διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Την φάγατε αγριάνθρωποι και την πούλεψε.Άσχετο.. Η Πηνελόπη υπάρχει ακόμα η δεν την πάλαψε?
Την φάγατε αγριάνθρωποι και την πούλεψε.Άσχετο.. Η Πηνελόπη υπάρχει ακόμα η δεν την πάλαψε?
μονο γαμαμε......Kαλά καλά κόψε κάτι.
δεν δέρνουμε??μονο γαμαμε......
μονο γαμαμε......
Οχι και τα δύο γιατί με την ζέστη ιδρώνουμε πολύ.δεν δέρνουμε??
τι λες ρε μαν;ποια τσοντα με εγκυο εκαμνε ο σιρινακης;Υπάρχει ολόκληρο section με τσόντες γιατί να διαγράψεις το συγκεκριμένο? Δηλαδή η τσόντα του σειρηνάκη με την έγκυο ήταν για διαγραφή?
τι λες ρε μαν;ποια τσοντα με εγκυο εκαμνε ο σιρινακης;
Στο 19ο ερασιτεχνικό και στο όργια στην Εκάλη Πηνελόπη την λένε έκανε και φωτογράφιση Ελληνίδα (καραμουνάρα) ψάξε τις φώτος google να πάθεις πλάκα!
Απο δω και στο εξής θα απευθύνεσαι σε μένα για το καφενείο.γεια σου τζιελακι μαστερ οφ εβριθινγκ Πως πάει το μαγαζι;πουλαμε πουλαμε..;
Πας να τσακώσεις αδιάβαστο τον γλίτσα στις τσόντες? Βλέπω έχεις μεγάλες προσδοκίες....
Είδε Πηνελόπη ο gl και έχυσε!
γυναικα βαλε να φαμε εχω νεα......γεια σου τζιελακι μαστερ οφ εβριθινγκ Πως πάει το μαγαζι;πουλαμε πουλαμε..;
εχω μια ετοιμη στην καταψυξη μαν.....την βγαζω να ξεπαγωνει σιγα σιγαΓλίτσα που είσαι? Ετοιμάζεις την παραίτηση σου?
γυναικα βαλε να φαμε εχω νεα......εχω μια ετοιμη στην καταψυξη μαν.....την βγαζω να ξεπαγωνει σιγα σιγα
και δυο ζαντακ για να χωνεψουμε μετα.....πουλησες το μαγαζι τι λεει ο διομηδιους; εφτιαξα μελιτζανες τουρλου, θα βαλω φετουλα, σαλατα, καρπουζακι ραβανι με παγωτο και ενα κρασακι;
και δυο ζαντακ για να χωνεψουμε μετα.....
αγαπουλα μου :-* :-*γιατι ρε μωρο; ποιος σου εκοψε την ορεξη να τον αλλαξω ραφτη;