baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 14.205
- Πόντοι
- 6.035
ρε παιδια ειληκρινα με εχετε συγκινησειμόνο baros![]()
![]()
![]()
![]()

ρε παιδια ειληκρινα με εχετε συγκινησειμόνο baros![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν ξερω αν την εφταιξε με χιλια,αλλα μας ειπε οτι το παιδι του το στελνει στο καλυτερο ιδωτικο σχολειο του Πακισταν,οτι εκει το μεροκαματο ειναι 1 ευρω,οποτε φαντασου ποσο ανετα ζουσε η οικογενεια του εκει,αφου αυτος εδω εβγαζε αρκετα πανω απο το βασικο μισθο..
Μεχρι το 2020 που θ ανοιχτουμε προs τα οξω...αστα να πανε![]()
![]()
![]()
Ρε ασε τον κοσμο/κοσμακη στη μιζερια του και στη ΔΕΗ τουρε παιδια ειληκρινα με εχετε συγκινησειενα θα πω μοναχα οταν καποια μερα αναγνωρηστουν οι κοποι μου σε αυτο το σαιτ δε προκειτε να σας ξεχασω θα γαμησω κοσμο και κοσμακι και τους εχθρους σας
![]()
Το κακο ειναι οτι τοσο χρημα παει εξω,ενω αυτη χαλανε λιγα εδω ,τα περισσοτερα τα στελνουν εξω.Φαντασου ποσο χρημα χανει το κρατος..Ετσι ετσι....Ηρθανε στη γη τηs Επαγγελιαs (γη τηs Επαρ-μεξιαs) την λεω εγω...Μαs αρμεξανε καλα καλα και τωρα γελανε
Ώστε υπάρχει κλίκα τελικά![]()
πάω να δουλέψω τώρα23.00-όσο πάει
ξαναπείτε μαλακίες άλλη φορά
![]()
Μα , εχουμε και γαμω τα φορολογικα νομοσχεδια και τουs αδιστακτουsΤο κακο ειναι οτι τοσο χρημα παει εξω,ενω αυτη χαλανε λιγα εδω ,τα περισσοτερα τα στελνουν εξω.Φαντασου ποσο χρημα χανει το κρατος..
Παντα!!!!! Απλα , δεν το ειπαμε απ την αρχη![]()
![]()
Παντως οσοι θα πληρωθηκαν αυτες τις μερες,θα διαπιστωσαν οτι το μηνιατικο ηταν κουτσουρεμενο απο τον εκβιαστικο φορο..
Ακουμπησανε οι "λεβεντεs" και χερι στον ιδιωτικο τομεα....Παντως οσοι θα πληρωθηκαν αυτες τις μερες,θα διαπιστωσαν οτι το μηνιατικο ηταν κουτσουρεμενο απο τον εκβιαστικο φορο..
Ειμαι περίεργος για αυριο :-
Υπολογισε περιπου 3% το μηνα ;)Ειμαι περίεργος για αυριο :-
Η μεγαλυτερη κλεψια του αιωνα,ειναι και αντισυνταγματικο επισης ;)Ακουμπησανε οι "λεβεντεs" και χερι στον ιδιωτικο τομεα....
Τουs τα χρωσταγα και δεν το θυμαμαι![]()
Ειναι και η μαλακία με την αναδρομική εισφορα εκτακτης αλληλεγγύηςΑκουμπησανε οι "λεβεντεs" και χερι στον ιδιωτικο τομεα....
Τουs τα χρωσταγα και δεν το θυμαμαι![]()
Εγω το ριχνω στο χιουμορ τυπε μου γιατι δεν περπαταει αλλοιωs...Υπολογισε περιπου 3% το μηνα ;)Η μεγαλυτερη κλεψια του αιωνα,ειναι και αντισυνταγματικο επισης ;)
Δεν μπορω να τα σκεφτομαι εκνευριζομαι![]()
Σε εφτιαξε και εσενα το ΜπατσοκΤωρα μου κανατε την καρδιά περβόλι :'(
Παιδες ειμαι απο τον Δεκέμβρη του '10 σε αυτη την δουλεία και δεν εχω παρει ουτε δωρο πασχα ουτε επιδομα αδειας και τωρα τα Χριστουγεννα παλι απο τα τρια το μακρυτερο >![]()