ErotasPeiratis
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 683
- Πόντοι
- 81
Πόσο πάει η ώρα;
το εκανε private το insta account , καποιος της σφυριξε οτι την βαλαμε εδω ...
Πριν από λίγες ημέρες, όπως ήδη γνωρίζετε οι περισσότεροι, έπεσα θύμα μιας κίτρινης φυλλάδας, η οποία με ψευδή στοιχεία και απύθμενο θράσος λασπολόγησε εις βάρος μου θίγοντας τόσο την αξιοπρέπεια και την ιδιοσυγκρασία μου, όσο και το θεμελειώδες ανθρώπινο δικαίωμά μου, τα προσωπικά μου δεδομένα.
Αφορμή στάθηκε η παρέα που έκανα τον τελευταίο καιρό με την άτυχη Ιωάννα που δέχτηκε την αποτρόπαια επίθεση με το βιτριόλι...
Κάποιος λοιπόν που δεν σέβεται ούτε τους νόμους αλλά ούτε και τη δημοσιογραφική δεοντολογία, (καθώς δημοσιοποίησε την προσωπική μου κατάθεση απο την αστυνομία με τη διεύθυνσή μου, τον αριθμό ταυτότητας,την υπογραφή και γενικά κάθε προσωπικό μου στοιχείο με φωτογραφικό υλικό δικό μου, δίχως να έχει φροντίσει έστω να καλύψει με μωσαϊκό τα χαρακτηριστικά μου και χωρίς να με γνωρίζει προσωπικά), εξαπέλυσε αισχρή επίθεση ως προς το πρόσωπό μου.
Μάλιστα διαστρέβλωσε πλήρως τα όσα εμπιστεύτηκα στην αστυνομία στην συγκεκριμένη κατάθεση, βάζοντας λόγια στο στόμα μου και προσπαθώντας να με "εκθέσει" και προς το θύμα.
Αν και επέλεξα να απέχω όλο αυτό το διάστημα και να μη προβώ σε κάποια δήλωση σεβόμενη την Ιωάννα και την οικογένειά της, ούτε ανήρτησα οτιδήποτε στο site που διατηρώ, νομίζω ότι ήρθε η στιγμή να αποκατασταθεί η αλήθεια.. Παραπάνω είναι η πρώτη συνέντευξη που παραχώρησα στην εφημερίδα Real σήμερα.
Ξεροχύνω με το χθεσινό post της.
Έχουμε κάπου αυτη την κατάθεση;
Μα καλα, ειναι δυνατον να υπαρχει νοημων ανθρωπος που να πιστευει εστω μια λεξη απο τις "ειδησεις" που βγαζει η φυλλαδα του Χίου;ο Χιος λεει οτι στην καταθεση της βγαζει απλυτα στη φορα και ανταλλαγες συντροφων ... αν εχει παρει κανεις μακελειο ας το ποσταρει ..
Μα καλα, ειναι δυνατον να υπαρχει νοημων ανθρωπος που να πιστευει εστω μια λεξη απο τις "ειδησεις" που βγαζει η φυλλαδα του Χίου;
Το οτι ουρλιάζει και κανει νταηλικια, δεν σημαινει οτι ειναι αντικειμενικος καποιος.
Ο συγκεκριμένος μαλιστα πιστευω οτι θα γίνει υποκείμενο ψυχιατρικής μελέτης οσονούπω.
Μα καλα, ειναι δυνατον να υπαρχει νοημων ανθρωπος που να πιστευει εστω μια λεξη απο τις "ειδησεις" που βγαζει η φυλλαδα του Χίου;