pistolero
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 396
Φουσκοματα;Πω πω με έχει πιάσει σπαστική κολίτιδα κ δεν λέει να με αφήσει. :S![]()

Φουσκοματα;Πω πω με έχει πιάσει σπαστική κολίτιδα κ δεν λέει να με αφήσει. :S![]()
να καθαρισει ο τοπος απο σκαταΘα πεθάνω,αλήθεια. :'(
Φουσκώματα,πόνοι,χέζω αίμα...ούτε περίδο να'χα.Φουσκοματα;αν ναι και γω εχω φουσκοματα
![]()
Α παιξ το πουλάκι σου ρε.να καθαρισει ο τοπος απο σκαταεπιτελους δλδ
ρε μαλακα σοβαρολογεις οτι βγαζεις αιμα?Φουσκώματα,πόνοι,χέζω αίμα...ούτε περίδο να'χα.![]()
και να πεθανεις θα σε αναστησω ;)Θα πεθάνω,αλήθεια. :'(
Πήγα,παθολογικά εντάξει είμαι.ρε μαλακα σοβαρολογεις οτι βγαζεις αιμα?![]()
![]()
τραβα ρε μλκ σε ενα γιατρο..
thanksκαι να πεθανεις θα σε αναστησω ;)
Φουσκώματα,πόνοι,χέζω αίμα...ούτε περίδο να'χα.Α .
![]()
και να πεθανεις θα σε αναστησω ;)
Ναι,οι γιατροι λενε οτι ειναι απο αγχος-στρες ..Δυστυχως δεν υπαρχει καποια θεραπεια .προσπαθησε να εισαι γενικα ηρεμοςΠήγα,παθολογικά εντάξει είμαι.
Ψυχοσωματικό είναι.
Στην αρχή φοβήθηκε κάποια αιμοραγία του εντέρου,κάτι τέτοιο κ με τίγκαρε στα χάπια...τελικά όμως έκανα όλη την θεραπεία κ συνεχίζεται,οπότε κατέληξε πως είναι ψυχοσωματικό.Ναι,οι γιατροι λενε οτι ειναι απο αγχος-στρες ..Δυστυχως δεν υπαρχει καποια θεραπεια .προσπαθησε να εισαι γενικα ηρεμος![]()
κανε κολονοσκοπηση μαν.....Στην αρχή φοβήθηκε κάποια αιμοραγία του εντέρου,κάτι τέτοιο κ με τίγκαρε στα χάπια...τελικά όμως έκανα όλη την θεραπεία κ συνεχίζεται,οπότε κατέληξε πως είναι ψυχοσωματικό.
Εεε στην χειρότερη θα ψοφήσω.![]()
ρε μλκ... γιατι εχεις ανγχος?Στην αρχή φοβήθηκε κάποια αιμοραγία του εντέρου,κάτι τέτοιο κ με τίγκαρε στα χάπια...τελικά όμως έκανα όλη την θεραπεία κ συνεχίζεται,οπότε κατέληξε πως είναι ψυχοσωματικό.
Εεε στην χειρότερη θα ψοφήσω.![]()
Κάποια στιγμή πρέπει...κανε κολονοσκοπηση μαν.....
Α για πολλά πράγματα...αν κ μπορεί να'ναι κ υποσυνείδητο άγχος.ρε μλκ... γιατι εχεις ανγχος?
τι αγχος ρε μαπα ?Κάποια στιγμή πρέπει...πάμε για 2ρη φορά.Α για πολλά πράγματα...αν κ μπορεί να'ναι κ υποσυνείδητο άγχος.
τι αγχος ρε μαπα ?![]()
![]()
μηπως δεν παρεις τσιμπουκι απο το μουσατο?
![]()
Μαν το στρες,αγχος,στεναχωρια μπορει να διμιουργησει διαφορα προβληματα στον οργανισμοΓαμημένα ψυχοσωματικά.![]()
τι αγχος ρε μαπα ?![]()
![]()
μηπως δεν παρεις τσιμπουκι απο το μουσατο?
![]()