Manolis6969
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2018
- Like
- 63
- Πόντοι
- 1
24ωρο μασάζ πρώτη φορά ακούω!
Είναι εφημερεύων.Οπως τα νοσοκομεία.24ωρο μασάζ πρώτη φορά ακούω!
Να ξερετε οτι η Κινεζα δεν θα δωσει ποτε παραπανω απο οτι πληρωνεται. Αν ησουν ενας πλουσιος Κινεζος, με πεντακοσαευρα, ισως να εσκαγε και κανενα χαμογελο. Αλλα με 60 η 100 ευρω, μην περιμενεις χαμογελα.
Ερώτηση..Πως είστε σίγουροι ότι είναι όντως κινέζα και όχι καμποτζιανη η βιετναμεζα κλπ..?? :-
Χαχαχαχα απίστευτος!!!τυπε ο αγραφος κανονας λεει οτι πας σχιστοματης κινεζος.
Δες Ιθάκης 35..Το έχουν γράψει ποιο πίσω άλλοι συναγωνιστές.Αγιου Γερασιμου 35 στο Μοσχατο δεν υπαρχει!!!!!!! εκτος κι αν ειναι λαθος το
Και μην ξεχνάμε ότι το μασάζ με απλή εκτόνωση, τιμάται 100 USD στην Κίνα!
Δυστυχώς!Όχι ρε φίλε, με τίποτα!!! Εγώ που είχα πάει το 2008 (10 χρόνια πριν) το γαμήσι όλο το βράδυ και να μείνει στο ξενοδοχείο μαζί σου έπαιζε στα 100 USD! Τόσο πολύ έχουν αλλάξει τα πράγματα???
Μπόχα γενικά ή στο σώμα?Είπα να δοκιμάσω.. Τί το ήθελα.. Χοντρή, άσχημη (για τα δικά μου γούστα), μπόχα απερίγραπτη.. δεν μιλάει δεν λαλάει.. και νομίζει ότι κάτι είναι και θέλει και 100 ευρώ για 1 ώρα.. Για 100 ευρώ υπάρχουν πολύ καλύτερες επιλογές.. Δεν αξίζει καν η βενζίνη για να φτάσετε μέχρι εκει..
Mετά και από έγκυρες πληροφορίες εκλεκτού αλλά αφανούς και διακριτικού μέλους του ιστοτόπου μας, επισκέφτηκα την επί της οδού Αγίου Γερασίμου 35 μονοκατοικία στο Μοσχάτο (Πειραιώς-αριστερά στη γέφυρα Μοσχάτου και μετά αριστερά και πάλι αριστερά), που διαφημίζεται ως Chinese erotic art massage with cinese native girls. Πήγα χωρίς να έχει προηγηθεί κάποιο τηλεφώνημα, μιας και το τηλέφωνο που έχουν βάλει δεν το σηκώνουν – και λογικό αφού ούτε ελληνικά γνωρίζουν ούτε αγγλικά. Έφτασα στη μονοκατοικία έξωθεν της οποίας υπάρχει A4 landscape χαρτί που αναγράφει «Αγίου Γερασίμου 35 (Ιθάκης)». Χτύπησα δις το κουδούνι και μου άνοιξε μια κοντή αγουροξυπνημένη μουντρούχα κινεζούλα και με οδήγησε στα ενδότερα του δαιδαλώδους οίκου. Πήγαμε σε ένα σκοτεινό δωμάτιο όπου μου παρουσίασε έτερο Α4 χαρτί που ανέγραφε στα ελληνικά και στα αγγλικά: 30 λεπτά 60 ευρώ, 1 ώρα 100 ευρώ. Όλα αυτά σε απόλυτη μουγκαμάρα. Παρόλο που είμαι φαν των κινεζακίων όπως ξέρετε, για τη συγκεκριμένη δεν θα τα ρίσκαρα. Ο οίκος λειτουργεί επί 24ώρου βάσεως [glow=red,2,300](μιας και η μικρά κοιμάται εκεί, την ξυπνάς, γαμάς και ξανακοιμάται[/glow]), και το πρόγραμμα περιλαμβάνει [glow=red,2,300]άφιλτρο τσιμπουκάκι[/glow], και σεξ χωρίς φιλιά. Υποτίθεται ότι από μεθαύριο θα έρθει και η [glow=red,2,300]κινέζα φίλη της κινέζας[/glow], αλλά δεν είναι να έχεις και εμπιστοσύνη.
Εδώ είναι ο ιστότοπος: