geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.022
- Πόντοι
- 6.515
Αλβανία τυπεΠου λέτε να πάμε διακοπές φέτος που δεν είναι εντελώς σκατά? Σύμφωνα με τα παραπάνω έχουν αποκλειστεί σχεδόν τα πάντα
Αλβανία τυπεΠου λέτε να πάμε διακοπές φέτος που δεν είναι εντελώς σκατά? Σύμφωνα με τα παραπάνω έχουν αποκλειστεί σχεδόν τα πάντα
Λήμνος καλά είναι?(έχω επηρεαστεί)
στο ελμπασάν...
γαμιουνται περισσοτερο αυτοι που κορναρουν 1/10 του δευτερολεπτου αφου αναψει πρασινο....επισης γαμιουνται ολοι οσι κορναρουν για πλακα,απο μηχανακι που κορναρουν σε καθε στενο μεχρι καραγκιοζηδες ποου κορναρουν ρυθμικα.
H Θεσσαλονικη έχει ξεκάθαρα 10 φορές περισσότερη εγκληματικότητα από την Αθήνα.
Προσωπικά εμένα αγαπημένος μου προορισμός είναι η Νάξος (μιλάμε για καλοκαίρι πάντα).Που λέτε να πάμε διακοπές φέτος που δεν είναι εντελώς σκατά? Σύμφωνα με τα παραπάνω έχουν αποκλειστεί σχεδόν τα πάντα
Εξαρτάται την περιοχήΤουλάχιστον Θεσσαλονίκη βράδυ ακόμα μπορείς και κυκλοφορείς,Αθήνα ρισκάρεις τη ζωή σου
Πλάκα κάνεις μάλλον τυπε...
Ζεφύρι τυπε?Με ΣΥΡΙΖΑ θα το δεχομουν ίσως. Πλέον έχει γίνει τεράστιο ξεκαθάρισμα. Στο λέω μιας και μένω μια ζωή στη χειρότερη περιοχή της Αθήνας.
Πλατεία ΒικτωρίαςΖεφύρι τυπε?
Τα χειρότερα τσογλάνια που έχω ποτε γνωρίσει (αντρες-γυναικες) είναι από πυργο και Πάτρα. Ειδικά από πατρα αν βρεις γκομενα που να μην έχει φάει 300 πουτσες ελα σφυρα μου.Πύργος ότι χειρότερο, από οποία μεριά κ να το δούμε.
για πατρινες γκομενες και αναρχιδους πατρινους επιβεβαιωνω...μετα ΠυργοςΤα χειρότερα τσογλάνια που έχω ποτε γνωρίσει (αντρες-γυναικες) είναι από πυργο και Πάτρα. Ειδικά από πατρα αν βρεις γκομενα που να μην έχει φάει 300 πουτσες ελα σφυρα μου.
Θεσσαλονίκη είναι τι ζεφυρι??Αυτό δεν είναι Αθήνα τυπε!
Δηλαδή θα προτιμούσες να μένεις εύοσμο από Γλυφάδα τυπε? Κομπλεξικό να λες ότι όλη η Αθήνα είναι ίδια..Χειροτερα απο Αθηνα, γενικα μιλωντας,
δεν θα βρεις.
Ειναι η χαβουζα οχι απλα της Ελλαδας,
αλλα της Ευρωπης.
Τυφλα να χει το Καιρο και η Τεχερανη.
Δεν άφησες τίποτα απ εξω τυπεΓια σωστο ποιοτικο κοσμο Κορυδαλλος-Πειραιας.
Βαρη βουλα βουλιαγμενη -πουσταραδες
Γλυφαδα- Greek Gangster
Β.Π - Ξεπερασμενοι νεοπλουτοι-νεπφλωροι
Απο Κρητη μονο Ρεθυμνο καλος κοσμος,οι υπολοιποι αστα να πανε.
Μανη ,ζακυνθος - Γαμα τα
Πατρινοι - Γαμα τα κι αυτοι απο νυχτα μπραβιλικια κλπ
Πυργιωτες-Ο καλυτερος εχει σκοτωσει τη μανα του
Καλαματιανοι-Δυσκολη κατασταση
Κυκλαδιτες καλοι
Ροδιτες γαμα τα κι αυτοι
Κεφαλλονιτες κι επτανησιοι γενικα ολοι θεομουρλοι
Ηπειρωτες πολυ πεισματαριδες
Κομοτηνη-Καβαλα-Παρτουζιαρηδες
Μακεδονες -Τους εχει πειραξει το πολυ Γαααλλλαα
Χιωτες -τσιγκουνιδες
Με λιγες λεξεις παιδες ειμαστε ολοι για τον πουτσ*