Νέα

Χαθηκε Ενας ακόμα ΑΕΤΟΣ!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα loytsos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Να καεί να καεί το μπουρδέλο το νησί
μια δουλειά είχαν οι Τούρκοι και την άφησαν μισή

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Να καεί να καεί το μπουρδέλο το νησί
μια δουλειά είχαν οι Τούρκοι και την άφησαν μισή

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

By the way, αυτό δεν είναι αναρχοκομμουνιστικό σύνθημα. Είναι η αγανάκτηση της πλειοψηφίας των ΕΛΔΥΚάριων...

Novoselac

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2009
Κριτικές
4
Like
90
Πόντοι
6
22+2 το τρεϊλερ..
πεσε λεμε..

24 μηνάκια και 15 μερούλες

χου ρε στράκι ...

πεσε και παιρνε λεει ο γκαβακλας ...

ααααααχαχαχαχαχαχα νεοπες ...

Υ.Γ. όταν μιλάμε γιά τον στρατό , η μαλακία ξεχειλίζει μιλάμε ...

Τα δύο ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΧΡΗΣΤΑ χρόνια της ζωής μου .
Με δεδομένο πως ήδη έκανα αναρρίχηση , ψηλό βουνό , χειμερινή και παραπέντε , ήμουν και στν Π.Σ.Ε. ,  όταν αρχίσαμε τις ασκήσεις έκλανα στο γέλιο ...

Το αξιόμαχο του στρατεύματος ...

θα πάρουμε την Πόλη ...

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Ελα ρε,μη λες μαλακιες τωρα...Πες στους Ελλαδιτες πως σε πηγαινανε οι υπηρεσιες.

Αααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχα
Χού ρε στράκι...
Ναι μεν, αλλά...
πόσοι ελλαδίτες ξέρουν τί πάει να πει καθολική?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
24 μηνάκια και 15 μερούλες

χου ρε στράκι ...

πεσε και παιρνε λεει ο γκαβακλας ...

ααααααχαχαχαχαχαχα νεοπες ...

Υ.Γ. όταν μιλάμε γιά τον στρατό , η μαλακία ξεχειλίζει μιλάμε ...

Τα δύο ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΧΡΗΣΤΑ χρόνια της ζωής μου .
Με δεδομένο πως ήδη έκανα αναρρίχηση , ψηλό βουνό , χειμερινή και παραπέντε , ήμουν και στν Π.Σ.Ε. ,  όταν αρχίσαμε τις ασκήσεις έκλανα στο γέλιο ...

Το αξιόμαχο του στρατεύματος ...

θα πάρουμε την Πόλη ...

εγω ημουν καλό παιδί και έκανα 24 μήνες και 7 μέρες.. και αν πήγαινα με την σειρά μου θα έκανα 32...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
απονη ζωη... εγω ημουν ΜΕΘ χιο...

ναι ρε ... εγώ ομως είμαι από ΕΒΡΟ.. με στείλανε Ελευσίνα να αλλάξω περιβάλλον..

πάντως περηφανεύομαι.. 24 μήνες και 7 μέρες εχθρός δεν πάτησε .. την είχα στήσει στην ΕΟ και ζητουσα διαβατηρια και βίζες από τους χαμουτζήδες...

Επισκέπτης
Αααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχα
Χού ρε στράκι...
Ναι μεν, αλλά...
πόσοι ελλαδίτες ξέρουν τί πάει να πει καθολική?
Τα ζορια ειναι μεσα στο προγραμμα...Οταν ημουν εγω μια-μια μας πηγαινε,τι να πουνε οι δολιοι σε Γκασμαδιες που καναν αμαν να δουνε ανθρωπο?

Καλα ηταν.

taz1975

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
15 ΜΗΝΕΣ ψαρακια.φυλαγαμε τα χωρια της μυτιληνης.

Novoselac

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2009
Κριτικές
4
Like
90
Πόντοι
6

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Τα ζορια ειναι μεσα στο προγραμμα...Οταν ημουν εγω μια-μια μας πηγαινε,τι να πουνε οι δολιοι σε Γκασμαδιες που καναν αμαν να δουνε ανθρωπο?

Καλα ηταν.

Γκασμαδία είναι η Λέσβος και όταν πήγα ήταν ψιλοκαλά..
Έκανα θητεία 2 ταχυτήτων...
12 μήνες 1000 ώρες σκοπιά 30 δ/ν σκηνάκια, 5-6 ασκησούλες με πραγματικά πυρά, 3 στρατηγικές και κανάς τόνος πατάτες...
6 μήνες ξύσιμο αρχιδιών, ωράριο Δ/Υ και νάνι σπίτι μου...
Πυροβολικάριος ήμουνα.

Επισκέπτης
Mα'στα...1000/12=83+ ωρες σκοπια ανα μηνα...τον υπολοιπο χρονο πατατοκαθαρισμα,αρβυλογυαλισμα και βαψιματα ενεκα επιθεωρησεων...Και τι να κλασουν οι ασκησεις μια στο τοσο αμα δεν υπαρχει συνεχεια εντος στρατοπεδου?...τιποτε απλως:Αμα υπαρχει λειψανδρια χεστα.

ΕΣ-απλα για τον πεο.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Η θεση του Γιωργου(που μηδενισε)ηταν καθαρα δεξια,και εκκινει απο συγκεκριμενη ΚΑΡΑΔΕΞΙΑ λογικη.

Αφου,λεει,κατι δεν λειτουργει καλα(και επιπλεον το συγκεκριμενο το πληρωνουμε χρυσο)το ακυρωνουμε συνολικα-"ας κλεισουμε το μαγαζι",οπως εγραψε:Ποναει χερι,κοψει κεφαλι.

Δεξιά, καραδεξιά, πες την όπως θες, η πραγματική εικόνα δεν αλλάζει, το μαγαζί όχι απλά δεν λειτουργεί, είναι ανύπαρκτο εδώ και πολλά χρόνια.

Εάν εσένα δεν σε ενοχλεί να σπονσοράρεις για να παίζουν τα αντράκια διάφοροι, οι οποίοι οι κακομοίρηδες δεν φταίνε σε τίποτα, έτσι τους έμαθαν στις "παραγωγικές" σχολές (άλλη λέξη που προκαλεί γέλωτα), ή να ξύνουν τα αρχίδια τους διάφοροι 45άρηδες συνταξιούχοι, τότε δεν έχω να προσθέσω κάτι.

Κουμάντο σε ξένα πορτοφόλια δεν μου αρέσει να κάνω άλλωστε. Εδώ άλλοι χρυσοπληρώνουν 40άρες πουτάνες με κρεμασμένα μουνόχειλα και δεν λέμε τίποτα.

Το δικό μου πορτοφόλι (το οποίο δεν έχει μέσα δανεικά), μου δίνει δικαίωμα όμως να στραβώνω όταν ακούω ότι οι αετοί τα τελευταία 20 χρόνια έχουν στείλει για scrap τα μισά από τα αεροσκάφη της αγοράς του αιώνα. (ποσοτική σύγκριση, όχι ποιοτική). Αγορά του αιώνα υπενθυμίζω, έτσι για να θυμόμαστε λίγο πόσο ακριβά τα πληρώνουμε.

εγώ λέω ότι άρχισε ήδη η συντηρητική κατάσχεση.

Γιαυτό τα σπάμε και τα καίμε όλα ρε μλκ...για να μην μας τα πάρουν και αυτά οι Γερμανοί κατακτητές!

:2funny:

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
115
Εμφανίσεις
14K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom