Νέα

Χοντρέλες μπαζολες που να κάνουν πίσω τρύπα αυτή την περίοδο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giasou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
ποιεσ δινοθν πισω τριπα αθτη την περιοδο και ειναι χοντρελεσ μπαζολεσ για να παμε ?
παντα ομωσ ολα με γκαποτα μιλαμε ετσι!!
μονο σοβαρεσ προτασεισ !!
θα σασ πω και εγω μετα μερικεσ ποθ δοκιμαστηκαν! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

alexisal

Νέο Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε είσαι τεράστιος!! Δυστυχώς δεν ξέρω καμιά τέτοιου βεγγαλικούς, αλλά ενδιαφέρομαι κι εγώ...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ποιεσ δινοθν πισω τριπα αθτη την περιοδο και ειναι χοντρελεσ μπαζολεσ για να παμε ?
παντα ομωσ ολα με γκαποτα μιλαμε ετσι!!
μονο σοβαρεσ προτασεισ !!
θα σασ πω και εγω μετα μερικεσ ποθ δοκιμαστηκαν! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
τυπε το γυρισες στις χοντρες? :think:

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Φίλε είσαι τεράστιος!! Δυστυχώς δεν ξέρω καμιά τέτοιου βεγγαλικούς, αλλά ενδιαφέρομαι κι εγώ...
Εχουμε μια αλλα την εχουν καπαρωσει ενας ταξιτζης, 5 αραπηδες και ενας γερος που του καθαρίζει το σπιτι.
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ξεχασα και ο Λαγουδάκης που τις αγοράζει το πετρέλαιο!
:rockon: :rockon:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Εχουμε μια αλλα την εχουν καπαρωσει ενας ταξιτζης, 5 αραπηδες και ενας γερος που του καθαρίζει το σπιτι.
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ξεχασα και ο Λαγουδάκης που τις αγοράζει το πετρέλαιο!
:rockon: :rockon:
Μην διωχνειs τον πελατη.....Ποτε δεν ξερειs ...Αφησε του ενα παραθυρο ανοικτο στην ελπιδα....Αλλωστε υπαρχουν και τα χαρτακια προτεραιοτηταs  :grin: :grin:

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
:zfuck:
Μην διωχνειs τον πελατη.....Ποτε δεν ξερειs ...Αφησε του ενα παραθυρο ανοικτο στην ελπιδα....Αλλωστε υπαρχουν και τα χαρτακια προτεραιοτηταs  :grin: :grin:
Να μπει την Κυριακη το βράδι να ανοιξει δικο του θεμα
:grin: :grin:

kostascr

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
69
Πόντοι
0
Αγαπητοι συναγωνιστες εχω να πω τα εξης
Σαν λατρης των μπαζολων των χοντρομπαζωλων διορθώνω που δινουν κωλουριτελευταία ανακάλυψα στο ιάσσωνος 46 με τη μπλέ πορτα για να συννενοηθούμε βραδυνη βάρδυα αξιοπρεπέστατη μπαζόλα με βυζέρες έκφυλες 4 +, κωλάρα μεγάλη που την έδινε.Φάτσα καλή.Νομιζω βουλγάρα ήταν.Στο δωμάτιο δεν τρελάθηκα απο την απόδοση της αλλά το βίτσιο μου το έκανα για άλλη μια φορά.Προσοχή την γκαπότα δεν ξέρει να την βάλει καλά και παίρνει αερα μέσα.Οπότε καλήτερα βάλτε την μόνοι σας.

Επείσης στο 44 ιάσσωνος Το καινούριο που άνοιξε λέω βραδυνή βάρδυα παίζει άλλη γεματούλα που δινει κωλο.Δεν δοκίμασα.φάτσα μέτρια.Αυτά

OP
OP
giasou

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
Αγαπητοι συναγωνιστες εχω να πω τα εξης
Σαν λατρης των μπαζολων των χοντρομπαζωλων διορθώνω που δινουν κωλουριτελευταία ανακάλυψα στο ιάσσωνος 46 με τη μπλέ πορτα για να συννενοηθούμε βραδυνη βάρδυα αξιοπρεπέστατη μπαζόλα με βυζέρες έκφυλες 4 +, κωλάρα μεγάλη που την έδινε.Φάτσα καλή.Νομιζω βουλγάρα ήταν.Στο δωμάτιο δεν τρελάθηκα απο την απόδοση της αλλά το βίτσιο μου το έκανα για άλλη μια φορά.Προσοχή την γκαπότα δεν ξέρει να την βάλει καλά και παίρνει αερα μέσα.Οπότε καλήτερα βάλτε την μόνοι σας.

Επείσης στο 44 ιάσσωνος Το καινούριο που άνοιξε λέω βραδυνή βάρδυα παίζει άλλη γεματούλα που δινει κωλο.Δεν δοκίμασα.φάτσα μέτρια.Αυτά
θα περασω να καμω μια δοκιμη !!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom