Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
στα κρυφά καλέ :think:

εντιτ: ας την κεράσει και ο ΑΥΔΜ :zfuck:

Αα. Δεν έχουν καλές γραμμές, οπότε καλύτερα δεν το ρισκάρεις. Δε νομίζω να βαραίνει βέβαια με απλή περιήγηση, ούτε νομίζω να έχουν packet sniffer να σε εντοπίσουν. Αλλά δεν το ρισκάρεις  :birdman:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Αα. Δεν έχουν καλές γραμμές, οπότε καλύτερα δεν το ρισκάρεις. Δε νομίζω να βαραίνει βέβαια με απλή περιήγηση, ούτε νομίζω να έχουν packet sniffer να σε εντοπίσουν. Αλλά δεν το ρισκάρεις  :birdman:
Αα εγώ έλεγα για την γκόμενα στον θάλαμο εσύ για τους υπολογιστές :grin:

στους υπολογιστές είναι ακόμα πιο εύκολο πάντως, ειδικά αν είναι ελεύθεροι στο κοινό στα τέτοια σου, μπαίνεις όπου θέλεις και μετά ρίχνεις ένα σβησιματάκι για τους περίεργους...

αλλάζει όταν πρόκειται για πισι σε κανένα επιτελικό γραφείο, αλλά και πάλι αν είσαι προσεκτικός το κάνεις (θυμάμαι φάση που είχε μπει φαντάρος στο γραφείο του υπόδικα δίχως να τον αντιληφθεί εγκαίρως ο τελευταίος και βγαίνοντας μας είπε ότι τον τσάκωσε που είχε μπει σε τσοντοσάιτ :2funny: το κατέβασε αμέσως και έκανε την πάπια βέβαια :2funny:)

το θέμα αλλάζει αν είσαι σε κανά ΚΕΠΙΚ, μήπως και κολλήσεις κανέναν ιό και τρέχεις μετά :badair:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Βασικα ολο ο Εβρος ειναι  ... :huh:
όχι :birdman: θεωρητικά-γεωγραφικά έχεις δίκιο :) όμως μέχρι και την αλεξανδρούπολη είναι πιο νορμάλ τα πράματα από κει και πέρα αλλάζει άρδην το σκηνικό μπαίνεις στην καθεαυτή γκατζολία :)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Αα εγώ έλεγα για την γκόμενα στον θάλαμο εσύ για τους υπολογιστές :grin:

στους υπολογιστές είναι ακόμα πιο εύκολο πάντως, ειδικά αν είναι ελεύθεροι στο κοινό στα τέτοια σου, μπαίνεις όπου θέλεις και μετά ρίχνεις ένα σβησιματάκι για τους περίεργους...

αλλάζει όταν πρόκειται για πισι σε κανένα επιτελικό γραφείο, αλλά και πάλι αν είσαι προσεκτικός το κάνεις (θυμάμαι φάση που είχε μπει φαντάρος στο γραφείο του υπόδικα δίχως να τον αντιληφθεί εγκαίρως ο τελευταίος και βγαίνοντας μας είπε ότι τον τσάκωσε που είχε μπει σε τσοντοσάιτ :2funny: το κατέβασε αμέσως και έκανε την πάπια βέβαια :2funny:)

το θέμα αλλάζει αν είσαι σε κανά ΚΕΠΙΚ, μήπως και κολλήσεις κανέναν ιό και τρέχεις μετά :badair:
σκεψου να σε πιασει ο προισταμενος να μπαινεις στο μπου και να ειναι κανενα γνωστο νικ ε; :grin:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
όχι :birdman: θεωρητικά-γεωγραφικά έχεις δίκιο :) όμως μέχρι και την αλεξανδρούπολη είναι πιο νορμάλ τα πράματα από κει και πέρα αλλάζει άρδην το σκηνικό μπαίνεις στην καθεαυτή γκατζολία :)
γαμας καθολου?

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
Πως φαίνεται ο άνθρωπος του στρατού   :)

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Θα σε γελασω μαν  :huh:
Πανε χρονια  :huh:
Μεχρι Αλεξανδρουπολη πηγα  :huh:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
σκεψου να σε πιασει ο προισταμενος να μπαινεις στο μπου και να ειναι κανενα γνωστο νικ ε; :grin:
το'χω σκεφτεί μαν αλλά δεν παίζει γιατί δεν φαίνεται καθόλου μπουρδελιάρης :hmm: τώρα θα μου πεις γιατί φαίνομαι εγώ :huh:

είμαι καθαρός σχεδόν 2 μήνες :)

Πως φαίνεται ο άνθρωπος του στρατού   :)
αν είχα γίνει στρατιωτικός θα είχαμε κάθε μέρα κοκορέτσι στο στρατόπεδο :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom