Bastounovlaxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Είμαστε όλο αυτιά ερευνητη....
Ο Περσονακος εχει διπλωμα ΑΕΙ.
Ξερει για Ηλ.Υπ/στες και ασχολειται,οσο χρειαζεται, για να ειναι εκπροσωπος ξενης εταιριας στην Κυπρο ,που κανει δουλειες με το Κυπριακο Δημοσιο .
Επιβλεπων, ειναι ο Περσονακος με μισθο 5000 ευρω τον μηνα ,μ.φ. ,και εχει και εισοδημα απο την Αθηνα.
Ολα τελεια.
Θα ηταν ,αν δεν υπηρχε μια μικρη λεπτομέρεια...
η στραβη του μυτη....Ο Περσονακος εχει διπλωμα ΑΕΙ.
Ξερει για Ηλ.Υπ/στες και ασχολειται,οσο χρειαζεται, για να ειναι εκπροσωπος ξενης εταιριας στην Κυπρο ,που κανει δουλειες με το Κυπριακο Δημοσιο .
Επιβλεπων, ειναι ο Περσονακος με μισθο 5000 ευρω τον μηνα ,μ.φ. ,και εχει και εισοδημα απο την Αθηνα.
Ολα τελεια.
Θα ηταν ,αν δεν υπηρχε μια μικρη λεπτομέρεια...
ναι μωρε, αλλωστε στα δικαστηρια με τετοιες γενικοτητες και με συνειρμους βγαζουν αποφασεις!! και τη χωρα σου (?) στο εξωτερικο ellada την λενε και πανω κατω καταλαβαινουνε οσοι ξερουν και λιγα Ελληνικα, ετσι δεν ειναι?alala ta hili ton asevon
Αν σε βολεύει , μπορείς να αφαιρέσεις και το e ...
Να ξεκαθαρίσω δυό πραγματάκια , για να αποσαφηνιστεί πλήρως το ανακάτεμα μου σε μιά κουβεντούλα :
Όσα θα καταλάβει ένας Έλληνας που ΔΕΝ ξέρει Αγγλικά , διαβάζοντας την λέξη << Οθοριζέϊσιον >> , άλλα τόσα θα καταλάβει ένας Άγγλος διαβάζοντας τον τίτλο << Tourkiki mionotita Xanthis >> . Δεν θέλει και πολύ μυαλό να το καταλάβει κάποιος . ΠΙΘΑΝΩΩΩΩΤΑΤΑ ( είμαι γέρος και μου αρέσουν τα ω ) θα πάει το μυαλό του στην Τουρκία , γιά εξ'ίσου ευνόητους λόγους ! Αν διαβάσεις π..χ. στα ελληνικά την λέξη << Άναρκιστ >> και νομίσεις πως μιλάει γιά τζατζίκι , ε ... ή άσχετος θά'σαι ή Δεκσός .
Κατά τα άλλα , μήπως θα ήθελες να σου μιλάμε στον πληθυντικό ;;;
... μήπως στο τρίτο Ενικό ;;;
Ρε φίλε , πέρα από την πλάκα , αν το εννοείς αυτό που γράφεις ... ψάξου ...
Ασε το παραμυθι.με ξεφτίλισε;
συνεχίστε να με διασκεδάζετε.........
γράφτε κάνα 12ωρο την ημέρα κώδικα.
έχω ξαναπεί. αλλο κοζάνη άλλο Λωζάννη.
Υ.Γ.
να μου δώκετε κουκούλα να γίνω και σωστος χιτης να σας δώκω όλα τα ονοματα που θέτε.
είσαι πολύ άρρωστος για να σε πάρω στα σοβαρά. για την ώρα παίζουμε. μπες και με τους άλλους κλώνους......
Νομίζω ότι είσαι μεταμοντέρνος... θυμάσαι την εισήγηση της "διαφωράς" ? Δεν θυμάμαι αν ήταν Βέλτσος ή Ζουράρις...
και η άσχημη πλούσια κυπραία.η στραβη του μυτη....
τι έκανα ;Ασε το παραμυθι.
Κωδικα εγραφες μονο οταν εκανες μεταπτυχιακο.
Τωρα κανεις δουλεια "επιβλεποντα" καλοπληρωμενη.
Εχεις πολυ καιρο να γραψεις κωδικα ,και αν το αφησεις σε αφηνει ,Περσονακο ,ξανθουλι ,παλαι ποτε νερντακι ,τρυφερο σαν μπαγιατικο φραντζολακι.
με ξεφτίλισε;
συνεχίστε να με διασκεδάζετε.........
γράφτε κάνα 12ωρο την ημέρα κώδικα.
έχω ξαναπεί. αλλο κοζάνη άλλο Λωζάννη.
Υ.Γ.
να μου δώκετε κουκούλα να γίνω και σωστος χιτης να σας δώκω όλα τα ονοματα που θέτε.
είσαι πολύ άρρωστος για να σε πάρω στα σοβαρά. για την ώρα παίζουμε. μπες και με τους άλλους κλώνους......
ναι μωρε, αλλωστε στα δικαστηρια με τετοιες γενικοτητες και με συνειρμους βγαζουν αποφασεις!! και τη χωρα σου (?) στο εξωτερικο ellada την λενε και πανω κατω καταλαβαινουνε οσοι ξερουν και λιγα Ελληνικα, ετσι δεν ειναι?
συνεχισε παντως να επιχειρεις να μπαλωσεις το χθεσινο αυθορμητο καρφωμα στον ομοϊδεατη σου!
Εχετε μεγαλη πλακα οταν προσπαθειτε να κουκουλωσετε τις μαλακιες σας!
Η χειτροτερη τιμωρια σας ειναι οτι ειστε εσεις!
Ασε το παραμυθι.
Κωδικα εγραφες μονο οταν εκανες μεταπτυχιακο.
Τωρα κανεις δουλεια "επιβλεποντα" καλοπληρωμενη.
Εχεις πολυ καιρο να γραψεις κωδικα ,και αν το αφησεις σε αφηνει ,Περσονακο ,ξανθουλι ,παλαι ποτε νερντακι ,τρυφερο σαν μπαγιατικο φραντζολακι.
Ενταξει ,δεν μπορει να τα λεμε ολα....Καλά μιλάμε περιμένω με αγωνία.. :o
Αυτό κρυύβοταν πίσω από το Μυστήριο της Κόοκινης Παντόφλας
ποιος ηρθε???ellada την λενε
σιγα μην ξερω,ασε ... μην απαντάς ... Ρητορική η ερώτηση .
Υπαρχει ομως μια συγκλονιστικη λεπτομερεια ,που δεν την ξερει ουτε και ο ξεχασιαρης Πλεζουρακος....
menoume ellada.ποιος ηρθε???
τι λες ρε χαζογραικυλε???
που-ποτε-ποιος???
Ενταξει ,δεν μπορει να τα λεμε ολα.... η λεπτομέρεια
Ο Περσονακος ειναι πολυ γοητευτικος συνομιλητης ,ας αρκεστειτε σ'αυτο προς το παρον.
Υπαρχει ομως μια συγκλονιστικη λεπτομερεια ,που δεν την ξερει ουτε και ο ξεχασιαρης Πλεζουρακος....
ρε δεν εχουμε πει να μη παιρνεις απο αυτα που εχεις για πουλημα?ποιος ηρθε???
τι λες ρε χαζογραικυλε???
που-ποτε-ποιος???