thanasis_tmrf
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 7
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Πατηρ ταρτουφ..!!!οχι τεκνο μου εσυ
Πατηρ ταρτουφ..!!!οχι τεκνο μου εσυ
επειδη ελειπες και δεν ξερεις θα με λες ταρτουφο ή κυριο κομηΚαλα ξηγιεσαι..!! κιπ γκοινγκ μαν..!! αυτο τους αξιζει!
περσυνα ξινα σταφυλια?Καλα ρε φιλε εδω αραλικι..!!!
Περσυνα ξινα σταφυλια..!!
Αλλα αμα γουσταρεις νταβαντουρι να μπαινω πιο συχνα..!
επειδη ελειπες και δεν ξερεις θα με λες ταρτουφο ή κυριο κομη
περσυνα ξινα σταφυλια?
οπα σποντα... ειναι λερωμενη η φολια εδω περα ...
για εξηγα.. τι εχει πεχτει
σαχλαμαρες μαλακιες οτι ναναι ρε παιδια σπαμ και δοξα τον θεοΕγω να σε πω αλλα δεν μου λες δυο λογακια κυριε κομη ταρτουφε να ξερω τι μου γινεται????
Θαρρω πως ειμαστε στο σωστο θεμα..! οποτε σπαμαρω σαν μουρλος..!σαχλαμαρες μαλακιες οτι ναναι ρε παιδια σπαμ και δοξα τον θεο
τιποτα ρε μαν.. εχουμε την κουτσομπολα του μπου τον ταφταρ..Τι θες να μαθεις αρρωστακι?????
εχεις καρβελια να φας ακομα μανΘαρρω πως ειμαστε στο σωστο θεμα..! οποτε σπαμαρω σαν μουρλος..!
το σωστο σπαμ ειναι τεχνη.σαχλαμαρες μαλακιες οτι ναναι ρε παιδια σπαμ και δοξα τον θεο
α πα πα.......εχεις καρβελια να φας ακομα μαν
σκασε ηλιθια τσινγκολελετατιποτα ρε μαν.. εχουμε την κουτσομπολα του μπου τον ταφταρ..
εχω αντιληφθει κατα μεγαλο βαθμο την φυγη σου απο το σαιτ
υγ
παντως να ξερεις, αλλο κλιμα τοτε, ποιο καλα ψυχολογικα ημασταν,ποιο χαβαλε ειχε, ισως και το καλοκαιρι που ερχεται να ειναι για ολους σε θεμα ψυχολογιας καλυτερο.. λλα οπως βλεπεις εχουμε μουγκαθει ολοι, ελειψη ιδεων, ολο σπαμ
και μαλακιες
ή μήπως η τέχνη μιμείται το σπαμτο σωστο σπαμ ειναι τεχνη.
τιποτα ρε μαν.. εχουμε την κουτσομπολα του μπου τον ταφταρ..
εχω αντιληφθει κατα μεγαλο βαθμο την φυγη σου απο το σαιτ
υγ
παντως να ξερεις, αλλο κλιμα τοτε, ποιο καλα ψυχολογικα ημασταν,ποιο χαβαλε ειχε, ισως και το καλοκαιρι που ερχεται να ειναι για ολους σε θεμα ψυχολογιας καλυτερο.. λλα οπως βλεπεις εχουμε μουγκαθει ολοι, ελειψη ιδεων, ολο σπαμ
και μαλακιες
ρε λιμπα θα στο κανω το μαγαζι ρεσκασε ηλιθια τσινγκολελετα
πωή μήπως η τέχνη μιμείται το σπαμ
αναμφιβόλωςτο σωστο σπαμ ειναι τεχνη.
Εχω μεινει πολυ πισω..! χρειαζομαι οπωσδηποτε εντατικα..!σκασε ηλιθια τσινγκολελετα
ρε μαν αυτοι εδω μεσα ειναι σαν υπνοτισμενα γατακιαΕχω μεινει πολυ πισω..! χρειαζομαι οπωσδηποτε εντατικα..!
α πα πα.......