Νέα

«Χωρίς... Αυτά Δεν Υπάρχει Παράδεισος»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FROID
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 662
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Ενισχυμένο σουτιέν wonderbra εννοείς? Γιατί δείχνουν αληθινά με τα εξώπλατα που φοράει. :boobies:

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
παντως το βυζι που δειξανε δεν ειναι δικο της...

κανει μπαμ οτι φοραει μεγαλυτερο νουμερο και το γεμιζει απο μεσα με κατι!!! :)

Αυτό που δείξανε είναι μεγαλύτερο απ'της Καταλίνας ή της Καταλίνας είναι μεγαλύτερο απ'αυτό που δείξανε; :think:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Αυτό που δείξανε είναι μεγαλύτερο απ'της Καταλίνας ή της Καταλίνας είναι μεγαλύτερο απ'αυτό που δείξανε; :think:
αχ βυζο μ!
αυτο που δειξανε ειναι μεγαλυτερο με το δικο της!!!
Πιθανόν. Μη μας χαλάς τη φαντασίωση, silva! ;)

Είναι χυμώδης και έχει μεγάλο κοινό εδώ, δε βλέπεις? :grin:
ρε αγαπη δεν απαγορευω σε κανεναν να φαντασιωνεται!!!! :-* :-*

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
αχ βυζο μ!
αυτο που δειξανε ειναι μεγαλυτερο με το δικο της!!!

Μου βάζεις ιδέες τώρα.
Νομίζω στη σκηνή που της πασπάτευε τα βυζιά ο δόκτωρ ήταν τα δικά της. Πιο στρογγυλά και σφριγηλά θα έλεγα.
Εκεί όμως που τα χούφτωνε ο νταβάς ήταν πιο μπαλκονάτα και η ρώγα δεν ήταν τόσο τούμπανο.
Λες να πρόκειται περί σκηνοθετικής αδείας; :think:

arcans5

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
6
τα βιζια της μανας θα τα δειξουνε καμια φορα?

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Μου βάζεις ιδέες τώρα.
Νομίζω στη σκηνή που της πασπάτευε τα βυζιά ο δόκτωρ ήταν τα δικά της. Πιο στρογγυλά και σφριγηλά θα έλεγα.
Εκεί όμως που τα χούφτωνε ο νταβάς ήταν πιο μπαλκονάτα και η ρώγα δεν ήταν τόσο τούμπανο.
Λες να πρόκειται περί σκηνοθετικής αδείας; :think:

;) ;) ;) ;)να με ακους εμενα!!!!!! :grin:

arcans5

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
6
και πρεπει να δειξουνε ενα λεσβιακο με μανα καταλινας και την κοντη μετα μεγαλα βιζια.και ο αλπειρο να τραβαει μαλακια.

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
και πρεπει να δειξουνε ενα λεσβιακο με μανα καταλινας και την κοντη μετα μεγαλα βιζια.και ο αλπειρο να τραβαει μαλακια.

Εντάξει μη το κάνουμε και τσόντα. Βολεύομαι να τη δείξει τσίτσιδη ν'αυνανίζεται... :bigdick:

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Ο arcans έχει προχωρημένες ιδέες ρε συ - Taboo American Style, Οικογένεια Πηδιώμαστε κι έτσι. :grin: :rockon:

arcans5

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
6
λες να γινει το σειριαλ μπεβερλι χιλς που ολοι ειχαν παρθει με ολους?? :grin: :grin: :grin:
ρε σιλβα το σηριαλ που λεμε εμεις εχει υποθεση.μην το συγκρινεις με μαλακιες.και στην λαμψη παρθηκαν ολοι αλλα ουτε βυζι ειδαμε.

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Ο arcans έχει προχωρημένες ιδέες ρε συ - Taboo American Style, Οικογένεια Πηδιώμαστε κι έτσι. :grin: :rockon:

λες να γινει το σειριαλ μπεβερλι χιλς που ολοι ειχαν παρθει με ολους?? :grin: :grin: :grin:

και αυτο αμα γινει να ειμαστε ευχαριστημενη.

Τσίφτισσα και τσίφτες, πολύ φοβούμαι ότι θα μείνουμε με την τσαπού ανά χείρας.
Κάνα βυζάκι το πολύ, γαμώ την πουριτανική Κολομβιανή κοινωνία μου γαμώ!!!

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Έπρεπε να είναι σπονδυλωτή κι εμείς οι μπουρδελιάρηδες σκηνοθέτες. Εκεί που ήτανε πιωμένοι όλοι μάνα, γιος και γκόμενος της κόρης - θα έστηνα μια παρτούζα ρε πατριώτες άλλο πράμα.

Τι threesomes, τι ισπανική υποχώρηση - κάτσε καλά σε λέω. Μετά μπαίνει η κόρη μέσα - Μαμά τι κάνεις εκεί? Τρελάθηκες? :boobies: :rockon:

Ασε τις μαλακίες Καταλίνα και πάρε πίπα στον αδερφό σου. :dancing: Μα μαμά, εγώ δεν.... έλα τώρα που κάνεις τη δύσκολη. :pipa2: :cum:

Ούτε στη συνάντηση της Γιάλτας τέτοιες φάσεις λέμε.... :rockon:

arcans5

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Έπρεπε να είναι σπονδυλωτή κι εμείς οι μπουρδελιάρηδες σκηνοθέτες. Εκεί που ήτανε πιωμένοι όλοι μάνα, γιος και γκόμενος της κόρης - θα έστηνα μια παρτούζα ρε πατριώτες άλλο πράμα.

Τι threesomes, τι ισπανική υποχώρηση - κάτσε καλά σε λέω. Μετά μπαίνει η κόρη μέσα - Μαμά τι κάνεις εκεί? Τρελάθηκες? :boobies: :rockon:

Ασε τις μαλακίες Καταλίνα και πάρε πίπα στον αδερφό σου. :dancing: Μα μαμά, εγώ δεν.... έλα τώρα που κάνεις τη δύσκολη. :pipa2: :cum:

αιμομιξια το εκανες ρε φιλε.

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Παίρνω ιδέες από σένα ρε arcans - κάτι για πλακομούνι μάνας & κόρης δεν έλεγες? :rolleyes:

Ξεχνάς τι ποστάρεις? :2funny:

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035

Έπρεπε να'ναι σαν το "Εσύ αποφασίζεις".
Να μπαίνει, ξέρω γω, ο πολιτικάντης ο Οκτάβιο στην κρεβατοκάμαρα και να πιάνει στα πράσα την Καταλίνα με την Τζέσικα να χαϊδεύονται.
Κι εκεί να πετάγεται ο Βούρος της Κολομβίας και να ρωτάει "Τι θέλετε; Να συνεχίσουν τα δυο ξέκωλα ή να τις πιτσιλίσει ο Οκτάβιο; Εσύ αποφασίζεις..." :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom