Geo Dol
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
αει μωρή πόρνη που γελάς κιόλας
εχετε πλακα, αλήθεια γελαω
ναι και η πλάκα είναι ότι δεν έχω ασχοληθεί λεπτό μιας και όσα ακούγονται είναι ψέυδη και κατασκευάσματα εγκεφαλικά καμμένων ανθ΄ρωπων με μανίες καταδίωξης και τέτοια και έχουν γραφτεί τόσες σελίδες...δηλαδή μαρτυράνε χωρίς μαστίγιο...
παιζω σκακι στο dod
που εξαφανιζεσαι εσυ ρε μαλακα και την αφηνεις την κοτα και περνει αερα ?
παιζω σκακι στο dod
δεν εχουν πλακα.....καιρο να γαμησουν εχουν και αμα δουν μουνι κατι παθαινουν
δεν εχουν πλακα.....καιρο να γαμησουν εχουν και αμα δουν μουνι κατι παθαινουν
ουτε μουτζουρη βρε βλακα δεν μπορεις να παιξεις
μικρε κλωνακο μπηκες στο μπου και εβγαλες πορισμα οτι ολοι ειναι αγαμητοι και πανε συνεχεια σε πουτανες;μα αυτό είναι το αστείο της υπόθεσης ;)
Τεραστιο λαθος τύπε.δεν εχουν πλακα.....καιρο να γαμησουν εχουν και αμα δουν μουνι κατι παθαινουν
Τεραστιο λαθος τύπε.
Εγω αν εχω καιρο να γαμησω, δεν καιγομαι κιολας.
Αντιθετως αν το παρω σερί, τοτε θελω συνεχεια.
Τρωγοντας ερχεται η ορεξη που λενε.
ποτε λες να σου απαντησει μαν;αυριο κατα τις 5;για τελευταια σου λεω... αν εχεις δικιο, μπες και ξεβρακωσε τους... ετσι επιβαρυνεις την θεση σου.
Απλα, τιμια και προπαντων αντρικια!
ποτε λες να σου απαντησει μαν;αυριο κατα τις 5;
γεια σου ρυθμακικακίες κακίες ?
τα πραγματα ειναι σοβαρα......κατι πρεπει να κανεις γιαυτομα αυτό είναι το αστείο της υπόθεσης ;)
εφαγα σημερα ενα αρνακι στον φουρνο με πατατες λουκουμι....και καπακι ενα μιλφειγ σπιτικοΜην τα λες στο gl αυτα.... γιατι δεν φτανει που τα γαμαει τα ζωντανα τα τρωει και ολας :S
γεια σου ρυθμακιτα πραγματα ειναι σοβαρα......κατι πρεπει να κανεις γιαυτοεφαγα σημερα ενα αρνακι στον φουρνο με πατατες λουκουμι....και καπακι ενα μιλφειγ σπιτικο
βλαχο η χοληστερινη και τα τριγλυκεριδια δεν ειναι παρασημα.Σκοτωνουνγεια σου ρυθμακιτα πραγματα ειναι σοβαρα......κατι πρεπει να κανεις γιαυτοεφαγα σημερα ενα αρνακι στον φουρνο με πατατες λουκουμι....και καπακι ενα μιλφειγ σπιτικο
βλαχο η χοληστερινη και τα τριγλυκεριδια δεν ειναι παρασημα.Σκοτωνουν
γεια σου ρυθμακι