ΡοδοΠακης
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2016
- Like
- 5
- Πόντοι
- 1
Προσοχή! Ενώ διαβάζατε, ένα νέο μήνυμα δημοσιεύθηκε. Ίσως θα θέλατε να αναθεωρήσετε την απάντησή σας.
Προσοχή! Ενώ διαβάζατε, ένα νέο μήνυμα δημοσιεύθηκε. Ίσως θα θέλατε να αναθεωρήσετε την απάντησή σας.
Γιατι μιλάς στον πληθυντικό εφόσον είμαστε δύο άτομα εδώ μέσα; ;)Βλέπετε την βροχή απο το παράθυρο?
ρε πελατοζητιανε ναυαγιο παρε κανα τηλεφωνο το μπατλερ της ροδικας μην ξεχασει να της αγορασει dactarin η micogen ελεηνη υπαρξη.να παει ο νταγκερ Ρουθ να δωσει 20ρικο στην ελενη να την ψαρέψει
νωντα καταλαβα γτ εβαλες τον Γίωργο Δώνη
επειδη ειχε πει παλια οτι το αγχος των αγωνων τον ετρωγε ζωντανο
κ γιαυτο λες τωρα οτι σε τρωει μεσα σου τα σωθικα στην εταιρεια που εισαι
ρε πελατοζητιανε ναυαγιο παρε κανα τηλεφωνο το μπατλερ της ροδικας μην ξεχασει να της αγορασει dactarin η micogen ελεηνη υπαρξη.
ελα φιλε τωρα ποιος γαμιας μου,μια 40χρονη κλωσα που μιλαγε μιλαγε και του ειπα ακριβως που ειμαι στη φωκαιας και δεν ηρθε ποτε?καλα οχι οτι εσυ εισαι καλυτερος.ο μονος ανδρισμος που μπορεις να δειξεις ειναι να ζορισεις καμια πουτανα.αλλα αυτο ειναι ανδρισμος στο μυαλο σου,στην πραγματικοτητα ειναι το κομπλεξ απο την εκφραση αηδιας που παιρνουν καποια πιπινακια οταν τις γαμας επειδη ειναι στην ευαλωτξ θεση που δεν μπορουν να πουμ οχι.και για σενα εχω καταλαβει τι παιζει αλλα δεν ειμαι να ασχολουμαι πολυ.στα παπαρια μου.δουλευε αγορι μου γιατι η αθλια ζωη σου χωρις χρημα μπορει να γινει πιο αθλια.μην παίρνεις αερα τωρα που μπαναριστηκε ο σκορπιος ο γαμιας σου.
η κακια φαινεται διοτι γαμαω και εχω λεφτα και λενε οτι βγαζω 20 ευρα για ψευτικες κριτικες και εσυ εισαι κακος με εμενα