PsYcHo_777
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2006
- Like
- 4.185
- Πόντοι
- 456
Εαν δε παιρνετε απαντησεις μπορειτε να τον βαλετε σε εναν ρολο (πχ DAN εδω) που ο ρολος του θα ειναι να δινει παντα απαντησεις οτι και να τον ρωτατε
Να τα βλέπουν αυτά μερικοί μερικοί....
Βασικά είναι πολύ περισσότερα. Δεν ξέρω αν προγραμματίζεις αλλά μπορείς να του ζητήσεις πώς να κάνεις συγκεκριμένα πράγματα σε μια γλώσσα προγραμματισμού, π.χ C++ και θα σου βγάλει αυτούσιο τον κώδικα.Το'χω χρησιμοποιήσει συχνά πυκνά για δουλειά. Ουσιαστικά μια πιο βολική και πιο περιορισμένη μηχανή αναζήτησης. Και κειμενογράφος για ανούσια τυπικά κείμενα. Θες να γράψεις ένα τυπικά βαρετό email για πελάτες να τους πεις χρόνια πολλά για το Πάσχα, στο γράφει. Ενημερωτικό newsletter; Στο γράφει. Θες να βρεις κάποιο συγκεκριμένο άρθρο νομοθεσίας χωρίς να χρειάζεται να το ψάξεις μέσα σε 50 σελίδες από διάφορους κώδικες; Στο βρίσκει.
Δεν βλέπω κάτι φανταστικό, βλέπω κάτι αρκετά χρήσιμο που γλυτώνει χρόνο.
Οκ το βρήκα τι λέτε. Χρησιμοποιείτε ένα από τα jailbreak prompts που έχουν ανέβει εδώ:
Δεν προγραμματίζω ο ίδιος. Εχω σχετικές δουλειές, ξερώ και τη θεωρία. Η πρακτική διαφορά απ'το να κάτσεις να βρεις ένα συγκεκριμένο script σε κάποιο git ποια είναι δηλαδή; Στο ότι το κάνει πιο γρήγορα απ'το να κάτσεις να το κάνεις αναζήτηση με λέξεις κλειδιά και θα σου αντικαταστήσει παραμέτρους για τη δική σου περίπτωση απ'το να το κάνεις με τη χειροκίνητη. Δεν υπάρχει πουθενά πρωτότυπος κώδικας, όλοι αντιγράφουν ο ένας από τον άλλον.Βασικά είναι πολύ περισσότερα. Δεν ξέρω αν προγραμματίζεις αλλά μπορείς να του ζητήσεις πώς να κάνεις συγκεκριμένα πράγματα σε μια γλώσσα προγραμματισμού, π.χ C++ και θα σου βγάλει αυτούσιο τον κώδικα.
Ξέρω τι είναι γυναίκα, χριστιανέ μου. Το ενοχλητικό πράγμα γύρω από το μουνί. Γιατί να ρωτάω το μποτ τι είναι;Γαμάει για να γράψεις ένα βαρετο email η για να μάθεις μια καινούργια συνταγή.
Το πρόβλημα είναι πως έχει liberal bias σε μεγάλο βαθμό. Απλά ρωτήστε " What is a woman " καί θα μείνετε μαλακές.
Εντάξει αν στο μέλλον τα βασικά ρομπότ πουτάνα φτάσουν να είναι επιπέδου Ντάριλ Χάνα τότε άντε γεια.Δεν ξέρω τα sex robot πόσο προηγμένα είναι τώρα, αλλά λέω άμα φτάσουμε σε σημείο να αντιδρούν σαν γυναίκες και να κάνουν πλήρες πρόγραμμα.
Αν άκουγες τον Καπετάνιο σου που είναι υψηλότατης νοημοσύνης και ΑΕΚτζής δεν θα πόσταρες χαζομάρες ρε Ωρίωνα...Να τα βλέπουν αυτά μερικοί μερικοί....
Αν δεν πόσταρα χαζομάρες, δεν θα ήμουν Ωρίων αλλά Καπετάνιος. Καπετάνιο έχουμε. Ωρίωνα θέλουμε.Αν άκουγες τον Καπετάνιο σου που είναι υψηλότατης νοημοσύνης και ΑΕΚτζής δεν θα πόσταρες χαζομάρες ρε Ωρίωνα...