Νέα

Χαθηκε Ενας ακόμα ΑΕΤΟΣ!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα loytsos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ο Περσονακος εχει διπλωμα ΑΕΙ.
Ξερει για Ηλ.Υπ/στες και ασχολειται,οσο χρειαζεται, για να ειναι εκπροσωπος ξενης εταιριας στην Κυπρο ,που κανει δουλειες με το Κυπριακο Δημοσιο .
Επιβλεπων, ειναι ο Περσονακος με μισθο 5000 ευρω τον μηνα ,μ.φ. ,και εχει και εισοδημα απο την Αθηνα.
Ολα τελεια.
Θα ηταν ,αν δεν υπηρχε μια μικρη λεπτομέρεια...

λιμιτεδ εχω. τα κέρδη είναι 10 χιλιάρια μηνιαίως συν τα εκτός έδρας από αμερική.
επιβλέπω πουτάνες.
εισόδημα απο Αθήνα;
ααααααααααααααααχχαχααχαχχαχαχαχαχαχαχαχα μην καρφώενσαι ο πρεζάκιας μου δίνει μπόνους να σας γαμάω δεν είναι εισόδημα αυτό.
μαύρα εξτρά ειναι.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ο Περσονακος εχει διπλωμα ΑΕΙ.
Ξερει για Ηλ.Υπ/στες και ασχολειται,οσο χρειαζεται, για να ειναι εκπροσωπος ξενης εταιριας στην Κυπρο ,που κανει δουλειες με το Κυπριακο Δημοσιο .
Επιβλεπων, ειναι ο Περσονακος με μισθο 5000 ευρω τον μηνα ,μ.φ. ,και εχει και εισοδημα απο την Αθηνα.
Ολα τελεια.
Θα ηταν ,αν δεν υπηρχε μια μικρη λεπτομέρεια...
η στραβη του μυτη.... :grin:

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
alala ta hili ton asevon

Αν σε βολεύει , μπορείς να αφαιρέσεις και το e ...

kaaba_mekka.gif

Να ξεκαθαρίσω δυό πραγματάκια , για να αποσαφηνιστεί πλήρως το ανακάτεμα μου σε μιά κουβεντούλα :
Όσα θα καταλάβει ένας Έλληνας που ΔΕΝ ξέρει Αγγλικά , διαβάζοντας την λέξη << Οθοριζέϊσιον >> , άλλα τόσα θα καταλάβει ένας Άγγλος διαβάζοντας τον τίτλο << Tourkiki mionotita Xanthis >> . Δεν θέλει και πολύ μυαλό να το καταλάβει κάποιος . ΠΙΘΑΝΩΩΩΩΤΑΤΑ ( είμαι γέρος και μου αρέσουν τα ω ) θα πάει το μυαλό του στην Τουρκία , γιά εξ'ίσου ευνόητους λόγους ! Αν διαβάσεις π..χ. στα ελληνικά την λέξη << Άναρκιστ >> και νομίσεις πως μιλάει γιά τζατζίκι , ε ... ή άσχετος θά'σαι ή Δεκσός .

Κατά τα άλλα , μήπως θα ήθελες να σου μιλάμε στον πληθυντικό ;;;
... μήπως στο τρίτο Ενικό ;;;

Ρε φίλε , πέρα από την πλάκα , αν το εννοείς αυτό που γράφεις ... ψάξου ...
ναι μωρε, αλλωστε στα δικαστηρια με τετοιες γενικοτητες και με συνειρμους βγαζουν αποφασεις!! και τη χωρα σου (?) στο εξωτερικο ellada την λενε και πανω κατω καταλαβαινουνε οσοι ξερουν και λιγα Ελληνικα, ετσι δεν ειναι?

συνεχισε παντως να επιχειρεις να μπαλωσεις το χθεσινο αυθορμητο καρφωμα στον ομοϊδεατη σου!

Εχετε μεγαλη πλακα οταν προσπαθειτε να κουκουλωσετε τις μαλακιες σας!

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
με ξεφτίλισε;

συνεχίστε να με διασκεδάζετε.........
γράφτε κάνα 12ωρο την ημέρα κώδικα.
έχω ξαναπεί. αλλο κοζάνη άλλο Λωζάννη.

Υ.Γ.
να μου δώκετε κουκούλα να γίνω και σωστος χιτης να σας δώκω όλα τα ονοματα που θέτε.

είσαι πολύ άρρωστος για να σε πάρω στα σοβαρά. για την ώρα παίζουμε. μπες και με τους άλλους κλώνους......
Ασε το παραμυθι.
Κωδικα εγραφες μονο οταν εκανες μεταπτυχιακο.
Τωρα κανεις δουλεια "επιβλεποντα" καλοπληρωμενη.
Εχεις πολυ καιρο να γραψεις κωδικα ,και αν το αφησεις σε αφηνει ,Περσονακο ,ξανθουλι ,παλαι ποτε νερντακι ,τρυφερο σαν μπαγιατικο φραντζολακι.

Novoselac

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2009
Κριτικές
4
Like
90
Πόντοι
6
Νομίζω ότι είσαι μεταμοντέρνος... θυμάσαι την εισήγηση της "διαφωράς" ? Δεν θυμάμαι αν ήταν Βέλτσος ή Ζουράρις...  :think: :think:

μπα ...

Γιά Βέλτσο το αποκλείω , λόγω της αδυναμίας του να προσεγγίζει τα << επίγεια >> .
ΠιθανΩτατα Ζουράρις .
Άσε . Το νέο θεματάκι που ταλανύζει τον κύκλο είναι : << Η Ορθογραφία των greeklish >> .

Rε πούστη μου ... ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ...;;;

... και μετά μου λες εσύ , πως είναι θέμα Διδακτορικού , η μετά γούγλη εποχή , ή το ανάγνωσμα της ...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ασε το παραμυθι.
Εχεις πολυ καιρο να γραψεις κωδικα ,και αν το αφησεις σε αφηνει ,Περσονακο ,ξανθουλι ,παλαι ποτε νερντακι ,τρυφερο σαν μπαγιατικο φραντζολακι.
τι έκανα ;
γράφουν κώδικα σε μεταπτυχιακά;

ααααααααααααααααααααααχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

και μετά επιβλέπουν;
πόσα κιλά μαλάκες είστε ήθελα να ξερα.

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
με ξεφτίλισε;

συνεχίστε να με διασκεδάζετε.........
γράφτε κάνα 12ωρο την ημέρα κώδικα.
έχω ξαναπεί. αλλο κοζάνη άλλο Λωζάννη.

Υ.Γ.
να μου δώκετε κουκούλα να γίνω και σωστος χιτης να σας δώκω όλα τα ονοματα που θέτε.

είσαι πολύ άρρωστος για να σε πάρω στα σοβαρά. για την ώρα παίζουμε. μπες και με τους άλλους κλώνους......

μαστα....

ο μεγας περσονας, αφου αφησε λοιπον τα αβασιμα υποννοουμενα του για καμια 10αρια ποσταρισματα, τωρα με μια μεγαλοπρεπη κωλοτουμπα (οπως αρμοζει σε μια μεγαλη μορφη αλλωστε), επιδιδεται στην γνωστη αριστερη ταχτικη του αβαβα......

ειστε τοσο νουμερα, που δεν αξιζει ουτε να σας βρισει καποιος! Η χειτροτερη τιμωρια σας ειναι οτι ειστε εσεις!

Novoselac

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2009
Κριτικές
4
Like
90
Πόντοι
6
ναι μωρε, αλλωστε στα δικαστηρια με τετοιες γενικοτητες και με συνειρμους βγαζουν αποφασεις!! και τη χωρα σου (?) στο εξωτερικο ellada την λενε και πανω κατω καταλαβαινουνε οσοι ξερουν και λιγα Ελληνικα, ετσι δεν ειναι?

συνεχισε παντως να επιχειρεις να μπαλωσεις το χθεσινο αυθορμητο καρφωμα στον ομοϊδεατη σου!

Εχετε μεγαλη πλακα οταν προσπαθειτε να κουκουλωσετε τις μαλακιες σας!

Έγραψα :
[size=15pt]Όσα θα καταλάβει ένας Έλληνας που ΔΕΝ ξέρει Αγγλικά , διαβάζοντας την λέξη << Οθοριζέϊσιον >> , άλλα τόσα θα καταλάβει ένας Άγγλος διαβάζοντας τον τίτλο << Tourkiki mionotita Xanthis >> . Δεν θέλει και πολύ μυαλό να το καταλάβει κάποιος . [/size]

Πράγμα που το εξέλαβες ως συγκάλυψη .
Ελληνικά ξέρεις;

ασε ... μην απαντάς ... Ρητορική η ερώτηση .

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Η χειτροτερη τιμωρια σας ειναι οτι ειστε εσεις!

φαντάσου ότι εάν ίσχυαν αυτά που γράφει ο ερευνητής παίζει να είχα αυτοκτονήσει κιόλας τώρα.
ααααααααααααχχααχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχααχ

Υ.Γ.
διόρθωση για να νιώσετε καλύτερα: το Λαβέρν έχω τελειώσει.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Ασε το παραμυθι.

:new_shocked: Αυτό κρυύβοταν πίσω από το Μυστήριο της Κόκκινης Παντόφλας

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Καλά μιλάμε περιμένω με αγωνία.. :o
Ενταξει ,δεν μπορει να τα λεμε ολα....
Ο Περσονακος ειναι πολυ γοητευτικος συνομιλητης ,ας αρκεστειτε σ'αυτο προς το παρον.
Υπαρχει ομως μια συγκλονιστικη λεπτομερεια ,που δεν την ξερει ουτε και ο ξεχασιαρης Πλεζουρακος....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
:new_shocked: Αυτό κρυύβοταν πίσω από το Μυστήριο της Κόοκινης Παντόφλας

μου έχει δώκει ο ερευνητής (επειδή με γουστάρει) και πόντους.
τα φούσκωσε όλα για να νιώσω καλύτερα και να μη μουγαμήσει την ψυχολογία.
αααααααααααααααχχαχαχαχααχχαχαχαχαχαχααχαχχαα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Υπαρχει ομως μια συγκλονιστικη λεπτομερεια ,που δεν την ξερει ουτε και ο ξεχασιαρης Πλεζουρακος....

τώρα με ψάρωσες.
αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχχααχαχχαχαχααχχαχαχααχχααχαχχαα

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Ενταξει ,δεν μπορει να τα λεμε ολα.... η λεπτομέρεια
Ο Περσονακος ειναι πολυ γοητευτικος συνομιλητης ,ας αρκεστειτε σ'αυτο προς το παρον.

Το μυστήριο αναζοπυρώνεται. Πάλι συγκίνηση στο bou :o :o
ΠΟΙΑ είναι αυτή η λεπτομέρεια;

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
ποιος ηρθε???
τι λες ρε χαζογραικυλε???
που-ποτε-ποιος???
ρε δεν εχουμε πει να μη παιρνεις απο αυτα που εχεις για πουλημα?

λες και δε ξερεις τι ποιοτητα πουλας κανεις ωρες ωρες....

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
115
Εμφανίσεις
14K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom