Νέα

Χαθηκε Ενας ακόμα ΑΕΤΟΣ!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα loytsos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Ίσα ίσα....είναι από τους πολιτικούς που έχουν τα αρχίδια να πουν αυτά που έχουν να πουν.... ;)
Εσυ, αντί να μας πηγαίνεις κόντρα για να αυξάνεις τον αριθμό των ποστς σου-μπας και επιβεβαιωθείς μέσω του πληκτρολογίου-να πας και να μάθεις Πολιτική Ιστορία και να μην πετάγεσαι σαν να μην πω τι σε κάθε θέμα...Αν μη τι άλλο να μάθεις να σέβεσαι και να μην προκαλείς σε ευαίσθητες περιόδους τις διάφορες κοινωνικές ομάδες....Αντε γιατί πολύ μας την μπήκες και είμαι και πολύ φορτωμένος τον τελευταίο καιρό..Στα θέματα λοιπόν που απασχολούν εμάς τους Στρατιωτικούς ΤΟΥΜΠΕΚΙ μέχρι να πας φαντάρος..Να υπηρετήσεις την Πατρίδα σου και να χαιρετάς τη Σημαία και μετά θα έχεις το λόγο....

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Υποτιθεται παντα πωs εναs πολιτικοs........πρεπει πρωτα απ ολα και πανω απ ολα να ειναι διπλωματηs, ευγενικοs  και αν μη τι αλλο γλυκομιλητοs....
Χοντραδεs, βαρβατεs εκφρασειs, απειλεs και βρισιεs τηs συνωμοταξιαs τηs Τρουμπαs δεν εχουν θεση εδω και μαλιστα , στα υψιστα αυτα αξιωματα
Αν ειμασταν σ αλλη χωρα, θα ειχε φυγει κλωτσηδον..........
Ο πρωτοs ανθρωποs στην χωρα....εννοω τον Προεδρο τηs Δημοκρατιαs, σε αναλογο περιστατικο, ηρθε και αποτισε φορο τιμηs στον ανδριαντα του αεροπορου που χαθηκε σε ιδιο περιστατικο, στο σχολειο που εκτοτε φερει το ονομα του και ειναι προs τιμην του
Το σπιτι μου ειναι απεναντι........Αs παραδειγματιζοτανε τουλαχιστο απο αυτο.........Αλλα τι να πειs????

Επισκέπτης
Στα θέματα λοιπόν που απασχολούν εμάς τους Στρατιωτικούς ΤΟΥΜΠΕΚΙ μέχρι να πας φαντάρος..Να υπηρετήσεις την Πατρίδα σου και να χαιρετάς τη Σημαία και μετά θα έχεις το λόγο....
Οι γυναικες εχουν ομως ΠΟΛΙΤΙΚΑ δικαιωματα χωρις υποχρεωση στρατιωτικης θητειας.

Συν ορισμενοι-λιγοι-που απαλασσονται για τον α,β,γ λογο.

Δικαιου να εχουν αποψη,η οχι?

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Οι γυναικες εχουν ομως ΠΟΛΙΤΙΚΑ δικαιωματα χωρις υποχρεωση στρατιωτικης θητειας.

Εννοώ ηλικιακά ρε συ...Μην αρπάζεσαι...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

οχι

γιατι δε του λες οχι καθαρα ρε? τι αποψη για στρατο να πει καποιος που δεν εχει ουτε μυρουδια απο στρατο εστω και σαν εφεδρος?

Επισκέπτης
Δεν αρπαχτηκα.
γιατι δε του λες οχι καθαρα ρε? τι αποψη για στρατο να πει καποιος που δεν εχει ουτε μυρουδια απο στρατο εστω και σαν εφεδρος?
Εδω μεσα εχει ΧΑΛΑΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ για τους ΔΥ...Μηπως πρεπει να ΔΙΟΡΙΣΤΟΥΜΕ κιολας για να εχουμε ΠΟΛΙΤΙΚΗ(σε τελευταια αναλυση)αποψη για τον δημοσιο τομεα?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Δεν αρπαχτηκα.Εδω μεσα εχει ΧΑΛΑΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ για τους ΔΥ...Μηπως πρεπει να ΔΙΟΡΙΣΤΟΥΜΕ κιολας για να εχουμε ΠΟΛΙΤΙΚΗ(σε τελευταια αναλυση)αποψη για τον δημοσιο τομεα?

οχι. ουτε μοδιστρος πρεπει να εισαι για να εχεις αποψη για τη μοδα. ουτε μαμαλακης για να εχεις αποψη για μαγειρικη.
για το στρατο ομως ναι.
υπηρετησες μπαι δε γουει?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
εμενα παιδια μου αρεσε πολυ ο στρατος πηδηξα την μιση σαμο.αλλα οι καριολες μετα το δευτερο πηδημα ηθελαν να γνωρισω και την οικογενεια.τι πραγμα ηταν αυτο.

Επισκέπτης
οχι. ουτε μοδιστρος πρεπει να εισαι για να εχεις αποψη για τη μοδα. ουτε μαμαλακης για να εχεις αποψη για μαγειρικη.
για το στρατο ομως ναι.
Αλλοι εδω μεσα σκιζονται οτι εφοσον πληρωνουν τους ΔΥ εχουν αποψη,αποψαρα για το δημοσιο...Και για τα στραβα του και για το πως θα το αναμορφωσουν και δε συμαζευεται...
Χωρις να ειναι σε καμμια περιπτωση"ειδικοι"...
υπηρετησες μπαι δε γουει?
Οχι ακομη.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Εχω αποψη ομως,αφου πληρωνω τους φορους μου.

Δεν θα επρεπε?

δεν εννούσα αυτό :grin:

θα μπεις στρατό όμως κάποια στιγμή και τότε θα καταλάβεις πόσο εξέχουσα θέση κατέχει η παραπάνω φράση... :grin:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Μεχρι τοτε εχουμε καιρο...Ασε που μπορει και να καταργηθει τελειως η θητεια.

όλοι την ίδια ελπίδα είχαμε πριν στρατευθούμε...
τελικά όμως όλοι στρατευθήκαμε...

να καταργηθεί τελείως η θητεία δεν παίζει (και μόνο η συντήρηση που χρειάζεται να γίνεται απαιτεί προσωπικό, οι δε ΕΠΟΠ ούτε επαρκούν ούτε προβλέπεται να αυξηθούν οι προσλήψεις μεσούσης οικονομικής κρίσης)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
εμενα παιδια μου αρεσε πολυ ο στρατος πηδηξα την μιση σαμο.αλλα οι καριολες μετα το δευτερο πηδημα ηθελαν να γνωρισω και την οικογενεια.τι πραγμα ηταν αυτο.
γιαυτο λενε σαμιωτισσα σαμιωτισσα ποτε θα πας στην λεσβο; :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
όλοι την ίδια ελπίδα είχαμε πριν στρατευθούμε...
τελικά όμως όλοι στρατευθήκαμε...
Χωρις πλακα,εχω κανει την θητεια μου στον ΕΣ το 1993-94.

15μηνο εκανα τοτε γιατι με επιανε ο νομος του Βαρβιτσιωτη,ουσιαστικα ΟΛΟ το 1994 εμεινα στην Κυπρο,στην ΕΛΔΥΚ.

Και απο αδειες μια πηρα τον Απριλη με το Πασχα και αλλη μια τον Νοεμβρη,μετα απο εξι μηνες.

Δικαιου τωρα να ομιλω,ναι η οχι?

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
να καταργηθεί τελείως η θητεία δεν παίζει (και μόνο η συντήρηση που χρειάζεται να γίνεται απαιτεί προσωπικό, οι δε ΕΠΟΠ ούτε επαρκούν ούτε προβλέπεται να αυξηθούν οι προσλήψεις μεσούσης οικονομικής κρίσης)
Kυκλοφορει μια βρωμα οτι θα γινει 14μηνο

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
115
Εμφανίσεις
14K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom