loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
οι τουρτε δε βλαπτουν.οι τουρτες ειναι υπουλες.δε τροο τουρτε μονο τουρτε παγοτο
οι τουρτε δε βλαπτουν.οι τουρτες ειναι υπουλες.δε τροο τουρτε μονο τουρτε παγοτο
οι τουρτε δε βλαπτουν.οι τουρτες ειναι υπουλες.
πσ διαφορα που κανι το τελικο ςςςςςςςςςςςςςοι τουρτε δε βλαπτουν.οι τουρτες ειναι υπουλες.
ολη η προσθηκη ζαχαρης στο"ς"γινεται.πσ διαφορα που κανι το τελικο ςςςςςςςςςςςςς
χιμικο τορφιμουλα μου εσιολη η προσθηκη ζαχαρης στο"ς"γινεται.
θα θελες.κοινωνικα αμορφωτε!μαγκεσ περνετε μαθιματα το ερικσα το ελλεινιδακι
ναι ναιμαγκεσ περνετε μαθιματα το ερικσα το ελλεινιδακι
ζουμπουρλουδικο μου εσιθα θελες.κοινωνικα αμορφωτε!
τι σουβλατζιδικο βρε αξεστε.γυναικες σαν εμενα βγαινουν μονο σε κυριλε εστιατορια.ζουμπουρλουδικο μου εσι
τετια θα μου λεσ το βραδι στο σουβλατσιδικο κε να μου ανιγι η ορεκσι
μα προχτεσ δε εσι δε ισουνα που μου ζιταγεσ δανικα-αγιριστα να πλεροσισ διο σουβλακοπιτεστι σουβλατζιδικο βρε αξεστε.γυναικες σαν εμενα βγαινουν μονο σε κυριλε εστιατορια.
θα με μπερδευεις με καμια μπουρναζογκομενα.μα προχτεσ δε εσι δε ισουνα που μου ζιταγεσ δανικα-αγιριστα να πλεροσισ διο σουβλακοπιτεσ
με εκι ισουθνα στυο μπουρναζι μαναρι μουυυυυυυυυυυθα με μπερδευεις με καμια μπουρναζογκομενα.
3ος spam;δεν έχει πλάκα ρε μαλάκα... ;)
μηπως εχεις πεσει σε αντιφαση
μηπως εχεις πεσει σε αντιφαση
το μυαλο στον ανθρωπο ειναι το αντιστοιχο της μυικης δυναμης στα υπολοιπα ζωα. οσο περισσοτερο μυαλο διαθετουν τα αρσενικα τοσο μεγαλυτερη ειναι και η εξουσια που ασκουν εναντι των αλλων αρσενικων. εξουσια αρσενικων πανω σε αλλα αρσενικα ειναι αυτο που τρελλαινει τα θηλυκα του ειδους... καθε ειδους.
με αλλα λογια, καλυτερα αμορφωτος προεδρος στους χασαπηδες παρα μορφωμενος οικονομολογος στη δουλεψη τους.
μαλλον εσυ τα εχεις μπερδεψει. αλλο ο αμορφωτος και αλλο ο βλακας.
ζουμπουρλουδικο μου εσι
Πυρες πούλο; Έλα.... Ελπίζω να μην είχατε πιάσει κουβέντα για Κάφκα, ε;σοφατζης. χτιστης,,,,,μαστορατζα κοινως,εχω καμια τυχη?μια γκομενα που γνωρισα προσφατα παντος, εχω την εντηποση οτι προσπαθουσε να δει τι αμαξη εχω. αποτελεσμα συναντησης....πυρα τον πουλο