Βασικά δεν ξέρω καμμία που να έχει investment τμήμα. Ίσως ξένοι, Έλληνες εφοπλιστές όχι.
Δεν θα ξεχάσω Έλληνα εφοπλιστή που συζητούσε με χρηματιστή ο οποίος είχε τελειώσει ένα ΤΕΙ ΛΑΡΙΣΑΣ και προσλήφθηκε στην χρηματιστηριακή λόγω γνωριμιών του πατέρα του με τη διοίκηση.
Τεσπα... ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις επιλογές του. Αν έχεις 60 βαπόρια, και χάσεις 3 στο χρηματιστήριο δεν τρέχει κάστανο. Δεν φτωχυνες κιόλας.
Καλα μεγαλε, για μια ακομη φορα φαινεται οτι εισαι ΑΝΙΔΕΟΣ!!!
Δηλαδη ειναι απαραιτητο καποιος να εχει σπουδασει στο warwick με msc in finance για να μπορει να κανει μια προβλεψη???
Στην τελικη σημασια παιζουν οι γνωριμιες σε καιριες θεσεις, οπως πχ τραπεζες, κλπ
Μπορω να σου πω για μετοχες που παρασκευη βραδυ ειχαν τιμη Χ και δευτερα πρωι ανεβηκαν στα 1300Χ
κ αυτο μπορει να προκυψει απο μια μπυρα που θα πιεις με εναν φιλο που δουλευει σε μια κατασκευαστικη κ ετυχε η εταιρια του να αναλαβει ενα μεγαλο προτζεκτ μιας μεγαλης χωρας..
Ας πουμε μια γεφυρα στο Λονδινο, λεω εγω τωρα..
Εσυ μου φαινεσαι για κομπλεξικος αργειτης τσομπανης που μπηκε σε μια σχολη, πηρε υποτροφια, πηγε εξωτερικο και γυρισε και το παιζει εξυπνακιας στους ασχετους..
Αλλο ερασιτεχνης-χομπιστας μαν, αλλο ανιδεος..
Μπορει να μ' αρεσει το αθλημα, αλλα δε σημαινει οτι θα κανω και πρωταθλητισμο.. ;)
Υπαρχει και το REAL ESTATE παντα..