treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
ψάρι δεν είναι αυτό?
σουπερ μαρκετ
ψάρι δεν είναι αυτό?
ναι....ψάρι δεν είναι αυτό?
Λοιπόν ψάχνω μια κοπέλα,δυστυχώς ξέρω πολύ λίγα γι' αυτήν,μόνο το όνομα της και που περίπου μένει,μπορεί να μου πει κάποιος πως θα μπορούσα να την βρώ;
για πες...
τι να πω και εγω που ψαχνω την σουζαννα 2 χρονια..Λοιπόν ψάχνω μια κοπέλα,δυστυχώς ξέρω πολύ λίγα γι' αυτήν,μόνο το όνομα της και που περίπου μένει,μπορεί να μου πει κάποιος πως θα μπορούσα να την βρώ;
τι να πω και εγω που ψαχνω την σουζαννα 2 χρονια..
παιχτουρα στον ελευθερο χρονο μου γαμαω το κρανιο της νεκρης μανας σου χυνοντας κ χεζοντας στους ταφους των γονιων σουΤο επαγγελμα σου, εκτιμω με την ψυχοπαθεια σου, ειναι να βαρας (καθοτι εισαι αφραγκος και ξοφλημενος) βλεποντας την μαμα σου, να σου την : τα πακια!!!Και να κοιτας στους ουρανους τον μπαμπακουλη σου, μπας και απο εκει ψηλα σε καμαρωνει(οπως ειχες γραψει στο ιερο..)!!!2funny:
Facebook;Λοιπόν ψάχνω μια κοπέλα,δυστυχώς ξέρω πολύ λίγα γι' αυτήν,μόνο το όνομα της και που περίπου μένει,μπορεί να μου πει κάποιος πως θα μπορούσα να την βρώ;
Ρε μαν μπας και εισαι stalker;Εγώ πέντε.Πήγα στην περιοχή που μένει αλλά δεν το βρήκα το σπίτι της δυστυχώς.
Λοιπόν ψάχνω μια κοπέλα,δυστυχώς ξέρω πολύ λίγα γι' αυτήν,μόνο το όνομα της και που περίπου μένει,μπορεί να μου πει κάποιος πως θα μπορούσα να την βρώ;
ολοι μιλατε για φωτος,πμ,αποκαλυψεις κτλτελος προς καθε ενδιαφερομενο στελνω φωτο του παιχτουρα χωρις λογοκρισια περιμενω πμ
χοντρεεεεεεεεεεεεεεεεεε κλαψεεεεεεεεεε κ τρεχα στον αντι
καλα αυτα με τις μυνησεις τα εχουμε ξανακουσει εδω και χρονια τυπεφιλε πες στον παιχτουρα με 500 κατοσταρικα μας ειχε βρει κ τους 3 σε μιση ωριτσα εχει ενα φιλο κουμπιουτερα λεει μας εκανε κ μυνηση αλλα το ταχυδρομικο περιστερι που την εφερνε το τσιμπισε μια γατα κ ετσι απο 5 εργασιμες εχει περασει μηνας
απολυτε ο παιχτουρας ειναι αμειληκτος δεν εχει τυχαια φωτο προφιλ στο φουμπου αυτη εδωκαλα αυτα με τις μυνησεις τα εχουμε ξανακουσει εδω και χρονια τυπε
κανουν ωραιο διδυμο με αχαχουχα τυπεαπολυτε ο παιχτουρας ειναι αμειληκτος δεν εχει τυχαια φωτο προφιλ στο φουμπου αυτη εδω
οποτε μονο σε πμ γιατι ο σηγκαλ ειναι σκληρος σφαζει κ με πιστωτικη
κανουν ωραιο διδυμο με αχαχουχα τυπε
διπλα καποιος εκανε αχαχουκλωνο και εχει αυτο το αβαταρ τυπε :S