διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Μη φοβού,έχουν γνώση οι φύλακες ;)παρε θεση > αυτος θα μας αφησει αστεγους
Μη φοβού,έχουν γνώση οι φύλακες ;)παρε θεση > αυτος θα μας αφησει αστεγους
θα ανοιξω θρεντ με τιτλο η παραγκα του τζιελ να σας στεγασω......με χαμηλο επιδοτουμενο ενοικιο φυσικα
Γειά σου ΒίλμαΑς έχουμε κ κανα κόκορα εκεί τριγύρω πάντως ...
*Γειά σου Δίοοοοοο
Καμιά ιδέα πώς σταματάει να δαγκώνει έχεις;;;
Δεν μπορώ να εμφανιστώ στις πουτάνες δαγκωμένος ντροπή!!!!
Ας έχουμε κ κανα κόκορα εκεί τριγύρω πάντως ...
Βρε δεν πας ν΄ανοίξεις και την παράγκα του Βίκτωρα Θωμά,άπατη θα πάειθα ανοιξω θρεντ με τιτλο η παραγκα του τζιελ να σας στεγασω......με χαμηλο επιδοτουμενο ενοικιο φυσικα
Εννοειται !!!!!!!!! Θα εχουμε και τα υλικα για να γινει κρασατos μετα
οχι και παραγκα μεγαρο τζιελ να το πεις(πως λεμε μουσικης )θα ανοιξω θρεντ με τιτλο η παραγκα του τζιελ να σας στεγασω......με χαμηλο επιδοτουμενο ενοικιο φυσικα
Δεν νομιζω μαν....εχω πολλους οπαδους και φιλουςΒρε δεν πας ν΄ανοίξεις και την παράγκα του Βίκτωρα Θωμά,άπατη θα πάει
Αμήν κ πότε....ελπίζω να έχω όλα μου τα δάχτυλα μέχρι τότε!!!!
ειναι μικρο ακομα ελλατωσε του το σου ειπα να παγωνεις οταν σε δαγκωνει λεγε του "μη" σταθερα σπρωξτο ελαφρα προς τα πισω μην το δεχεσαι το δαγκωμα αυτο το βλεπει για παιχνιδι ;)
με τον καιρο ολα θα φτιαξουν
άσχετο αλλά .... σήμερα έφτιαξα πατάτες τηγανητές μόνη μουυυυυυυυυ
Πρέπει κάπως να εκτονωθείς για αυτό το κάνω , δεν μπορώ να σου κάτσω ακόμα, θέλω να με παντρευτείς παρθένα
άσχετο αλλά .... σήμερα έφτιαξα πατάτες τηγανητές μόνη μουυυυυυυυυ
Οποιος εχει πολλούς φίλους για εναν περίεργο λόγο εχει και πολλούς εχθρούς ;)Δεν νομιζω μαν....εχω πολλους οπαδους και φιλους
καλησπερα...
Γειά σου Πηνελόπη.καλησπερα...
βρε απο αγαπη το κανει.μην ανυσυχεις κ ρωτα καποιον ειδικο για περεταιρωΑμήν κ πότε....ελπίζω να έχω όλα μου τα δάχτυλα μέχρι τότε!!!!
καλησπερακαλησπερα...
Αμήν κ πότε....ελπίζω να έχω όλα μου τα δάχτυλα μέχρι τότε!!!!