pistolero
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 396
Απλα επειδη υπαρχει ελλειψη στην αγορα,εχει ανεβει η τιμη του κιλουΔεν τελειώνει ποτέ ρε μαν σαν την αγαπη της μανας
Απλα επειδη υπαρχει ελλειψη στην αγορα,εχει ανεβει η τιμη του κιλουΔεν τελειώνει ποτέ ρε μαν σαν την αγαπη της μανας
Βεβαια με τις μπυρες θα δεις με αλλο ματι μια πατσαβουρα
θα στήσουμε κάλπη την κωλάθρα του ταφτααρ να εκλέξουμε τον μλκ που θα μένει πίσω να τις τρώει απ'τους μπάτσους ο βάρος θα είναι η παρτόλα που θα γαμάνε όλα τα μέλη της συμμορίαςΘα κανω εγω γκετο με τον κοσμα.
Δεχομαι αιτησεις.
μαν να σου βαλω λιγο ζελε στο μαλλι γιατι πεταει;σε παω λιγο κωλοφερατζα? Σκατουλες θα κανετε
ο κοσμας ειναι βλαγκετο απο μονος του
τα ξουρισα μανμαν να σου βαλω λιγο ζελε στο μαλλι γιατι πεταει;
βλακας βλακετο πως λεμε μουνετο
Θέλεις να δαγκώσεις λίγο φυλιανο πεζοδρόμιο χεσμένο από τον Δημητράκη ?θα στήσουμε κάλπη την κωλάθρα του ταφτααρ να εκλέξουμε τον μλκ που θα μένει πίσω να τις τρώει απ'τους μπάτσους ο βάρος θα είναι η παρτόλα που θα γαμάνε όλα τα μέλη της συμμορίας
Εδω ειμαι....
Ωστε....ομολογειs ε??
Μην απειλεις τον κοσμα.Θέλεις να δαγκώσεις λίγο φυλιανο πεζοδρόμιο χεσμένο από τον Δημητράκη ?
Με πιανει κατουρημα αν πιω πολλεςΜπα , θα πιουμε τοσεs πολλεs........που κανενα ματι δεν θα θελει να δει
ναιΘέλεις να δαγκώσεις λίγο φυλιανο πεζοδρόμιο χεσμένο από τον Δημητράκη ?
ποτε θα παμε σε κανα χοτελι να ζησουμε τον ερωτα μας; ;)Εδω ειμαι....
Νταξει μαν....Οποτε γουσταρειs παμε bou-τσαρκα, αλλα εσυ θα γραφειs κριτικηΑφου αποκαλυφθηκε δεν εχει νοημα να το κρυβω αλλο....
Που εισαι ρε καβλεαμουνες ωρα για μαλακία...
Μην απειλεις τον κοσμα.
Ειμαστε συμμορια πλεον.