Νέα

Χαθηκε Ενας ακόμα ΑΕΤΟΣ!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα loytsos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
δεν είναι και πολύ καλό αυτό που λες. Επειδή τα τροχαία είναι πιο συχνά δεν έχει την ίδια βαρύτητα ο θάνατος?

Μην μπερδεύεσαι...αναφέρομαι στο ποστάρισμα του Tipos...για ποιό λόγο δηλαδή ανοίχτηκε το παρόν thread.:)
Άλλωστε, Η μόνη ισότητα πάνω στη γη, είναι ο θάνατος.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
αν το δείς φίλε ψυχρά και στατιστικά τα ατυχήματα της πολεμικής αεροπορίας είναι πολύ περισσότερα από τα ατυχήματα των αυτοκινήτων...

μιλάμε πάντα σαν σχέση (Συνολικός αριθμός ατυχημάτων)/(Συνολικές ώρες πτήσης) ή αντίστοιχα (Συνολικός αριθμός ατυχημάτων)/(Συνολικές ώρες οδήγησης) σε ένα αρκετα μεγάλο χρονικό διάστημα ώστε η ανάλυση να οδηγεί σε στατιστικό συμπέρασμα...
ναι αλλά αυτό δεν απαντάει στην ερώτησή μου. Ο θάνατος είναι θάνατος γαμώ το ξεσταύρι μου

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
όχι σύμφωνα με το τετράπαχο. ο κάγκουρας έχει λιγότερη αξία ως ζωή.
κατά συνέπεια και για μας που είμεθα κάγκουρες η ζωή του είναι αναλώσιμη.
μια χαρά τα βρήκαμε σήμερα.

Βιάζεσαι πολύ και δεν προσέχεις τι διαβάζεις...πρόσεχε μην τρακάρεις!!! :grin:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
ναι αλλά αυτό δεν απαντάει στην ερώτησή μου. Ο θάνατος είναι θάνατος γαμώ το ξεσταύρι μου

ναι ρε φίλε... οπωσδήποτε ο θάνατος είναι θάνατος κανένας δεν λέει το αντίθετο..
εδώ όμως η συζήτηση δεν είναι το αν πέθανε ένας χειριστής της ΠΑ ή κάποιος σε ατύχημα ... η συζήτηση γίνεται περί αιτίων και αφορμών που προκαλούν αυτούς τους θανάτους.. και στα αυτοκινητιστικά ατυχήματα οι περισσότερες αιτίες και αφορμές είναι γνωστές και δεδομένες (όπως για παράδειγμα σε αυτό που ανέφερε ο παπάρας) και κατά μεγάλο ποσοστό οφείλοντια στην απροσεξία όπως επίσης και κατά μεγάλο ποσοστό θα μπορούσαν να έουν αποφευχθεί...

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ναι ρε φίλε... οπωσδήποτε ο θάνατος είναι θάνατος κανένας δεν λέει το αντίθετο..
εδώ όμως η συζήτηση δεν είναι το αν πέθανε ένας χειριστής της ΠΑ ή κάποιος σε ατύχημα ... η συζήτηση γίνεται περί αιτίων και αφορμών που προκαλούν αυτούς τους θανάτους.. και στα αυτοκινητιστικά ατυχήματα οι περισσότερες αιτίες και αφορμές είναι γνωστές και δεδομένες (όπως για παράδειγμα σε αυτό που ανέφερε ο παπάρας) και κατά μεγάλο ποσοστό οφείλοντια στην απροσεξία όπως επίσης και κατά μεγάλο ποσοστό θα μπορούσαν να έουν αποφευχθεί...
νόμιζα πως και τα περισότερα αεροπορικά ατυχήματα από λάθος χειρισμό γίνονται. Ειμα άσχετος και μπορεί να κάνω λάθος

και σε καμια περίπτωση δεν εξισώνω το χειρισμό αυτοκινήτου με μαχητικού

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
νόμιζα πως και τα περισότερα αεροπορικά ατυχήματα από λάθος χειρισμό γίνονται. Ειμα άσχετος και μπορεί να κάνω λάθος

και σε καμια περίπτωση δεν εξισώνω το χειρισμό αυτοκινήτου με μαχητικού

επειδή και εγώ δεν το ξέρω γιαυτό και δεν μίλησα.. πιθανόν να είναι αυτός ο λόγος, πιθανόν και κάποιος άλλος..

όχι όμως να συγκρίνεται ένα ατύχημα (προσοχή το ατύχημα μιλάω και όχι τους θανάτους) στην εθνικη οδό, το οποίο θα μπορούσε πολύ εύκολα να αποφευχθεί αν ο μακαρίτης έδειχνε λίγο περισσότερη προσοχή με το ατύχημα πάνω σε μιά αερομαχία (έστω και εικονική)...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
και κατά μεγάλο ποσοστό οφείλοντια στην απροσεξία όπως επίσης και κατά μεγάλο ποσοστό θα μπορούσαν να έουν αποφευχθεί...

ΑΜΑ ΛΕΩ ΕΓΩ ΑΜΑ ΣΕ ΠΕΤΥΧΩ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΘΑ ΔΗΛΩΣΩ ΑΠΡΟΣΕΞΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΠΑΤΗΣΩ ΤΟ ΕΝΝΟΩ

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
επειδή και εγώ δεν το ξέρω γιαυτό και δεν μίλησα.. πιθανόν να είναι αυτός ο λόγος, πιθανόν και κάποιος άλλος..

όχι όμως να συγκρίνεται ένα ατύχημα (προσοχή το ατύχημα μιλάω και όχι τους θανάτους) στην εθνικη οδό, το οποίο θα μπορούσε πολύ εύκολα να αποφευχθεί αν ο μακαρίτης έδειχνε λίγο περισσότερη προσοχή με το ατύχημα πάνω σε μιά αερομαχία (έστω και εικονική)...
ναι αλλα πριν είπες άλλο πράγμα. ¨οχι ότι δεν συγκρίνεις αλλά οτι δεν θα κλάψεις επειδή το τροχαίο γίνεται από μαλακία του κάγκουρα. Πολλά ατυχήματα γίνονται λόγω καγκουριάς και άλλα τόσα όχι. Και θα συμφωνήσω με τον περσόνα στο ότι θα πρέπει να δουμε τι οδηγεί στην καγκουριά και όχι να κρίνουμε τον σκοτωμένο κάγκουρα. Αν κάποιος κάγκουρας κάνει μαλακία και σε τρακάρει και δεν χτυπήσει, στειλτον εσυ στο νοσοκομείο. Αλλα να λες οτι καλά έπαθε που σκοτώθηκε επειδή ήταν κάγκουρας................

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
ναι αλλα πριν είπες άλλο πράγμα. ¨οχι ότι δεν συγκρίνεις αλλά οτι δεν θα κλάψεις επειδή το τροχαίο γίνεται από μαλακία του κάγκουρα. Πολλά ατυχήματα γίνονται λόγω καγκουριάς και άλλα τόσα όχι. Και θα συμφωνήσω με τον περσόνα στο ότι θα πρέπει να δουμε τι οδηγεί στην καγκουριά και όχι να κρίνουμε τον σκοτωμένο κάγκουρα. Αν κάποιος κάγκουρας κάνει μαλακία και σε τρακάρει και δεν χτυπήσει, στειλτον εσυ στο νοσοκομείο. Αλλα να λες οτι καλά έπαθε που σκοτώθηκε επειδή ήταν κάγκουρας................
πάλι σημασία του δίνεις....
προσπαθεί απεγνωσμένα να τραβήξει το μυαλό του απ το φαί και ασχολείται διαρκώς με αριστερούς για να είναι σε εγρήγορση δίαιτας

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
ΑΜΑ ΛΕΩ ΕΓΩ ΑΜΑ ΣΕ ΠΕΤΥΧΩ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΘΑ ΔΗΛΩΣΩ ΑΠΡΟΣΕΞΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΠΑΤΗΣΩ ΤΟ ΕΝΝΟΩ

είσαι τόσο πορωμένος μαλάκας που δεν διαβάζεις (μάλλον δεν καταλαβαίνεις τι διαβάζεις) αυτά που ποστάρεις... και αντιγράφω

"Δ.  Παρά το γεγονός ότι στο τροχαίο ατύχημα εμπλέκονται, ο οδηγός (άνθρωπος), το όχημα και οι υποδομές του οδικού περιβάλλοντος (οδόστρωμα, σχεδίαση, σήμανση κ.τ.λ.) κύριος υπαίτιος θεωρείται ο οδηγός - ανθρώπινη συμπεριφορά – και η έλλειψη συμμόρφωσης του στις διατάξεις του Κ.Ο.Κ."

αυτό από δώ..

εσύ το πόσταρες...

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
1. Κάγκουρας

Η ετυμολογία της λέξης:

Ετυμολογικά η λέξη κάγκουρας προέρχεται από τα ίδια τα καγκουρό. Πώς γίνεται αυτό:

Σύμφωνα με μια θεωρία, εκείνοι που παρακολουθούν μια κόντρα αυτοκινήτων - στιγματίζοντας έτσι τον εαυτό τους γιατί δεν συμμετέχουν - από το κρύο αναγκάζονται να βάλουν τα χέρια στις τσέπες, παίρνοντας μια σκυφτή στάση. Πάλλονται για να ζεσταθούν θυμίζοντας έτσι τα καγκουρό.

Ο όρος προεκτάθηκε και από τους θεατές - κάγκουρες πέρασε στους ίδιους τους οδηγούς - κάγκουρες που ποζάρουν με το αυτοκίνητό τους και προσπαθούν να πουλήσουν μούρη.

Ο όρος πήρε και μια άλλη προέκταση για όποιον γενικά προσπαθεί να δείξει κάτι και θέλει να τραβήξει την προσοχή του κοινού με την οδήγηση, τη μόδα, το στυλ, τη συμπεριφορά του κλπ.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
πάλι σημασία του δίνεις....
προσπαθεί απεγνωσμένα να τραβήξει το μυαλό του απ το φαί και ασχολείται διαρκώς με αριστερούς για να είναι σε εγρήγορση δίαιτας
δεν είμαι αριστερός ρε μαλάκα

πίβοτ είπαμε έπαιζα

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Απαντήσεις
115
Εμφανίσεις
15K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom