You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Χειμώνας και Χόμπυ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα siropiastos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 30
- Εμφανίσεις 2K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Χειμώνας και πάλι χειμώνας. Καλύτερος καιρός από το καλοκαίρι έτσι όπως έχει καταντήσει με τις ζέστες στην Ελλάδα και περισσότερος κόσμος στην πόλη. Γουστάρω φάση Αθήνα το χειμώνα και καλά ταξιδάκια στο εξωτερικό (αν προκύψουν και πάντοτε προς βορειότερα)
Επισκέπτης
-Σκοποβολή
-Γυμναστήριο
-Jogging & Ημιμαραθώνιος
-Ορειβασία & Πεζοπορεία
-Ποδόσφαιρο
-Γυμναστήριο
-Jogging & Ημιμαραθώνιος
-Ορειβασία & Πεζοπορεία
-Ποδόσφαιρο
Περίεργα γούστα έχεις. Α να χαθείς ανώμαλε!Μια ωραια διασκεδαση το χειμωνα κ καποιοι μπορουν να το πουν κ χομπι ειναι σε ενα τζακουζι μεσα στο σπιτι με 3 η 4 γκομενακια να χαμουρευεσται επι ωρες!!πως σας Φανηκε??
Πλάκω σου κάνω φίλε μου. Ποιος δε θέλει να τα κάνει αυτά!!!γιατι εχω περιεργα?δε τα κανεις εσυ αυτα??
Χειμώνας.....
χουχούλιασμα κάτω από το πάπλωμα, με παρέα ή χωρίς...
Μπύρες...
Μetal συναυλίες....
ορεινές διαδρομές...
Εισαι ο τυπος μου λεμε.
Ψωριάρης
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 23
- Πόντοι
- 16
Εντάξει τα κλασικά - ποτάκι στα αγαπημένα μπαράκια , ταβερνάκι , εκδρομούλες ...
Αλλά το χειμώνα μου αρέσει πιο πολύ να αράζω σπίτι . Αγκαλίτσα με την γυναίκα στο καναπέ κάτω από την κουβερτούλα να βλέπουμε ταινιούλες στο home theater ...να έρχονται τα φιλαράκια σπίτι για ch.league , κανα παιχνιδάκι στη γιγαντοοθόνη , οι μπύρες να πηγαίνουν σύννεφο ... τέτοια σκηνικά μου αρέσουν.
Αλλά το χειμώνα μου αρέσει πιο πολύ να αράζω σπίτι . Αγκαλίτσα με την γυναίκα στο καναπέ κάτω από την κουβερτούλα να βλέπουμε ταινιούλες στο home theater ...να έρχονται τα φιλαράκια σπίτι για ch.league , κανα παιχνιδάκι στη γιγαντοοθόνη , οι μπύρες να πηγαίνουν σύννεφο ... τέτοια σκηνικά μου αρέσουν.