Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Σωστο σε βρισκω!Εγω ομως δεν σου εκανα παρατηρηση οταν πηγες να με διακωμωδησεις με μια κριτικη που εγραψες για τον Παιχτουρα πριν καποιες ημερες σ΄ενα θρεντ εδω μεσα;;;...Εσυ ομως σαν τις πουτανιτσες, αν γραψουνε οι διαδικτυακοι σου φιλοι τον νικ σου στην γραφη τους...αμεσως πεταγεσαι!!!...Εκει ειναι η διαφορα μας Μητσαρα!Καλο απογευμα. :)
Α ναι ?

Μηπως ξεχνας τι προηγηθηκε ?

Ποιος ξεκινησε να σχολιαζει θυμασαι μηπως η μπααααααα ?

Με το που με διεγραψες ξεκινησες να με σχολιαζεις...... το ξεχασες "φιλε" μου ?

Μην τα παρουσιαζεις εντεχνα οπως τα θες γιατι ουτε η παρουσιαση πειθει ουτε τιποτα.....
Μην εκτιθεσαι τοσο πολυ και ασε να υπαρχει ενας εστω στοιχειωδης σεβασμος απο μενα σε σενα.

Αααααααα και κατι ακομη που αγνοεις ισως .....

ΔΕΝ υπαρχουν διαδικτυακοι φιλοι εδω οπως βλεπεις και ουτε περιμενω πλεον κατι απο το νετ γενικοτερα !!!!
Μια μαλακια και μιση ηταν και παει !!!!!!!!

reactor

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Η δικη μου η μανα εχει πεθανει πολλα χρονια τωρα!η δικη σου, διολου απιθανο να την εχω πηδηξει, αν ψωνιζεται στο δρομο για να ζησει το ψυχανωμαλο γιο της. :)....Κοτοπουλο δεν ειμαι....οποτε επιθυμεις πες μου, που θα εισαι να ουμε να ελθω να σου πω μια καλησπερα!!!Για ενα ψυχανωμαλο σαν και σενα δεν χρειαζεται να φερω Αστυνομια για να σε κλεισουν μεσα, ουτε και να σου κανω μηνυσεις!!!Μονος μου θα ελθω να σου πω την καλησπερα μου και να σου πω απο κοντα να σε χαιρεται ο μακαριτης μπαμπας σου, που μαλλον υποθετω τον πεθανες απο το καημο του.... που εβγαλε στην ζωη ενα πουστακι σαν και σενα, να ουμε που το παιζει μαγκας απο το πληκτρολογιο και φοβαται να συναντησει ενα Αρσενικο!!!Στειλε μου, σε π.μ. τον αριθμο του κινητου σου, για να σε παρω να κονονισουμε, αν εχεις @@!!! :)
στην πουτσα μου να μην εμπλεκες οικογενειες ψοφησε απο τις πιπες
μηπως θες κ φωτοτυπια της ταυτοτητας μου επικυρωμενη απο το κεπ?πουστακι την εχασες την ευκαιρια σου να φανεις αντρας οταν επρεπε τωρα σου βγηκε το ονομα
οσο για την φωτο μου κανε μια σεανς κ ζητα απο την μανα σου να σου στειλει φαξ την φωτο μου οταν κραταγα κοντρα στον κωλο της να δεσει τα κορδονια της η παρε τον φιλο που ξερει απο ηλεκτρονικα επειδη εσυ μαλλον εισαι στοκος
ΤΑΔΕ ΕΦΗ ΠΑΙΧΤΟΥΡΑΣ διπλα
ΗΔΗ ΕΧΩ ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΨΗΦΙΑΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΠΟΥ ΕΧΩ, ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝ ΘΡΕΝΤ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΕΧΩ....ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΩ ΕΤΣΙ...ΓΙΑΤΙ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΒΑΛΕ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΝ!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τελος επειδη εισαι μαγκας η φωτο σου σε κανα 3αρι μερες θα ειναι κολημενη εξω απο τα μπουρδελα της φυλης απο φωκαιας μεχρι κορδιγκτωνος ετσι για να γελασουμε

εφυγα παω για καφε παιχτουρα κλαψεεεεεεεεεεεεεεεε αναρπαστος εισαι αστερι θα σε κανω

reactor

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
τι εγινε τραβας φωτο με την καλη καμερα σου? ζουμ κανε ζουμ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τωρα εφυγα αληθεια το βραδυ κανε να γελασω οπως μονο εσυ ξερεις γλυκο μου πουτανακι

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Τελευταια γραφη μου, στα site αυτα!Κρατηστε την για να με θυμαστε, οσοι μου ειχατε συμπαθεια σαν νικ,... καθοτι σαν ανθρωπο ο Δημητρης μονο με γνωρισε απο κοντα μια ημερα που καναμε προσωποποιηση φιλιας και δεν το μετανοιωσα...ασχετα αν εχουμε διαφορετικους χαρακτηρες και δεν μπορεσαμε να γινουμε φιλοι και στην ζωη εξω.Εγω Ελληνικος γραφω να συναντηθω με τον reactor να λυσουμε πολιτισμενα και ΕΛΛΗΝΙΚΑ τις οποιες παρεξηγησεις εχουμε στο διαδικτυο και αυτος μολις πριν λιγο μου απαντα ΜΕ ΓΡΑΦΗ ΑΝΩΡΙΜΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ!!Καταλαβα οτι γνησιοι ανδρες περαν ελαχιστων.... δεν υπαρχουν στα site αυτα και αποχωρω οριστικα και δια παντος.Τελος, μεγαλες ευθυνες για την ποιοτητα των συζητησεων σε αυτα τα τρια site εχουν οι διαχειριστες που δεν εφαρμοζουν το καταστατικο που εχουν θεσπισει οι ιδιοι, προφανως για δικους τους λογους.Να ομως που πολλα γνησια μελη αποχωρουν και μενουν τα ελαχιστα μελη με πολλους κλωνους και βριζονται απο το πρωι μεχρι το βραδυ μεταξυ τους;;;Ειναι ωραιο αυτο;;;Καλη συνεχεια σε ολους σας!!!Χαρηκα τα τεσσερα χρονια που ημουνα μελος τις γραφες ελαχιστων συναγωνιστων ....που απο το διαδικτυο καταλαβα οτι ειναι ωραιοι ανθρωποι με Ελληνικη παιδεια και Πολιτισμο.Αλλα λιγοι αυτοι μεσα στα σκατα του διαδικτυου!Ο Παιχτουρας=Ελληνας=Φως(Διχως μετα τιμης, αλλα για τα @@ μου, στους πολλους εδω μεσα που το διαβασανε αυτο το τελευταιο μου ποστ και μετα τιμης στους λιγους εδω μεσα εκλεκτους και ωραιους. :)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ουτε εγω το μετανιωσα να σου πω την αληθεια ασχετα με την κοντριτσα που εγινε οπως εγινε.....

Μεινε ομως μαθαινοντας απο τα οποια λαθη σου και μιλα με οσους θεωρεις οτι αξιζουν εστω και λιγο....
Μην επιτρεπεις να σε φιμωνουν και να σε καθοδηγουν η να σε τρεπουν σε φυγη !!!!!
Ετσι χανεις το παιχνιδι παραδιδοντας το

Ελεγξε τις παρορμησεις σου μαθαινοντας απο τα οποια λαθη σου και διασκεδασε το οσο γινεται, για ΣΕΝΑ κυριως και για κανεναν αλλον !!!!!!!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
εγινε το σημερινο πρωινο ραντεβου θανατου τελικα?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
t2931yl9ig2.jpg

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Συνημμένα

• kalh orexh.jpg
    kalh orexh.jpg
    57,2 KB · Εμφανίσεις: 50

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
<<?3ος και τελευταιος αυτος ο χαζος σταμ_90,τι μαλακας ειναι τουτος,οπως το παει σε λιγο θα συναγωνιζεται τους δυο (2) προηγουμενους μαλακες.Το παλικαρι ειναι καμμενο απο χερι,απορω τι θελει και ασχολειται με πραγματα που δεν ξερει,ακομα και οι πουτανες τον εχουν για σερβιετα οταν τους ερχεται περιοδος.Καλα που υπαρχουν τετοιοι μαλακες να γελαμε αυτες τις δυσκολες ημερες!!>>

πω πω ειμαι διασημος και διπλα πλεον  :2on1:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom