Νέα

Χρηματιστήριο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα waverunner
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 140K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.330
Πόντοι
42.697
Καλησπέρα σε όλες και όλους!
Θα ήθελα να μοιραστώ μερικά πράγματα μαζί σας.

• [li]Μην επενδύετε μία μετοχή αλλά σε δείκτες. Έτσι εκμηδενίζετε τον κίνδυνο να πάει άσχημα μία εταιρία και να την πληρώσετε εσείς![/li]
    [li]Οι εποχές είναι δύσκολες τώρα και θεωρώ ότι υπάρχουν και άλλα κακά νέα που θα ακούσουμε.[/li]
    [li]Κρατήστε λεφτά έτοιμα για αγορές. ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΛΕΙΨΟΥΝ! ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΔΑΝΕΙΣΤΕΙΤΕ! ΌΧΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΈΧΕΤΕ ΓΙΑ ΏΡΑ ΑΝΑΓΚΗΣ![/li]
    [li]Μην συμβουλεύεστε κάποιον άγνωστο για αγορά μιας μετοχής. Ακόμη και να έχει δίκιο δεν θα τον ξαναβρείτε για να σας πει το πότε είναι καλά να πουλήσετε[/li]
    [li]Εάν γνωρίζετε θετικά ότι κάποια στελέχη αγοράζουν τη μετοχή της εταιρίας που εργάζονται τότε θεωρήστε αυτήν την εταιρία ως υποψήφια για ένταξη στο χαρτοφυλάκιό σας.[/li]

Ένα παλαιό σοφό ρητό λέει: BUY WHEN THE BLOOD IS ON THE STREET!

Μιά παλιά γαλλική παροιμία λέει: Αγόρασε με τα κανόνια και πούλα με τις σάλπιγγες!
ρε φιλε αυτες ειναι βασικές αρχες για κάθε εναν που παιζει στο Χρηματιστήριο, δεν μας λες τιποτα νεο η πρωτοτυπο

ΥΓ.κανα "σιγουράκι" εχεις? αχαχαχαχα!

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ρε φιλε αυτες ειναι βασικές αρχες για κάθε εναν που παιζει στο Χρηματιστήριο, δεν μας λες τιποτα νεο η πρωτοτυπο

ΥΓ.κανα "σιγουράκι" εχεις? αχαχαχαχα!

Δεν απευθύνομαι σε αυτούς που "παίζουν" και γνωρίζουν. Πάω να σώσω κανέναν που θα πιστέψει ότι θα βγάλει τα σπασμένα της δεκαετίας "χώνοντας μέσα" ό,τι έχει και δεν έχει.

ΥΓ: Το σιγουράκι μου είναι το εξής. Περιμένετε να δείτε το τί θα γίνει με τα μακροοικονομικά μας μεγέθη. Αναλόγως δράστε, αγοράστε ΔΕΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΌΧΙ ΜΙΑ ΜΕΤΟΧΗ. Μετά πάρτε υπνωτικό και ξυπνήστε μετά από χρόνια. Είναι σίγουρο ότι μακροπρόθεσμα θα βγείτε κερδισμένοι. Καλυφθήκατε Μοδεράτωρ;  ;)

Nasout

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλες και όλους!
Θα ήθελα να μοιραστώ μερικά πράγματα μαζί σας.

• [li]Μην επενδύετε μία μετοχή αλλά σε δείκτες. Έτσι εκμηδενίζετε τον κίνδυνο να πάει άσχημα μία εταιρία και να την πληρώσετε εσείς![/li]
    [li]Οι εποχές είναι δύσκολες τώρα και θεωρώ ότι υπάρχουν και άλλα κακά νέα που θα ακούσουμε.[/li]
    [li]Κρατήστε λεφτά έτοιμα για αγορές. ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΛΕΙΨΟΥΝ! ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΔΑΝΕΙΣΤΕΙΤΕ! ΌΧΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΈΧΕΤΕ ΓΙΑ ΏΡΑ ΑΝΑΓΚΗΣ![/li]
    [li]Μην συμβουλεύεστε κάποιον άγνωστο για αγορά μιας μετοχής. Ακόμη και να έχει δίκιο δεν θα τον ξαναβρείτε για να σας πει το πότε είναι καλά να πουλήσετε[/li]
    [li]Εάν γνωρίζετε θετικά ότι κάποια στελέχη αγοράζουν τη μετοχή της εταιρίας που εργάζονται τότε θεωρήστε αυτήν την εταιρία ως υποψήφια για ένταξη στο χαρτοφυλάκιό σας.[/li]

Ένα παλαιό σοφό ρητό λέει: BUY WHEN THE BLOOD IS ON THE STREET!

Μιά παλιά γαλλική παροιμία λέει: Αγόρασε με τα κανόνια και πούλα με τις σάλπιγγες!

Kαι για τους αλλόφωνους..."Be fearful when others are greedy,and be greedy when the others are fearful"  W.B.

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Δεν απευθύνομαι σε αυτούς που "παίζουν" και γνωρίζουν. Πάω να σώσω κανέναν που θα πιστέψει ότι θα βγάλει τα σπασμένα της δεκαετίας "χώνοντας μέσα" ό,τι έχει και δεν έχει.

ΥΓ: Το σιγουράκι μου είναι το εξής. Περιμένετε να δείτε το τί θα γίνει με τα μακροοικονομικά μας μεγέθη. Αναλόγως δράστε, αγοράστε ΔΕΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΌΧΙ ΜΙΑ ΜΕΤΟΧΗ. Μετά πάρτε υπνωτικό και ξυπνήστε μετά από χρόνια. Είναι σίγουρο ότι μακροπρόθεσμα θα βγείτε κερδισμένοι. Καλυφθήκατε Μοδεράτωρ;  ;)
μα καλα ρε τυπε, δεν το ξερεις οτι οι μοντερνοι αναρχικοι, αυτοι του μπου τιβι, ειναι ΚΑΙ ειδημονες στα χρηματιστηριακα? Αφου να φανταστεις μεσα στα στεκια και τις γιαφκες βλεπουν SBC μονο! Ορισμενοι δε, ειναι και συνδρομητες στους FT και την WSJ, παλιοτερα αρθογραφουσανε κιολλας, αλλα τους εκοψε η διοικηση επειδη χρησιμοποιουσαν ακαταλαβιστικους οικονομικους ορους οπως "χοιρινα", "μπεϊκον" , κλπ.

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
μα καλα ρε τυπε, δεν το ξερεις οτι οι μοντερνοι αναρχικοι, αυτοι του μπου τιβι, ειναι ΚΑΙ ειδημονες στα χρηματιστηριακα? Αφου να φανταστεις μεσα στα στεκια και τις γιαφκες βλεπουν SBC μονο! Ορισμενοι δε, ειναι και συνδρομητες στους FT και την WSJ, παλιοτερα αρθογραφουσανε κιολλας, αλλα τους εκοψε η διοικηση επειδη χρησιμοποιουσαν ακαταλαβιστικους οικονομικους ορους οπως "χοιρινα", "μπεϊκον" , κλπ.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.330
Πόντοι
42.697

για να παιξεις πρεπει να εχεις ρευστότητα, και τωρα ρευστοτητα έχουν ελάχιστοι
παμε παρακατω
αυτο που λες "παρτε δεικτη, και οχι μια μετοχη μονο" λεγεται διασπορα κινδύνου. Ολοι οσοι παιζουν ξερουν.

εμεις να το παρουμε το υπνωτικό αγαπητε, εσύ δεν μας είπες "τί πινεις"... :sunglasses:

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Kαι κανενα κουλουρακι ρε παιδια !!! :grin: :grin: :grin:

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
εγω παντως τσιμπησα αυτες τις μερες 500 κομματια ΟΠΑΠ κατω απο τα 13€.
σε μια εβδομαδα θα μου δωσει ενα 500αρικο μερισμα.

και εχω μπει και στην ΕΤΕ  λιγο πανω απο τα 10.

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
εγω παντως τσιμπησα αυτες τις μερες 500 κομματια ΟΠΑΠ κατω απο τα 13€.
σε μια εβδομαδα θα μου δωσει ενα 500αρικο μερισμα.

και εχω μπει και στην ΕΤΕ  λιγο πανω απο τα 10.
Στην ΕΤΕ μπηκα κι εγω με 6500 κομματια σε τιμη κατω απο τα 9,30

Να ρωτησω κατι ..... μερισμα δινει ? και ποτε ?

ο ΟΠΑΠ μου γυαλιζει .... θα το κοιταξω κι αυτο αλλα σε βαθος χρονου ....

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Eγω θα ελεγα εαν δειτε τις 1620 Μοναδες να την κανετε και να περιμενετε να τα ξαναπαρετε !!
Αποψεις !! :think:

jim5

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
δεν τα τρώμε λουκούμια να μας μείνει η γλύκα 

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Τα τρωμε στις Πουτανες ειναι πολυ πιο γλυκο απο τα Λουκουμια !!! :grin: :grin: :grin:

stratos66

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2009
Like
10
Πόντοι
1
Στην ΕΤΕ μπηκα κι εγω με 6500 κομματια σε τιμη κατω απο τα 9,30

Να ρωτησω κατι ..... μερισμα δινει ? και ποτε ?

ο ΟΠΑΠ μου γυαλιζει .... θα το κοιταξω κι αυτο αλλα σε βαθος χρονου ....
μερισμα? είσαι σίγουρος?

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Οι κατεχοντες ΟΠΑΠ μεχρι χτες τσιμπησαν 1,10 μερισμα και γιαυτο το χαρτακι ειναι στα 11,87   -7,27 % σημερα.

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357

stratos66

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2009
Like
10
Πόντοι
1
από οτι θυμαμαι οι τράπεζες που συμμετειχαν-δεχτηκαν τα πακετα διασωσης, απαγορευεται να δωσουν μέρισμα. Η Μαρφιν που δεν συμμετειχε εδωσε κάτι τριχες 0,08 ή 0,06€

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom