jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
παρακολουθω τα παντα
καρτερω στις σκιες
παρακολουθω τα παντα
καρτερω στις σκιες
μια μαύρη,βόιδιwho the fuck is μπιουτι
μην εισαι ρατσιστης τεκνο μου :SΝαι ενώ πριν τον Νώντα λογαριάζονταν για γυναίκα
oyte dekara tsakistiblack friday θα παρετε τιποτης??
άστο σου λέωαρα οχι beauty
boidi
oyte dekara tsakisti
ola sto mouni k stin taverna,xo,xo
εγω εχω μια μπορουχα,αλλα αυτην την φορα θα το αφησω μεχρι να σαπισει κ μετα θα παρω αλλο.σωστος
αλλα ευκαιρια για νεο κινητο μισοτιμης
ο νωντας γιατι νομιζεις πηρε τη μπιουτι ρε γατακια χθες παρασκευη? ;)black friday θα παρετε τιποτης??
πρεπει να μου δωσει ευσημα-αξιωμα που το βρηκα με την πρωτη ποια ετιμησε ο Νωνδας με τα ιερα του φλοκια.ο νωντας γιατι νομιζεις πηρε τη μπιουτι ρε γατακια χθες παρασκευη? ;)
θα σε κανουμε fellow νωντοτυπο, πρεπει να περασεις μια σειρα δυσκολες δοκιμασιες για να γινεις κανονικος νωντοτυπος :Sπρεπει να μου δωσει ευσημα-αξιωμα που το βρηκα με την πρωτη ποια ετιμησε ο Νωνδας με τα ιερα του φλοκια.
φιλε 10 χρονια σχεδον εδω,τι δοκιμασιες να περασω...too old for that shit.θα σε κανουμε fellow νωντοτυπο, πρεπει να περασεις μια σειρα δυσκολες δοκιμασιες για να γινεις κανονικος νωντοτυπος :S
you can't teach an old dog new tricks που θα ελεγε και ο δοπας απο το γιου κειφιλε 10 χρονια σχεδον εδω,τι δοκιμασιες να περασω...too old for that shit.
you can't teach an old dog new tricks που θα ελεγε και ο δοπας απο το γιου κει
τσιμυ ησουν το 1992 στους manowar?
στο stadium of peace and friendship