master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Μικρη ξερεις να κανεις βεντουζες οπως μου εκανε η γιαγια μου και με εκανε καλα;ποναω σε ολα μου τα κοκκαλα.
Μικρη ξερεις να κανεις βεντουζες οπως μου εκανε η γιαγια μου και με εκανε καλα;ποναω σε ολα μου τα κοκκαλα.
μια συγχρονη γιατρος............δεν κανει ποτε βεντουζες..............................Μικρη ξερεις να κανεις βεντουζες οπως μου εκανε η γιαγια μου και με εκανε καλα;ποναω σε ολα μου τα κοκκαλα.
μονο παρτουζεςμια συγχρονη γιατρος............δεν κανει ποτε βεντουζες..............................
πως θα με κανεις καλα δηλαδη μαναρακι?μια συγχρονη γιατρος............δεν κανει ποτε βεντουζες..............................
τυπε η μαριαννα δεν κανει τετοια ειναι πολυ σοβαρο μωρο.και δυνατο.μονο παρτουζες
hello.hello......
γεια σου φιλαρακοhello......
Ρε παιδιά.....έχω μια απορία....ποιος διαγωνισμός του ΑΣΕΠ,είχε τους περισσότερους συμμετέχοντες μέχρι τώρα....ξέρει κανείς;;;;
Και τι κανει γιατρε????????????????????????μια συγχρονη γιατρος............δεν κανει ποτε βεντουζες..............................
Πάντα ο πιο πρόσφατος
σεξοθεραπεια................................Και τι κανει γιατρε????????????????????????
σεξοθεραπεια................................
Θα ακολουθησω πιστα τις εντολες σας γιατρε με τις καταλληλες παρτενερ!!!!!!!σεξοθεραπεια................................
ετοιμαζεις μπλογκ τυπε; ;)Ρε παιδιά.....έχω μια απορία....ποιος διαγωνισμός του ΑΣΕΠ,είχε τους περισσότερους συμμετέχοντες μέχρι τώρα....ξέρει κανείς;;;;
ετοιμαζεις μπλογκ τυπε; ;)
Εκανα μια μικρη ερευνα Αβραμη, και νομιζω οτι ειναι ο διαγωνισμος των καθηγητων μεσης εκπαιδευσης του ετους 2009, με 100.000 συμμετεχοντες.Ρε παιδιά.....έχω μια απορία....ποιος διαγωνισμός του ΑΣΕΠ,είχε τους περισσότερους συμμετέχοντες μέχρι τώρα....ξέρει κανείς;;;;
Εκανα μια μικρη ερευνα Αβραμη, και νομιζω οτι ειναι ο διαγωνισμος των καθηγητων μεσης εκπαιδευσης του ετους 2009, με 100.000 συμμετεχοντες.
Δεν ξερω τι ειναι αυτο που εγραψες.Ο 1Τ/2007 λες;;;;;