ενώ ο βάρος γαμάει μαν;
den θα ήθελα να πάρω ...θέση
ενώ ο βάρος γαμάει μαν;
Α ναι ?Σωστο σε βρισκω!Εγω ομως δεν σου εκανα παρατηρηση οταν πηγες να με διακωμωδησεις με μια κριτικη που εγραψες για τον Παιχτουρα πριν καποιες ημερες σ΄ενα θρεντ εδω μεσα;;;...Εσυ ομως σαν τις πουτανιτσες, αν γραψουνε οι διαδικτυακοι σου φιλοι τον νικ σου στην γραφη τους...αμεσως πεταγεσαι!!!...Εκει ειναι η διαφορα μας Μητσαρα!Καλο απογευμα.
στην πουτσα μου να μην εμπλεκες οικογενειες ψοφησε απο τις πιπεςΗ δικη μου η μανα εχει πεθανει πολλα χρονια τωρα!η δικη σου, διολου απιθανο να την εχω πηδηξει, αν ψωνιζεται στο δρομο για να ζησει το ψυχανωμαλο γιο της. ....Κοτοπουλο δεν ειμαι....οποτε επιθυμεις πες μου, που θα εισαι να ουμε να ελθω να σου πω μια καλησπερα!!!Για ενα ψυχανωμαλο σαν και σενα δεν χρειαζεται να φερω Αστυνομια για να σε κλεισουν μεσα, ουτε και να σου κανω μηνυσεις!!!Μονος μου θα ελθω να σου πω την καλησπερα μου και να σου πω απο κοντα να σε χαιρεται ο μακαριτης μπαμπας σου, που μαλλον υποθετω τον πεθανες απο το καημο του.... που εβγαλε στην ζωη ενα πουστακι σαν και σενα, να ουμε που το παιζει μαγκας απο το πληκτρολογιο και φοβαται να συναντησει ενα Αρσενικο!!!Στειλε μου, σε π.μ. τον αριθμο του κινητου σου, για να σε παρω να κονονισουμε, αν εχεις @@!!!
ΤΑΔΕ ΕΦΗ ΠΑΙΧΤΟΥΡΑΣ διπλα
ΗΔΗ ΕΧΩ ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΨΗΦΙΑΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΠΟΥ ΕΧΩ, ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝ ΘΡΕΝΤ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΕΧΩ....ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΩ ΕΤΣΙ...ΓΙΑΤΙ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΒΑΛΕ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΝ!!!
αιματα ποταμιαεγινε το σημερινο πρωινο ραντεβου θανατου τελικα?
εγινε το σημερινο πρωινο ραντεβου θανατου τελικα?
αιματα ποταμια
άμα έχουν πολλές μαζί περίοδο
μια τραγανή τάρτα αμυγδάλου με σοκολάτα, κρέμα βουτύρου και καραμέλας
Μετα τα αλογα τωρα και σκατα !!!!!!!!!!!!!!
αυτοι που θα μονομαχουσαν να εχουν περιοδο τυπε? :Sάμα έχουν πολλές μαζί περίοδο
μια τραγανή τάρτα αμυγδάλου με σοκολάτα, κρέμα βουτύρου και καραμέλας
αυτοι που θα μονομαχουσαν να εχουν περιοδο τυπε? :S
δεν έχεις ακούσει που αποκαλεί ό ένας τον άλλον μουνακι ...εδώ μέσα ?