Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
καλη χρονια μεμο
καλη χρονια τυποι!!!!!!!!!
ρε αι γαμησου!!!!!
καλη χρονια μεμο
καλη χρονια τυποι!!!!!!!!!
Καλή χρονιά σε όλες και όλους.Καλά να μας μπεί καλύτερα να μας βγεί
ρε δεν κοιμάσαι καθόλου εσύ;τοσα χρονια τον τρωμε εχει γινει ο κωλος μας να......δεν χρειαζεται βαζελινη.....ουτε καν σαλιο......
αντε καλα γαμησια για το 2012 και σε οσους φυγουν μεταναστες καλη επιτυχια.....με το καλο να μαζεψουν λεφτα και να απελευθερωσουν την χωρα με μια νεα φιλικη εταιρεια........
Kακόμοιρο μου παιδί,τί τραβάς και συ, θα ασπρίσουν τα μαλλιά σου απο τις πολλές έγνοιεςγυρισα 5 απο το μπαρακι....δεν μ αφηνουν οι εγνοιες να κοιμηθω
Kαλή σου μέρα και καλή χρονιά με υγεία και σε σένακαλημερα σας..................καλη χρονια..................
ρε συ διομηδη πηπως ξερεις ο αβραμης διαγραφηκε;;;;;;;;;;;;;.....................Kαλή σου μέρα και καλή χρονιά με υγεία και σε σένα
To nick που διεγράφη ήταν του κιθάρα, τώρα για τον αβράμη που λες δεν γνωρίζω.ρε συ διομηδη πηπως ξερεις ο αβραμης διαγραφηκε;;;;;;;;;;;;;.....................
ο κιθαρας.......ηταν ο αβραμης...........εγινε κατι και διαγραφηκε;;;;;;;;;;;;;;........................To nick που διεγράφη ήταν του κιθάρα, τώρα για τον αβράμη που λες δεν γνωρίζω.
Ρώτα και τον γλίτσα αυτός θα ξέρει καλύτερα απο μένα
Τί μαθαίνω τώρα στα γεράματαο κιθαρας.......ηταν ο αβραμης...........εγινε κατι και διαγραφηκε;;;;;;;;;;;;;;........................
με ποιους οι κοντρες.............ε διομηδη,στειλε μου πμ σου εχω αφησει και σχολιο!!!!!!!!!!!!Τί μαθαίνω τώρα στα γεράματα
για εδω μέσα να σου μιλήσω, οτι δεν υπέπεσε κατι στην αντίληψη μου, εκτός απο κάτι χαζό-κοντρίτσες,
πάντως θα έλεγα ότι δεν είχε και πολλές συμπάθειες ο κιθάρας