TAFTAAR
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 4.525
ντα βγι προτα πασοκ μεγκαλοEιπε το Πακι..
Δεν σε κλεισανε ακομα στην Αμυγδαλεζα μαν;
ντα βγι προτα πασοκ μεγκαλοEιπε το Πακι..
στα κρυφά καλέ
εντιτ: ας την κεράσει και ο ΑΥΔΜ
Του εδωσα το πρωκτο στο χεριEιπε το Πακι..
Αα εγώ έλεγα για την γκόμενα στον θάλαμο εσύ για τους υπολογιστέςΑα. Δεν έχουν καλές γραμμές, οπότε καλύτερα δεν το ρισκάρεις. Δε νομίζω να βαραίνει βέβαια με απλή περιήγηση, ούτε νομίζω να έχουν packet sniffer να σε εντοπίσουν. Αλλά δεν το ρισκάρεις
τα αρχιδια μου Δεν πας καλά μαν μονολογείςΤου εδωσα το πρωκτο στο χερι
Το ξερω μαν Γκατζολια ρε μουνιατα αρχιδια μου Δεν πας καλά μαν μονολογείς
μαν συμφωνείς ότι το σύνορο της γκατζολίας είναι η αλεξανδρούποληΤο ξερω μαν Γκατζολια ρε μουνια
Βασικα ολο ο Εβρος ειναι ...μαν συμφωνείς ότι το σύνορο της γκατζολίας είναι η αλεξανδρούπολη
όχι θεωρητικά-γεωγραφικά έχεις δίκιο όμως μέχρι και την αλεξανδρούπολη είναι πιο νορμάλ τα πράματα από κει και πέρα αλλάζει άρδην το σκηνικό μπαίνεις στην καθεαυτή γκατζολίαΒασικα ολο ο Εβρος ειναι ...
σκεψου να σε πιασει ο προισταμενος να μπαινεις στο μπου και να ειναι κανενα γνωστο νικ ε;Αα εγώ έλεγα για την γκόμενα στον θάλαμο εσύ για τους υπολογιστές
στους υπολογιστές είναι ακόμα πιο εύκολο πάντως, ειδικά αν είναι ελεύθεροι στο κοινό στα τέτοια σου, μπαίνεις όπου θέλεις και μετά ρίχνεις ένα σβησιματάκι για τους περίεργους...
αλλάζει όταν πρόκειται για πισι σε κανένα επιτελικό γραφείο, αλλά και πάλι αν είσαι προσεκτικός το κάνεις (θυμάμαι φάση που είχε μπει φαντάρος στο γραφείο του υπόδικα δίχως να τον αντιληφθεί εγκαίρως ο τελευταίος και βγαίνοντας μας είπε ότι τον τσάκωσε που είχε μπει σε τσοντοσάιτ το κατέβασε αμέσως και έκανε την πάπια βέβαια )
το θέμα αλλάζει αν είσαι σε κανά ΚΕΠΙΚ, μήπως και κολλήσεις κανέναν ιό και τρέχεις μετά
γαμας καθολου?όχι θεωρητικά-γεωγραφικά έχεις δίκιο όμως μέχρι και την αλεξανδρούπολη είναι πιο νορμάλ τα πράματα από κει και πέρα αλλάζει άρδην το σκηνικό μπαίνεις στην καθεαυτή γκατζολία
Πως φαίνεται ο άνθρωπος του στρατούόχι θεωρητικά-γεωγραφικά έχεις δίκιο όμως μέχρι και την αλεξανδρούπολη είναι πιο νορμάλ τα πράματα από κει και πέρα αλλάζει άρδην το σκηνικό μπαίνεις στην καθεαυτή γκατζολία
Θα σε γελασω μανόχι θεωρητικά-γεωγραφικά έχεις δίκιο όμως μέχρι και την αλεξανδρούπολη είναι πιο νορμάλ τα πράματα από κει και πέρα αλλάζει άρδην το σκηνικό μπαίνεις στην καθεαυτή γκατζολία
Ακομα θυμαμαι τη μαυρη Τζεσσικα που γαμουσα στις εξοδους μουΠως φαίνεται ο άνθρωπος του στρατού
γκατζολια ισον απο διδυμοτειχο και πανω.....ορεστιαδα και λοιπα.....Θα σε γελασω μαν
Πανε χρονια
Μεχρι Αλεξανδρουπολη πηγα
το'χω σκεφτεί μαν αλλά δεν παίζει γιατί δεν φαίνεται καθόλου μπουρδελιάρης τώρα θα μου πεις γιατί φαίνομαι εγώσκεψου να σε πιασει ο προισταμενος να μπαινεις στο μπου και να ειναι κανενα γνωστο νικ ε;
είμαι καθαρός σχεδόν 2 μήνεςγαμας καθολου?
αν είχα γίνει στρατιωτικός θα είχαμε κάθε μέρα κοκορέτσι στο στρατόπεδοΠως φαίνεται ο άνθρωπος του στρατού
εχεις να γαμησεις 2 μηνες εννοεις?είμαι καθαρός σχεδόν 2 μήνες
μαυρη Τζεσσικα Πρωτότυπο όνομα για κατσίκα μανΑκομα θυμαμαι τη μαυρη Τζεσσικα που γαμουσα στις εξοδους μου
<------ενα εμοτικον χιλιες λεξεις ...μαυρη Τζεσσικα Πρωτότυπο όνομα για κατσίκα μαν
κάτι λιγότερο ;)εχεις να γαμησεις 2 μηνες εννοεις?