Νέα

Χbox 360

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Koukouloforos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8
  • Εμφανίσεις 882
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Koukouloforos

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Like
31
Πόντοι
1
Αγορασα πριν λιγες μερες το Xbox360 και μαζι μ'αυτο τα εξης παιχνιδια:

- PES 2009
- 2k09
- Call of Duty 4
- Fallout 3
- Forza

Ακουω σχολια και προτασεις  :rockon:

Επισκέπτης
ayta τα ειχε πακετο σε προσφορα η ταγορασες ξεχωριστα?

OP
OP
K

Koukouloforos

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Like
31
Πόντοι
1
ayta τα ειχε πακετο σε προσφορα η ταγορασες ξεχωριστα?

Ξεχωριστα.
Εκανα τη μαλακια και αγορασα το xbox απο μαγαζι που εδινε δωρο το Indiana Jones (το οποιο ουτε που το εχω ανοιξει...)
Τωρα βλεπω οτι τα μεγαλα μαγαζια δινουν δωρο το PES2009... (θα γλυτωνα 70 ευρω...)

Πρωτες εντυπωσεις:

- PES2009 = πολυ καλο, αλλα οχι φοβερο... Οι πληροφοριες μου λενε οτι φετος, για πρωτη φορα, το gameplay του FIFA09 ειναι καλυτερο!!!
Επιβεβαιωνετε???

- 2κ09 = Σχολιασα σε αλλο τοπικ

- Call of Duty 2009 = ΦΟΒΕΡΟ!!! (και ακομα δεν εχω ασχοληθει με το multiplayer που λενε οτι εναι ολα τα λεφτα! θελω πρωτα να τελειωσω τις αποστολες (οι οποιοες ειναι δυστυχως λιγες... :-)

- Fallout 3 = Εχω ακουσει απ'ολους φοβερες κριτικες. Ειναι το καλυτερο παιχνιδι στην κατηγορια του!  Δυστυχως ομως ανακαλυπτω οτι δεν μου πολυαρεσει αυτη η κατηγορια παιχνιδιων!

- Forza = Μαλακιουλα.  Υπαρχει στο xbox κανενα παιχνιδι που να πλησιαζει στο GRAN TURISM?

Επισκέπτης
εγω σκεφτομαι να παρω το xbox360 μονο κ μονο για το 2k2009 εχω κατακαβλωσει με τις κριτικες του mouninja για το gameplay του.Γενικα οι κατηγοριες που μου αρεσουν ειναι μονο τα  sports κ τα animation τυπου crash spyro the dragon κλπ.Ta παιχνιδια θα τα παιρνεις αυθεντικα η σκεφτεσαι να το τσιπαρεις?

stifmeister

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε σου προτείνω τα εξής για 360:

-halo 3
-fable 2
-ninja gaiden 2
-soul calibur 4(οτι καλύτερο για ξύλο!)
-gta 4
-devil may cry 4
-gears of war 2

Νομίζω πως αυτά τα παιχνίδια είναι must για 1 κάτοχο xbox 360!

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
εχω παρει το arcade και το εχω τσιπαρει,μποω να παιζω στο διαδικτυο και πως;;;;; :think: :think: :think: :think: :think: :think:

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
εχω παρει το arcade και το εχω τσιπαρει,μποω να παιζω στο διαδικτυο και πως;;;;; :think: :think: :think: :think: :think: :think:
χρειάζεται ένα καλώδιο δικτύου ή ένα usb στικάκι και να το συνδέσεις μέσω του ασύρματου modem router σου .

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Το θέμα είναι αν υπάρχει πρόβλημα με το τσιπάρισμα, μηπως το μπλοκάρουν οι σερβερ της microsoft.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom