Νέα

Χρηματιστήριο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα waverunner
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 140K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
δασκαλε το γαμωευρωοδολλαριο πως το βλεπεις της επομενες μερες? να κλεισω την θεση νε περιορισω της απωλειες μηπως κατεβει και αλλο? ποσο να παει? 

Τιμή στοχος EURUSD ΤΟ 1,2670

Πιθανή μία ανοδικη αντίδραση μέχρι το 1,2940.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Τιμή στοχος EURUSD ΤΟ 1,2670

Πιθανή μία ανοδικη αντίδραση μέχρι το 1,2940.
μεχρι εκει το θελω να κλεισω... εστω 1.29...

γιατι τετοια προβλεψη?  :grin: 1.2670 μεσα σε τετοιο διαστημα υπερβολη δεν ειναι? περσυ που εφτασε τα 1.19 επεφτε πολυ καιρο και πηγε εκει..

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Αγαπητέ φίλε,

υπάρχουν οι καμπύλες εύρους που όσο απομακρύνονται χρονικά, διευρύνονται.
Όταν φτάνεις στα 3 ή 4 χρόνια πρόβλεψης γίνονται τόσο ανοιχτές, που είναι αδύνατο να κάνεις ασφαλή εκτίμηση.

Τα δεδομένα αλλάζουν ειτε αργά είτε πολύ γρηγορα.

Για να επανέλθω στον ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟ, περιμένω να γίνει ένα δυνατό deal, που θα εκτοξεύσει την τιμή.

Δεν ξέρω πότε θα γίνει αυτό. Θα γίνει όμως.

Και τότε θα τριβετε τα μάτια σας, διότι η τιμή 18 ευρώ πιθανόν να θεωρηθεί και πολύ συντηρητική ως πρόβλέψη.

Όταν έλεγα τιμή της ΕΤΕ στα 0,37 ευρώ, η ΕΤΕ είχε 6 ευρώ.

Γελούσανε όλοι.

Τώρα οι γέλωτες έχουν κοπεί μυστηριωδώς.... Και θέλουμε να κόψει 50% από τώρα για να πάει εκεί που έχω προβλέψει.
μαν κ εγω τον ιουλιο ειχα κανει προβλεψη για μετκα/μοη στα 15 ευρα, αλλα μετα γαμηθηκε το συμπαν και πανω που ηταν στο ευρω πουλησαν απ' το φοβο τους..
εγω κ εσυ μπορει να λεμε ο, τι παπαρια μας κατεβει, αλλα αλλοι παιζουν τα λεφτα τους..

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
μεχρι εκει το θελω να κλεισω... εστω 1.29...

γιατι τετοια προβλεψη?  :grin: 1.2670 μεσα σε τετοιο διαστημα υπερβολη δεν ειναι? περσυ που εφτασε τα 1.19 επεφτε πολυ καιρο και πηγε εκει..

Πέρυσι δεν έφτασε 1,19.

Σταμάτησε στο 1,2050.

Τα κιτάπια μου αυτό λένε. Το time frame που κάνω πράξεις στο ευρωδόλαρο λέει στο 2670 η πτώση θα σταματήσει. Εκεί θα επανεξετάσω θέση λονγκ μέχρι το 1,3200

Θα δούμε...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Πέρυσι δεν έφτασε 1,19.

Σταμάτησε στο 1,2050.

Τα κιτάπια μου αυτό λένε. Το time frame που κάνω πράξεις στο ευρωδόλαρο λέει στο 2670 η πτώση θα σταματήσει. Εκεί θα επανεξετάσω θέση λονγκ μέχρι το 1,3200

Θα δούμε...
μεσα σε ποιο χρονικο διαστημα λες? σε αυτες της μερες η στον επομενο μνημα? ανοδο εστω και μικρη δεν βλεπεις? σορρυ που σε πρζω αλλα ειμαι σε διλημα .. να κλεισω να μην κλεισω την θεση..

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
μαν κ εγω τον ιουλιο ειχα κανει προβλεψη για μετκα/μοη στα 15 ευρα, αλλα μετα γαμηθηκε το συμπαν και πανω που ηταν στο ευρω πουλησαν απ' το φοβο τους..
εγω κ εσυ μπορει να λεμε ο, τι παπαρια μας κατεβει, αλλα αλλοι παιζουν τα λεφτα τους..

Είσαι επαγγελματίας της αγοράς ή έτσι σου ρθε και το είπες;

Εννοείται πως οι άλλοι παίζουν τα λεφτά τους. Κι εγώ τα δικά μου.

Ο καθένας κρίνεται από αυτά που λέει.

Ακόμα δεν έχω κάνει λάθος σε ΜΙΑ πρόβλεψη από αυτές που χω κάνει εδω μέσα.

Δίνω τιμές από τον Σεπτεμβριο αν δεν κάνω λάθος κι έχουμε τέλος Μάρτη.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
μεσα σε ποιο χρονικο διαστημα λες? σε αυτες της μερες η στον επομενο μνημα? ανοδο εστω και μικρη δεν βλεπεις? σορρυ που σε πρζω αλλα ειμαι σε διλημα .. να κλεισω να μην κλεισω την θεση..

Αν αύριο κλείσει κάτω από 1,28 πάρε τις ζημιές σου και φύγε.

Στοπ λος το 1,2800

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Είσαι επαγγελματίας της αγοράς ή έτσι σου ρθε και το είπες;

Εννοείται πως οι άλλοι παίζουν τα λεφτά τους. Κι εγώ τα δικά μου.

Ο καθένας κρίνεται από αυτά που λέει.

Ακόμα δεν έχω κάνει λάθος σε ΜΙΑ πρόβλεψη από αυτές που χω κάνει εδω μέσα.

Δίνω τιμές από τον Σεπτεμβριο αν δεν κάνω λάθος κι έχουμε τέλος Μάρτη.
ερασιτεχνης ειμαι, αλλα εχω ριξει πολυ -στοχοποιημενο- διαβασμα..
οι προτασεις που ειχα κανει ηταν σε συμβουλο του χρ.τμηματος μεγαλης ναυτιλιακης..

οπως ξερεις, φανταζομαι, ελαχιστες ναυτιλιακες εχουν investment τμηματα..
ολα κινουνται γυρω απ' το bloomberg, τα funds, etc.. ;)

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
ερασιτεχνης ειμαι, αλλα εχω ριξει πολυ -στοχοποιημενο- διαβασμα..
οι προτασεις που ειχα κανει ηταν σε συμβουλο του χρ.τμηματος μεγαλης ναυτιλιακης..

οπως ξερεις, φανταζομαι, ελαχιστες ναυτιλιακες εχουν investment τμηματα..
ολα κινουνται γυρω απ' το bloomberg, τα funds, etc.. ;)

Βασικά δεν ξέρω καμμία που να έχει investment τμήμα. Ίσως ξένοι, Έλληνες εφοπλιστές όχι.

Δεν θα ξεχάσω Έλληνα εφοπλιστή που συζητούσε με χρηματιστή ο οποίος είχε τελειώσει ένα ΤΕΙ ΛΑΡΙΣΑΣ και προσλήφθηκε  στην χρηματιστηριακή λόγω γνωριμιών του πατέρα του με τη διοίκηση.

Τεσπα... ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις επιλογές του. Αν έχεις 60 βαπόρια, και χάσεις 3 στο χρηματιστήριο δεν τρέχει κάστανο. Δεν φτωχυνες κιόλας.  :idiot:

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
Αγαπητέ φίλε,

υπάρχουν οι καμπύλες εύρους που όσο απομακρύνονται χρονικά, διευρύνονται.
Όταν φτάνεις στα 3 ή 4 χρόνια πρόβλεψης γίνονται τόσο ανοιχτές, που είναι αδύνατο να κάνεις ασφαλή εκτίμηση.

Τα δεδομένα αλλάζουν ειτε αργά είτε πολύ γρηγορα.

Για να επανέλθω στον ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟ, περιμένω να γίνει ένα δυνατό deal, που θα εκτοξεύσει την τιμή.

Δεν ξέρω πότε θα γίνει αυτό. Θα γίνει όμως.

Και τότε θα τριβετε τα μάτια σας, διότι η τιμή 18 ευρώ πιθανόν να θεωρηθεί και πολύ συντηρητική ως πρόβλέψη.

Όταν έλεγα τιμή της ΕΤΕ στα 0,37 ευρώ, η ΕΤΕ είχε 6 ευρώ.

Γελούσανε όλοι.

Τώρα οι γέλωτες έχουν κοπεί μυστηριωδώς.... Και θέλουμε να κόψει 50% από τώρα για να πάει εκεί που έχω προβλέψει.

νομίζω πως λέμε το ίδιο πράγμα... εγώ δεν έχω καμία διάθεση να σε κοντράρω
βλέπω όμως μια διάθεση να επιβεβαιωθείς μέσα στο φόρουμ; καλά βλέπω;

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
νομίζω πως λέμε το ίδιο πράγμα... εγώ δεν έχω καμία διάθεση να σε κοντράρω
βλέπω όμως μια διάθεση να επιβεβαιωθείς μέσα στο φόρουμ; καλά βλέπω;

Όταν είπα πως είμαι ανεξάρτητος trader στα χρηματιστήρια, βάλανε όλοι τις φωνές.

Επρεπε λοιπόν να αποδείξω πως δεν είμαι φιδέμπορας.

Εσύ τι θα έκανες στη θέση μου αν όλοι σε λέγανε ψεύτη;

Αν όντως είσαι ψεύτης κάνεις μούγκα και το κουνέλι...

Έλα που εγω δεν έχω κάνει ποτέ μου το κουνέλι σε αυτά που λέω και πράττω....

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
 Βασικά δεν ξέρω καμμία που να έχει investment τμήμα. Ίσως ξένοι, Έλληνες εφοπλιστές όχι.

Δεν θα ξεχάσω Έλληνα εφοπλιστή που συζητούσε με χρηματιστή ο οποίος είχε τελειώσει ένα ΤΕΙ ΛΑΡΙΣΑΣ και προσλήφθηκε  στην χρηματιστηριακή λόγω γνωριμιών του πατέρα του με τη διοίκηση.

Τεσπα... ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις επιλογές του. Αν έχεις 60 βαπόρια, και χάσεις 3 στο χρηματιστήριο δεν τρέχει κάστανο. Δεν φτωχυνες κιόλας.  :idiot:

Καλα μεγαλε, για μια ακομη φορα φαινεται οτι εισαι ΑΝΙΔΕΟΣ!!!

Δηλαδη ειναι απαραιτητο καποιος να εχει σπουδασει στο warwick με msc in finance για να μπορει να κανει μια προβλεψη???

Στην τελικη σημασια παιζουν οι γνωριμιες σε καιριες θεσεις, οπως πχ τραπεζες, κλπ
Μπορω να σου πω για μετοχες που παρασκευη βραδυ ειχαν τιμη Χ και δευτερα πρωι ανεβηκαν στα 1300Χ
κ αυτο μπορει να προκυψει απο μια μπυρα που θα πιεις με εναν φιλο που δουλευει σε μια κατασκευαστικη κ ετυχε η εταιρια του να αναλαβει ενα μεγαλο προτζεκτ μιας μεγαλης χωρας..
Ας πουμε μια γεφυρα στο Λονδινο, λεω εγω τωρα..

Εσυ μου φαινεσαι για κομπλεξικος αργειτης τσομπανης που μπηκε σε μια σχολη, πηρε υποτροφια, πηγε εξωτερικο και γυρισε και το παιζει εξυπνακιας στους ασχετους..

Αλλο ερασιτεχνης-χομπιστας μαν, αλλο ανιδεος..
Μπορει να μ' αρεσει το αθλημα, αλλα δε σημαινει οτι θα κανω και πρωταθλητισμο.. ;)

Υπαρχει και το REAL ESTATE παντα..

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
  Όταν είπα πως είμαι ανεξάρτητος trader στα χρηματιστήρια, βάλανε όλοι τις φωνές.

Επρεπε λοιπόν να αποδείξω πως δεν είμαι φιδέμπορας.

Εσύ τι θα έκανες στη θέση μου αν όλοι σε λέγανε ψεύτη;

Αν όντως είσαι ψεύτης κάνεις μούγκα και το κουνέλι...

Έλα που εγω δεν έχω κάνει ποτέ μου το κουνέλι σε αυτά που λέω και πράττω....

έπρεπε να το αποδείξεις σε ένα φόρουμ για μπουρδέλα;  :think: :think: :think: ΟΚ...

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Το ανιδεος παει στην αναφορα σου για το investment dpt σε ελληνικες ναυτιλιακες..
Μια οικονομικη εφημεριδα να διαβαζες μια στο τοσο, πιο πολλα θα ηξερες..

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Καλα μεγαλε, για μια ακομη φορα φαινεται οτι εισαι ΑΝΙΔΕΟΣ!!!

Δηλαδη ειναι απαραιτητο καποιος να εχει σπουδασει στο warwick με msc in finance για να μπορει να κανει μια προβλεψη???

Στην τελικη σημασια παιζουν οι γνωριμιες σε καιριες θεσεις, οπως πχ τραπεζες, κλπ
Μπορω να σου πω για μετοχες που παρασκευη βραδυ ειχαν τιμη Χ και δευτερα πρωι ανεβηκαν στα 1300Χ
κ αυτο μπορει να προκυψει απο μια μπυρα που θα πιεις με εναν φιλο που δουλευει σε μια κατασκευαστικη κ ετυχε η εταιρια του να αναλαβει ενα μεγαλο προτζεκτ μιας μεγαλης χωρας..
Ας πουμε μια γεφυρα στο Λονδινο, λεω εγω τωρα..

Εσυ μου φαινεσαι για κομπλεξικος αργειτης τσομπανης που μπηκε σε μια σχολη, πηρε υποτροφια, πηγε εξωτερικο και γυρισε και το παιζει εξυπνακιας στους ασχετους..

Αλλο ερασιτεχνης-χομπιστας μαν, αλλο ανιδεος..
Μπορει να μ' αρεσει το αθλημα, αλλα δε σημαινει οτι θα κανω και πρωταθλητισμο.. ;)

Υπαρχει και το REAL ESTATE παντα..

Οκ είμαι ανίδεος.... Ε΄συ που είσαι σχετικός γιατί έκανες λάθος στην εκτίμησή σου για την ΜΕΤΚΑ;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Το ανιδεος παει στην αναφορα σου για το investment dpt σε ελληνικες ναυτιλιακες..
Μια οικονομικη εφημεριδα να διαβαζες μια στο τοσο, πιο πολλα θα ηξερες..

Δεν διαβάζω πολλές εφημερίδες...

Εχω πει κατ' επανάληψη πως οι αγορές φτιάχνουν τα νέα κι όχι το αντίστροφο.

Ούτε με ενδιαφέρει αν έχουν investment τμήματα οι ναυτιλιακές. Στα παπάρια μου.

Η γνώση αυτή δεν θ αμε βοηθήσει να βγάλω λεφτά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom