Επισκέπτης
Δημοψήφισμα?![]()
Όχι με τα γραπτά μας απλά και μόνο.....ας δώσουμε 1 νότα επιπέδου.....
Δημοψήφισμα?![]()
Στο αυταρχικο μαρουλι σε παει και σεναΑυτό θα το κρίνω εγώ άμα τον πάει μαρούλι μπρο![]()
μην τα λες στον κόμη αυτάΌχι με τα γραπτά μας απλά και μόνο.....ας δώσουμε 1 νότα επιπέδου.....![]()
Μωρη πατσογρια να σου πω τις εμπειριες μου απο το στιβο μαχης;μην τα λες στον κόμη αυτάστους άλλους τους λεχρίτες να τα πεις
![]()
κυριολεκτικά ή μεταφορικά;Μωρη πατσογρια να σου πω τις εμπειριες μου απο το στιβο μαχης;![]()
Ονόματα δεν λέμε πιστολιερους δεν ΘΙΓΟΥΜΕμην τα λες στον κόμη αυτάστους άλλους τους λεχρίτες να τα πεις
![]()
Ναι ημουνα και γω στο στιβο μαχηςκυριολεκτικά ή μεταφορικά;![]()
Εγώ ήμουν βοηθός στους αξιωματικούς για να βαθμολογούνε τους φαντάρουςΝαι ημουνα και γω στο στιβο μαχηςτους εβλεπα ακριβως διπλα ,απο το καψιμι
![]()
α σιχτίρ μωρή λουκίαΝαι ημουνα και γω στο στιβο μαχηςτους εβλεπα ακριβως διπλα ,απο το καψιμι
![]()
Ονόματα δεν λέμεπιστολιερουςπιστολάκια κομμωτηρίου δεν ΘΙΓΟΥΜΕ![]()
Στ αρχιδια μας μπρο ;)Εγώ ήμουν βοηθός στους αξιωματικούς για να βαθμολογούνε τους φαντάρους![]()
παρακαλω αμελεια μουΖητώ συγγνώμην για την αλλοίωση των γραφομένων σας, αλλά πρέπει να αποκαταστήσω την αλήθεια.![]()
Εγω μαρη δεν ειμαι νοικοκυρα να μαγειρευω.....ρε μαλεα εσυ σε επισκεψεις μαγειρευεις φαγητο και πας?
αλλα πιασ'το απο την αρχη,γιορταζει οντως αυριο.?
νιωσε λιγο απο χιουμορ που κανουμε να περναει η ωρα,ελεος πια.
Μαν ειχα βαλει το χερι μου στην αποχετευση για να ξεβουλωσεια σιχτίρ μωρή λουκίαξεφτιλισμένη
αν δεν γδαρθούν οι αγκώνες σου στον τοίχο και δεν σε γαζώσει κοριός στον ύπνο δεν έχεις κάνει θητεία
![]()
Καλως και το αγιο παπαριΖητώ συγγνώμην για την αλλοίωση των γραφομένων σας, αλλά πρέπει να αποκαταστήσω την αλήθεια.![]()
Μαν ειχα βαλει το χερι μου στην αποχετευση για να ξεβουλωσει
Με σακουλα του μαρκετ παρακαλωΚαλως και το αγιο παπαρι
(με ολο το σεβασμο)
χαχαΜαν ειχα βαλει το χερι μου στην αποχετευση για να ξεβουλωσει
Με σακουλα του μαρκετ παρακαλω![]()
Καλως και το αγιο παπαρι(με ολο το σεβασμο)
χαχαχαχαρισπέκτ ρε μαν
ένας τύπος είχε ξεβουλώσει την αποχέτευση στα μαγειρεία από το φρεάτιο στο πάτωμα με γυμνό χέριέχωνε το χέρι στα τυφλά και έβγαζε χλαπάτσες
![]()
![]()