Bastounovlaxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
εσυ λιγα με τον περσονα......ειπαμε.....
Αυτός να τα βλέπει, να ξέρει ότι θα τον κάνω τουλουμι
εσυ λιγα με τον περσονα......ειπαμε.....
την παντόφλα της γυναίκας σου φέρε καλύτερα
Και μονο αν κερδισει το ΣΤΟΙΧΗΜΑ.εχω ΚΑΙ απο αυτο γιατι εχω γυναικα ρε βλακεντιε
εσυ δεν προκειτε να εχεις τιποτα απο τα δυο
ουτε γυναικα ουτε καμα
ειδικα τις πρωτες επι πληρωμη και μονον
αχχαχαχαχαχαχαχαχχ
άντερ ή όβερ ανάλογα το παίξιμο και η στάση.Και μονο αν κερδισει το ΣΤΟΙΧΗΜΑ.
Αααααααααααααααααχαχαχα !
ο περσονας εχει 10 dan στην DOLCE PIPA..ΕΙΔΙΚΌΤΗΣ ΤΟΥΚαι εχεις 10 DAN στην...Ντολτσε Βίτα !
ο περσονας εχει 10 dan στην DOLCE PIPA..ΕΙΔΙΚΌΤΗΣ ΤΟΥ
Τον κερνας μετα ,κρεμ καραμελε Γιωτης ,φιλοξενε ?σαφώς... τόσες που μου χεις κάνει υπέρβαρος έγινες από τις πολλές θερμίδες της κρεμ καραμελέ μου.
σαφώς... τόσες που μου χεις κάνει υπέρβαρος έγινες από τις πολλές θερμίδες της κρεμ καραμελέ μου.
λατβιοψαρο..
Καλά ο εχών κινητικό/αντίληψης ή όρασης πρόβλημα λογικό να κόβεται σε ένα επάγγελμα μάχης...
Αυτό που δεν κατάλαβα ποτέ είναι τα κριτήρια ύψους,ας μου το εξηγήσει κάποιος στρατογκαυλός please!!!
Merci mr Στρατόγκαυλους!!!στρατόγκαυλος παρών.
παλιότερα που δεν υπήρχαν ρυθμιζόμενα καθίσματα ή ποδωστήρια αν ήσουν <1.70 απλά δεν έφτανες να πατήσεις τα φρένα μέχρι τέρμα.
επίσης υπάρχει και προς τα πάνω όριο 1.90 ή 1.95 δεν θυμάμαι. για τους λόγους που είπε ό περσόνας. πρωτον δεν χωράς και δεύτερον είναι μειονέκτημα στα πολλά g γιατί το αίμα έχει πολύ μεγαλύτερη απόσταση να διανύσει από τη καρδιά στο κεφάλι ή στα πόδια.
επίσης ισχύει ότι πρέπει να έχεις 2 μάτια, 2 αυτιά και 1 μυαλό που να δουλεύουν καλά. στο περιβάλλον εργασίας ενός σύγχρονου μαχητικού η ποσότητα πληροφοριών που έρχεται σε κάθε μάτι ή αυτί είναι απίστευτη. εικόνες και ήχοι εναλάσσονται κυριολεκτικά σε ρυθμό πολυβόλου, εάν κάποιος δεν έχει όλες του τις αισθήσεις στο 100% ή δεν είναι συγκεντρωμένος ή εκπαιδευμένος τις μισές από αυτές ούτε που θα προλάβει να τις αντιληφτεί.
a small idea of what is going on:
Πες μας τότε ξανά για τό πόσο γαμάτο αρσενικό είσαι ρε παντοφλάκια χοντρέ
Εμείς προτιμάμε την δικιά σου όταν δεν είναι απασχολημένη να σου ρίχνει παντόφλα
επίσης υπάρχει και προς τα πάνω όριο 1.90 ή 1.95 δεν θυμάμαι. για τους λόγους που είπε ό περσόνας. πρωτον δεν χωράς και δεύτερον είναι μειονέκτημα στα πολλά g γιατί το αίμα έχει πολύ μεγαλύτερη απόσταση να διανύσει από τη καρδιά στο κεφάλι ή στα πόδια.
κκκόψιμο;πες μας εσυ που πληρωνεις κιολας,εαν εχεις να πληρωσεις δηλαδη
κανα μουνακι γαμας απεξω απεξω ή σε εχει κοψει η πηχτη;
έπρεπε να τρίψεις τις φτέρνες να κερδίσεις μισό πόντο ακόμα1,90 ήταν το οριο όταν έδινα
και με κόψανε παρόλο που είχα βάλει σανδαλια
Σου είπα γαμαώ γυναίκες παντρεμένων χοντρών που έχουν παραμελήσει τον εαυτό τους
έπρεπε να τρίψεις τις φτέρνες να κερδίσεις μισό πόντο ακόμα