
- Like
- 54
- Πόντοι
- 16
Πολλές όμορφες Καλησπέρες σε όλα τα μαναρακια
μαναρακι δε στελνεις κ σε μας κανα τηλ? ;)
όχι μόνο δυοΔηλαδη αν κατάλαβα καλά, εδώ και 19 σελίδες μόνο 2 την έχουν δοκιμάσει; Ή πολλή αφραγκιά έχει πέσει ή πολλή πυρφορίαση.
Τύπε οταν βλεπεις να επικρατει μούγκα, τοτε μαλλον εχουμε συμπτωματα ευρειας αγαπουλίασης.Δηλαδη αν κατάλαβα καλά, εδώ και 19 σελίδες μόνο 2 την έχουν δοκιμάσει; Ή πολλή αφραγκιά έχει πέσει ή πολλή πυρφορίαση.
τυπε το επαγγελμα του προμοτορα περναει κριση τωρα με τα μνημονια :-Πολλοι γαμησαν,δυο εγραψαν...
Ετσι!!!!Αυτό να μου πεις, αν ήταν φόλα θα είχε βουίξει ο τόπος. Τα κακά νέα ταξιδεύουν γρήγορα, τα καλά όχι και τόσο ;)
τυπε το επαγγελμα του προμοτορα περναει κριση τωρα με τα μνημονια :-
Καλησπερουδια και από μένα μαναρακια.θα με συγχωρέστε για την καθυστέρηση στα μηνύματα αλλά παρακαλώ κατανοήσετε το γεγονός ότι είμαι 1 και δεν προλαβαίνω. Πολλά τρυφερά παθιασμένα φιλιά
συγχωρεμένη
ευλογησονννν χαχαχ
Καλησπερουδια και από μένα μαναρακια.θα με συγχωρέστε για την καθυστέρηση στα μηνύματα αλλά παρακαλώ κατανοήσετε το γεγονός ότι είμαι 1 και δεν προλαβαίνω. Πολλά τρυφερά παθιασμένα φιλιά
Οπως το παει το κοριτσι οταν θα στειλει το τηλεφωνο θα εχουμε γυρισει στην δραχμη !!!