Δεν θελω να φανω και πολυ κακια...αλλα 1,65 και 58 κιλα λεει και καποιοι θααα πληρωσουν..
Εκτος κ αν εχει πανεμορφο προσωπο οποτε παω πασο...αλλα..μου εκανε κ λιγο εντυπωση...
είμαστε και εμείς που δεν θέλουμε μοντέλα αλλά κανονικές κοπέλες
Δεν θελω να φανω και πολυ κακια...αλλα 1,65 και 58 κιλα λεει και καποιοι θααα πληρωσουν..
Εκτος κ αν εχει πανεμορφο προσωπο οποτε παω πασο...αλλα..μου εκανε κ λιγο εντυπωση...
58 κιλά δεν είναι χοντρή με 1,65 ύψος πιασίματα έχει εξάλλου υπάρχουν και φώτο.
Θεωρεις το 1,65 υψος και 58 κιλα, οτι ειναι "χοντρη"?Δεν θελω να φανω και πολυ κακια...αλλα 1,65 και 58 κιλα λεει και καποιοι θααα πληρωσουν..
Ποσο αυτονοητο!!!!!!!!!!!!είμαστε και εμείς που δεν θέλουμε μοντέλα αλλά κανονικές κοπέλες
δεν είναι αυτή.βρε παιδια για κοιταξτε αυτο το προφιλ πολλες ομοιοτητες βλεπω στις φωτος !!!!
58 κιλά δεν είναι χοντρή με 1,65
Λοιπόν, κύριοι, κυρίες και αγαπητά μας παιδιά.
Μια σύντομη περιγραφή γιατί δε νομίζω να προλάβω σήμερα να γράψω αναλυτική κριτική. (έχει ανοίξει άραγε καρτέλα?)
Η Χριστίνα είναι όπως βλέπετε στις φωτογραφίες. 1,58 και 58 κιλά. Ότι δηλώνει δηλαδή (ειλικρινής). Είναι αυτό που λέμε μπαμπάτσικο μωρό. Έχει ένα υπέροχο πρόσωπο (δυνατό σημείο) και όμορφα ξανθά μαλλιά (edit: ααα και υπέροχα μάτια αλλά δε θυμάμαι το χρώμα). Η κοπέλα ήρθε μεν με καθημερινό ντύσιμο αλλά ήταν στην πένα περιποιημένη (και αυτό αποτελεί για εμένα ένδειξη σεβασμού προς αυτόν που πάει να συναντήσει).
Έγραψε ο Στέλιος που είναι σοβαρός παίκτης και ο daredevil επιβεβαίωσε, οπότε προσωπικά απορίες ή αμφιβολίες δεν έχω.
Φαντάζομαι εκ παραδρομής έγραψε 1,58 για το ύψος, αν θέλει ας επιβεβαιώσει όταν δει τα μηνύματα.
Παιδιά Θυμάσε τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών νομίζω που είχε μια μεζούρα στην πόρτα του και έλεγχε τις "παράνομες" ανατολικές αν ήταν πάνω ή κάτω από 1.80 και τις κοντές την έστελνε με απέλαση ;
Τον τύπο που τον έβαλαν μέσα για το "παραδικαστικό" λέω ....
Την κοπέλα δεν την ξέρω και μάλλον δεν θα την μάθω.
Απλά η εμπειρία μου με έχει διδάξει πως όποια είναι κάτω του 1,65 σε ύψος κάτι προσθέτει κι όποια είναι άνω των 35 ετών (ενίοτε και 30) κάτι αφαιρεί...
Μεγάλη μορφή ο τύπος, και γαμω τις μουτσούνες
που τον βρήκες ρε αρχηγε.... Μορφή μιλάμε !
Τέτοια μπουτια εχει η Ναταλια ρε τύπε?βρε παιδια για κοιταξτε αυτο το προφιλ πολλες ομοιοτητες βλεπω στις φωτος !!!!