kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
:-* :-* :-*[move] [/move]
αρχιδια στιφαδο;αμελέτητα στιφάδο είναι?
αρχιδια στιφαδο;
[move] [/move]
ντροπη σου κ σενα...μια εβδομαδα χωρις κρεας κ γαλακτοκωμικα δεν μπορεις????????????????????Γεια χαρα
Τι λεει,νυστευετε;εγω εφαγα το μεσημερι φακες και το βραδυ τυροπιτα
Δεν νυστευω,εχω αποψη πανω σε αυτοντροπη σου κ σενα...μια εβδομαδα χωρις κρεας κ γαλακτοκωμικα δεν μπορεις????????????????????
Που εισαι ψηλε
εσυ με θες????????????
σκατα αποψη εχεις λαιμαργος εισαιΔεν νυστευω,εχω αποψη πανω σε αυτο Που εισαι ψηλε
και ομορφοςσκατα αποψη εχεις λαιμαργος εισαι
δεν ειμαι εγω ψηλος αλλα εσυ κοντοςΔεν νυστευω,εχω αποψη πανω σε αυτο Που εισαι ψηλε
ειδες σοκολατα και αναψεςεσυ με θες????????????
οχι ψαχνω να βρω γαμπρο....δεν ειμαι εγω ψηλος αλλα εσυ κοντος ειδες σοκολατα και αναψες
αν ψαχνεις το κουκλακι καπου προς βουλγαρια πηρε το αυτι μουοχι ψαχνω να βρω γαμπρο....
ναι αλλα γαμαω δεν παιζωδεν ειμαι εγω ψηλος αλλα εσυ κοντος
με τον κουκλακι χωρισαμε....αν ψαχνεις το κουκλακι καπου προς βουλγαρια πηρε το αυτι μου
αλλα δε θα σου πω τι κανει
που ξαφανιστικες εσυαν ψαχνεις το κουκλακι καπου προς βουλγαρια πηρε το αυτι μου
αλλα δε θα σου πω τι κανει
ενταξει μου κανεις!!!!!!!!!!!δεν [size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]ειμαι ψηλος[/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size] αλλα εσυ κοντος ειδες σοκολατα και αναψες
Μπλεξε με τον Ταφτααρ ειναι σαν λατινος,εχει και λεφτα αισθηματαμε τον κουκλακι χωρισαμε....