Νέα

Χρεωκοπεί η Αμερική με κατστροφικές οικονομικές συνέπειες παγκοσμίως

• Μέλος που άνοιξε το νήμα forest
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 162
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Για τους δικούς σου φίλους δεν ρωτάμε ...
Πάκια Πυρφοροί που στον κάνουν φινιστρίνι κάνετε παρέα στα Εξάρχεια ;;;

Εχω ποσταρει ή υποστηριξει Πακηδες εδω μεσα; Ή οτι ειμαι φαν των Εξαρχειων;

Ενταξει ρε τρομπα. Πειστηκα για μια ακομη φορα οτι το lakis33 ειναι συνωνυμο της μαλακιας :jerking: :jerking:.

musician

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2008
Κριτικές
13
Like
582
Πόντοι
291
      ΟΤΑΝ ΕΙΣΗΛΘΑ ΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ,ΚΑΠΟΙOΣ ΙΣΧΥΡΟΣ ΑΝΔΡΑΣ ΜΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΕ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ,ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ,ΚΑΤΙ.ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΠΟΥ,ΤΟΣΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ,ΤΟΣΟ ΥΠΟΥΛΗ,ΤΟΣΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΗ,ΤΟΣΟ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΗ,ΤΟΣΟ ΔΙΕΥΣΔΥΤΙΚΗ,ΠΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΟΥΝ ΑΠΡΟΣΕΚΤΑ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ. -WOODROW WILSON,THE NEW FREEDOM,1913-- USA PRESIDENT.
ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ειναι το ζουμί και η απαντηση στην ΟΛΗ κατασταση που επικρατει σημερα ....  Και οποιος δεν τα πιστευει ή νομίζει οτι προκειται για μπαρουφες, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ειναι να κατσει σπιτακι του , να πεσει στο κρεββατακι του και να κοιμηθει τον υπνο του "δικαιου" ... Και να αφησει τους αλλους να τον  :knockinb: ΑΝΕΛΕΗΤΑ !!!

Ιδου και μια αλλη πηγη ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ εχουν πραγματικα ορεξη να το ψαξουν και να μαθουν την αληθεια .... Γιατι ΥΠΑΡΧΟΥΝ ακομα φιλοτιμοι ανθρωποι στον κοσμο ...

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ειναι το ζουμί και η απαντηση στην ΟΛΗ κατασταση που επικρατει σημερα ....  Και οποιος δεν τα πιστευει ή νομίζει οτι προκειται για μπαρουφες, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ειναι να κατσει σπιτακι του , να πεσει στο κρεββατακι του και να κοιμηθει τον υπνο του "δικαιου" ... Και να αφησει τους αλλους να τον  :knockinb: ΑΝΕΛΕΗΤΑ !!!

Ιδου και μια αλλη πηγη ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ εχουν πραγματικα ορεξη να το ψαξουν και να μαθουν την αληθεια .... Γιατι ΥΠΑΡΧΟΥΝ ακομα φιλοτιμοι ανθρωποι στον κοσμο ...

:rockon: :rockon:

Επισκέπτης

Εσύ ψηλέ που έχεις όρεξη και αναζητείς την αλήθεια,πως γλιτώνεις από το ανελέητο  :knockinb:
Σοβαρά σε ρωτάω,δε σε ειρωνεύομαι.

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
τυπε σε πολιτικα θεματα ο λακης δεν κανει ποτε πλακα

kne.jpg

:2funny:
ουτε εγω κανω πλακα....ο ΛΑΚΗΣ κανει λαθος και του το εχω πει...σε ενα ζητημα

Επισκέπτης
Εχω ποσταρει ή υποστηριξει Πακηδες εδω μεσα; Ή οτι ειμαι φαν των Εξαρχειων;

Αυτό σημαίνει ότι ;;;
Κατακρίνεις τον πολιτικό χώρο
που έδειχνε τεράστιο ενδιαφέρον και έχυνε δάκρυα (κροκοδείλια ή όχι αδιάφορο)
για τις ... Απαγωγές των Πακιστανών
και ισχυριζόνταν ότι ο (αποδεδειγμένα ανισόρροπος και για ειδικευόμενους ψυχίατρους)
Καζάκος ήταν Έλληνας ρατσιστής φασίστας νεοναζί ;;;
(και όχι κάποιος που ξέφυγε τον εγκλεισμό )

Γιατί τα μέχρι τώρα πολιτικά σου posts δείχνουν ταύτιση με το συγκεκριμένο χώρο ...

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Αυτό σημαίνει ότι ;;;
Κατακρίνεις τον πολιτικό χώρο
που έδειχνε τεράστιο ενδιαφέρον και έχυνε δάκρυα (κροκοδείλια ή όχι αδιάφορο)
για τις ... Απαγωγές των Πακιστανών
και ισχυριζόνταν ότι ο (αποδεδειγμένα ανισόρροπος και για ειδικευόμενους ψυχίατρους)
Καζάκος ήταν Έλληνας ρατσιστής φασίστας νεοναζί ;;;
(και όχι κάποιος που ξέφυγε τον εγκλεισμό )

Γιατί τα μέχρι τώρα πολιτικά σου posts δείχνουν ταύτιση με το συγκεκριμένο χώρο ...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Οτι να'ναι γραφει.
Ρε χαμενε εχεις χαζεψει απο την τηλεοραση και το pc;
Δεν ανηκω σε κανενα χωρο εδω και πολλα χρονια.
Κανε ενα reboot και defragment και τα ξαναλεμε.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.114
Πόντοι
1.686
Ενας από αυτους που προσληφθηκαν ,εμοιαζε με τον Αβραμοτριαντη τον κηπαρχη !

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66

Stories

Νέο!