Επισκέπτης
φιλε κρατα αυτο που σου ειπα σαν συμβουλη γιατι αλλιως θα μεινεις εντελως since1991 .....
Since1991 δεν σημαίνει ότι γεννήθηκα τότε Yπουργέεεεεε....μην τα μπλέκεις
φιλε κρατα αυτο που σου ειπα σαν συμβουλη γιατι αλλιως θα μεινεις εντελως since1991 .....
Since1991 δεν σημαίνει ότι γεννήθηκα τότε Yπουργέεεεεε....μην τα μπλέκεις
ξερω τι λεω εγω / εννοω οτι θα μεινεις στο χειρογλυκανο ..... γκε γκε ?????
καλά βολευτείτε με κανένα 2-0 και άντε να προσγειωθείτε στην Ελληνική σας μιζέρια και αυτό λόγο το ότι και οι Άγγλοι στο σκοράρισμα δεν είναι και τόσο παραγωγικοί, αλλιώς σας έβλεπα να αλλάζατε νούμερα στα κινητά όπως την εποχή βάτραχου.Ας ζήσω έτσω και λίγα λεπτά την γεύση του 2πλου στο Σταμφορντ μπριζ ( πως σκατά το λένε) και δεν πάει να χάσουμε...
Παρόλα αυτά με τον Ολυμπιακό να παίζει όπως έπαιζε στα προηγούμενα ματς του τσάμπιονς λιγκ βλέπω 1-1 και πρόκριση..Αυτά...
Πάμε μωρή Θρυλάρα...
εγω το ματς το βλεπω 1-1!!!!
και το Χ μια χαρα ειναι podo.αρκει.Θα το έχεις το city tours κουφάλα.....
Εγώ θα σας στείλω...αδιάβαστους!!!!0-2 με γκόλ του Σέζαρ και του...Σίσιτς!!!!Και παρακαλώ...κρατήστε το αυτό....κάποιοι που θα πούν τις παπαριές τους και θα ειρωνευτούν...απλά τους γράφω...φέτος είναι η χρονιά μας και θα το δείτε....άσε που παίζει και κάτι άλλο που φυσικά εδώ δεν...λέγεται!!!!!
...φέτος είναι η χρονιά μας και θα το δείτε....άσε που παίζει και κάτι άλλο που φυσικά εδώ δεν...λέγεται!!!!!
και το Χ μια χαρα ειναι podo.αρκει.
....άσε που παίζει και κάτι άλλο που φυσικά εδώ δεν...λέγεται!!!!!
Είπαμε...ας μείνει και κάτι κρυφό....τι παιζει ρε φιλε πες μας και μας το πολυ να σε παμε μεσα..